Cukinijas perpjauti per pusę išilgai. Išskaptuoti sėklas ir šiek tiek pačio cukinijų minkštimo, kad tilptų įdaras. Per daug išpjauti cukinijų „mėsos“ nereikia.
Varškę pertrinti su šakute. Susmulkinti česnaką, geriausia – sugrūsti.
Smulkia rankine tarka sutarkuoti sūrį.
Varškę sumaišyti su česnaku, sūriu, krapais ir druskyte.
Varškės įdaro pridėti į cukinijų puseles.
Kepti 200 laipsnių orkaitėje 20-25 minutes.

Įdarytos cukinijos
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
2 vienetai | cukinija ((1,5-2 kg)) |
450 gramų | varškė (riebi) |
2 skiltelės | česnakas |
120 gramų | parmezano sūris |
2 valgomieji šaukštai | krapai (susmulkinti) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bananiniai varškėčiai
-
Varškės apkepas
-
Kiaušinienė su varške
-
Varškėtukai
-
Virtinukai su sūriu
-
Varškės apkepas su cukinija ir paprika
-
Tinginių pyragas
-
Greitas varškės apkepas
-
Škotiški kiaušiniai
-
Grill sūris
-
Kiaušinienė kumpio puodelyje
-
Suflė su žirneliais
-
Greitas bulvių apkepas
-
Vidos tinginėliai
-
Varškės apkepėlis
-
Austrijos varškėtis
-
Varškės apkepas su žemuogėm
-
Dešrelės su įdaru
-
Varškės ir bulvių plokštainis
-
Varškės virtinukai
Įdarytos cukinijos
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Cukinija, (1,5-2 kg),
2 vienetai -
Varškė, riebi,
450 gramų -
Česnakas,
2 skiltelės -
Parmezano sūris,
120 gramų -
Krapai, susmulkinti,
2 valgomieji šaukštai - Druska
Gaminimo eiga:
Cukinijas perpjauti per pusę išilgai. Išskaptuoti sėklas ir šiek tiek pačio cukinijų minkštimo, kad tilptų įdaras. Per daug išpjauti cukinijų „mėsos“ nereikia.
Varškę pertrinti su šakute. Susmulkinti česnaką, geriausia – sugrūsti.
Smulkia rankine tarka sutarkuoti sūrį.
Varškę sumaišyti su česnaku, sūriu, krapais ir druskyte.
Varškės įdaro pridėti į cukinijų puseles.
Kepti 200 laipsnių orkaitėje 20-25 minutes.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...