Cukinijas perpjauti per pusę išilgai. Išskaptuoti sėklas ir šiek tiek pačio cukinijų minkštimo, kad tilptų įdaras. Per daug išpjauti cukinijų „mėsos“ nereikia.
Varškę pertrinti su šakute. Susmulkinti česnaką, geriausia – sugrūsti.
Smulkia rankine tarka sutarkuoti sūrį.
Varškę sumaišyti su česnaku, sūriu, krapais ir druskyte.
Varškės įdaro pridėti į cukinijų puseles.
Kepti 200 laipsnių orkaitėje 20-25 minutes.
Įdarytos cukinijos
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
2 vienetai | cukinija ((1,5-2 kg)) |
450 gramų | varškė (riebi) |
2 skiltelės | česnakas |
120 gramų | parmezano sūris |
2 valgomieji šaukštai | krapai (susmulkinti) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Šventinė kiaulienos armonikėlė
- Dešrelės su įdaru
- Varškės ir manų apkepas
- Varškės apkepas su asiūkliais
- Virtinukai su sūriu
- Turkiškai pagaminti kiaušiniai
- Bulvių ir kamambero apkepas
- Virti varškėčiai su braškiniu padažu
- Varškės apkepas su žemuogėm
- Varškės ir bulvių plokštainis
- Tinginių pyragas
- Laukinis sūris
- Varškės apkepas su razinomis
- Omletas su prieskoniniais žalumynais
- Varškės apkepėlis
- Varškės apkepas
- Suflė su žirneliais
- Varškės apkepas su cukinija ir paprika
- Florencijos kiaušiniai
- Varškėtukai
Įdarytos cukinijos
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Cukinija, (1,5-2 kg),
2 vienetai -
Varškė, riebi,
450 gramų -
Česnakas,
2 skiltelės -
Parmezano sūris,
120 gramų -
Krapai, susmulkinti,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Cukinijas perpjauti per pusę išilgai. Išskaptuoti sėklas ir šiek tiek pačio cukinijų minkštimo, kad tilptų įdaras. Per daug išpjauti cukinijų „mėsos“ nereikia.
Varškę pertrinti su šakute. Susmulkinti česnaką, geriausia – sugrūsti.
Smulkia rankine tarka sutarkuoti sūrį.
Varškę sumaišyti su česnaku, sūriu, krapais ir druskyte.
Varškės įdaro pridėti į cukinijų puseles.
Kepti 200 laipsnių orkaitėje 20-25 minutes.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...