1 skiltelė | česnakas (susmulkintas) |
0.5 vieneto | svogūnai (nedidelis) |
0.5 arbatinio šaukštelio | čiobreliai (džiovinti) |
1 kilogramas | jautiena (jauna) |
2 arbatiniai šaukšteliai | pipirai (čili (milteliai)) |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus (rudas) |
šiek tiek | pipirai (juodi) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | alyvuogių aliejaus |
Visus prieskonius sumaišyti ir laikyti šaldytuve minimum 30 min. Mėsa įtrinama prieskoniais ir palaikoma ~ 30 min.
SKANAUS.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Jautienos kukuliai
- Šonkauliukai saldžiarūgščiame padaže
- Šveicariška veršiena
- Daržovės su mėsa ir sūriu
- Kepta kiaulienos karka žarijose
- Pikantiškoji kiauliena
- Apkepas „La Graikija“
- Troškinta jautiena su bruknėmis
- Kepsnys su pomidorais ir špinatais
- Karštas plovas
- Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
- Kepta aviena
- Garfildo lazanija
- Čanachai su čiobreliais
- Steikas
- Totoriška aviena su garstyčių padažu
- Daniškas plovas
- Įdaryta cukinija
- Pjaustytos jautienos nugarinės kepsnys
- Varškės ir maltos mėsos apkepas su sūriu
Arvydo Londono kepsnys su prieskoniais (London Broil)
- Paruošimo laikas:
-
Česnakas, susmulkintas,
1 skiltelė -
Svogūnai, nedidelis,
0.5 vieneto -
Čiobreliai, džiovinti,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Jautiena, jauna,
1 kilogramas -
Pipirai, čili (milteliai),
2 arbatiniai šaukšteliai -
Cukrus, rudas,
1 arbatinis šaukštelis - Pipirai, juodi
- Druska
- Alyvuogių aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
"London Broil" - jauno jautuko ar telyčios marinuotas kepsnys.
Visus prieskonius sumaišyti ir laikyti šaldytuve minimum 30 min. Mėsa įtrinama prieskoniais ir palaikoma ~ 30 min.Keptuvė įkaitinama ir ištepama aliejumi (rekomenduoju šviesų alyvuogių). Mėsą dedam ant įkaitusios keptuvės. Kepimo laikas priklauso nuo mėsos storio (2 cm storio kepama porą min ant vieno šono ir porą min ant kito šono. Ilgiau kepant mėsa virsta sausa).
Pjaustyti ir serviruoti po 5 minučių nuėmus nuo keptuvės.
SKANAUS.