
Balandėliai su paprika ir pupelėmis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai | svogūnai |
0.5 stiklinės | grietinė |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
šiek tiek | druska |
1 vienetas | morkos (vidutinės) |
1 vienetas | paprika |
1 galva | kopūstai (vidutinio dydžio) |
1 stiklinė | pupelės (virtos) |
1 stiklinė | sultinys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Kopūsto lapus apvirkite. Morkas sutarkuokite burokine tarka ir apkepkite kartu su susmulkintais svogūnais ir paprika. Po to sudėkite pupeles, prieskonius ir pagal skonį įdėkite druskos. Suformuokite balandėlius, juos sudėkite į puodą, užpilkite sultiniu, troškinkite apie 10 min.,o tada supilkite grietinę ir sudėkite sviestą. Balandėlius troškinkite dar apie 10 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepti aguročiai su grybais ir daržovėmis
-
Pupos su čiobreliais
-
Užkepėlės su žiediniu kopūstu
-
Karštieji kukurūzai su aitriosiomis paprikomis
-
Feta įdarytos paprikos
-
Cukinijų žiedeliai
-
Vištienos ir baklažanų apkepas
-
Blynai su paprika, pomidorais ir kumpiu
-
Kiaušinienė paprikoje
-
Varškės ir morkų apkepas
-
Įdaryti griežčiai
-
Įdaryta cukinija
-
Kopūstų blynai
-
Kukurūzų apkepas
-
Bulvių patiekalas
-
Cukinijos ir žuvies blyneliai
-
Kepti agurkai
-
Apkepas „Vienas ir du“
-
Vėdarai su cukinijomis
-
Įdaryta cukinija
Balandėliai su paprika ir pupelėmis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Svogūnai,
2 vienetai -
Grietinė,
0.5 stiklinės -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai - Druska
-
Morkos, vidutinės,
1 vienetas -
Paprika,
1 vienetas -
Kopūstai, vidutinio dydžio,
1 galva -
Pupelės, virtos,
1 stiklinė -
Sultinys,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kopūsto lapus apvirkite. Morkas sutarkuokite burokine tarka ir apkepkite kartu su susmulkintais svogūnais ir paprika. Po to sudėkite pupeles, prieskonius ir pagal skonį įdėkite druskos. Suformuokite balandėlius, juos sudėkite į puodą, užpilkite sultiniu, troškinkite apie 10 min.,o tada supilkite grietinę ir sudėkite sviestą. Balandėlius troškinkite dar apie 10 min.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...