100 gramų | ryžiai |
4 vienetai | pomidorai (dideli) |
1 žiupsnelis | krapai |
1 žiupsnelis | bazilikas (žalieji) |
1 žiupsnelis | bazilikas (violetiniai) |
200 gramų | faršas |
50 mililitrų | grietinė |
50 mililitrų | pomidorų padažas |
0.5 žiupsnelio | druska |
0.5 žiupsnelio | pipirai |
1 vienetas | pipirai (aštrusis ) |
50 mililitrų | vanduo |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Ėrienos šašlykas
- Grill dešrelės
- Dešrelės su įdaru
- Sauliaus kibinai
- Kotletai pomidorų padaže
- Kotletukai su padažu su brokoliais
- Strėvos suktinis kitaip
- Paprastasis guliašas
- Šašlykai kepti elektriniame gilyje „Greiti ir pasiutusiai skanūs“
- Kopūstų lapų apkepas su mėsa
- Nugarinė ant grotelių
- Kiaulienos suktinukai su džiovintais obuoliais
- Stirnienos vyniotiniai
- Keptos kepenėlės
- Įdaryti makaronai
- Šašlykai
- Veršienos muštiniai
- Super skanūs ir greitai pagaminami kiaulienos kepsneliai
- Mėsos kepsniukai su kumpio juostelėmis
- Labai skanus sprandinės vertinis su keptomis daržovėmis
Įdaryti pomidorai
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Ryžiai,
100 gramų -
Pomidorai, dideli,
4 vienetai -
Krapai,
1 žiupsnelis -
Bazilikas, žalieji,
1 žiupsnelis -
Bazilikas, violetiniai,
1 žiupsnelis -
Faršas,
200 gramų -
Grietinė,
50 mililitrų -
Pomidorų padažas,
50 mililitrų -
Druska,
0.5 žiupsnelio -
Pipirai,
0.5 žiupsnelio -
Pipirai, aštrusis ,
1 vienetas -
Vanduo,
50 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Ryžius išvirti.
Nuo pomidorų nupjauti viršunėles, išskobti visą minkštimą. Pomidorų vidų gardinti druska.
Žalumynus smulkiai sukapoti, pomidorų minkštimą bei pipirą smulkiai supjaustyti. Viską sumaišyti su ryžiais bei faršu. Gardinti druska, pipirais.
Pomidorus prikimšti gauta mase. Uždaryti viršunėlemis.
Pasidaryti padažą: pomidorų padažą sumaišyti su grietinė bei vandeniu. Gardinti druska, pipirais.
Pomidorus atsargiai dėti į negilų puodą. Supilti padažą. Ir uždengus dangtį, ant silpnos ugnies troškinti apie 30 minučių. Skanaus.