Bulves ir dešreles supjaustome griežinėliais ir pakepiname keptuvėje apie 5-10 minučių. Dešreles ir bulves kepinti atskirai.
Pakepintas bulves ir dešreles sudėkite į kepimo skardą. Apibarstyti prieskoniais.
Ant viršaus supilti kiaušinių plakinį ir suberti susmulkintus svogūnų laiškus.
Viršų apibarstyti sutarkuotu sūriu.
Kepti 180° C orkaitėje, ko sūris išsilydys (apie 15-20 min.).
Apkepas „Vienas ir du“
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
3 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | svogūnai (laiškai) |
200 gramų | sūris (fermentinis) |
šiek tiek | prieskoniai |
400 gramų | dešrelės |
500 gramų | bulvių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Paprikos su įdaru
- Troškinys čenachinėse
- Kukurūzų apkepas su obuoliais
- Cukinijų blyneliai
- Bulviniai blynai su morkomis
- Krevetėmis įdaryti pomidorai
- Balandėliai su paprika ir pupelėmis
- Midijos su špinatais
- Įdarytos cukinijos
- Karštieji kukurūzai su šonine ir porais
- Vištienos apkepas su cukinija
- Rudeniškas tortas su faršu ir daržovėmis
- Baklažanų blynai
- Aštrus moliūgų troškinys
- Balandėliai pekino kopūsto lapuose
- Kepti cukinijų griežinėliai
- Blyneliai su baklažanais
- Brokolių blyneliai
- Blynai iš patisonų
- Pomidorų ir cukinijų apkepas
Apkepas „Vienas ir du“
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai,
3 vienetai - Svogūnai, laiškai
-
Sūris, fermentinis,
200 gramų - Prieskoniai
-
Dešrelės,
400 gramų -
Bulvės,
500 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves ir dešreles supjaustome griežinėliais ir pakepiname keptuvėje apie 5-10 minučių. Dešreles ir bulves kepinti atskirai.
Pakepintas bulves ir dešreles sudėkite į kepimo skardą. Apibarstyti prieskoniais.
Ant viršaus supilti kiaušinių plakinį ir suberti susmulkintus svogūnų laiškus.
Viršų apibarstyti sutarkuotu sūriu.
Kepti 180° C orkaitėje, ko sūris išsilydys (apie 15-20 min.).
Reklama:
Komentarai (3)
-
jolanta
2013-05-21 12:35
:)paprasta ir skanu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...