Balandėliai su paprika ir pupelėmis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 2 vienetai | svogūnai |
| 0.5 stiklinės | grietinė |
| 2 valgomieji šaukštai | sviestas |
| šiek tiek | druska |
| 1 vienetas | morkos (vidutinės) |
| 1 vienetas | paprika |
| 1 galva | kopūstai (vidutinio dydžio) |
| 1 stiklinė | pupelės (virtos) |
| 1 stiklinė | sultinys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Kopūsto lapus apvirkite. Morkas sutarkuokite burokine tarka ir apkepkite kartu su susmulkintais svogūnais ir paprika. Po to sudėkite pupeles, prieskonius ir pagal skonį įdėkite druskos. Suformuokite balandėlius, juos sudėkite į puodą, užpilkite sultiniu, troškinkite apie 10 min.,o tada supilkite grietinę ir sudėkite sviestą. Balandėlius troškinkite dar apie 10 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Morkų blyneliai
-
Užkepėlės su žiediniu kopūstu
-
Bulvių apkepas
-
Karštos grilio salotos
-
Įdarytos kaliaropės
-
Vaivorikštinė bulvių košė
-
Apkepas „Vienas ir du“
-
Čenachai
-
Sotusis guliašas
-
Įdarytos paprikos kitaip
-
Lietinių blynų ryšulėliai su daržovėmis
-
Keptos cukinijos
-
Moliūgų ir obuolių apkepas
-
Cukinijos su krabų lazdelėmis
-
Falafeliai
-
Lietiniai blyneliai su kopūstėliais
-
Moliūgų arba cukinijų kotletai
-
Kepti patisonai
-
Karštieji kukurūzai su šonine ir porais
-
Kukurūzų apkepas su obuoliais
Balandėliai su paprika ir pupelėmis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Svogūnai,
2 vienetai -
Grietinė,
0.5 stiklinės -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai - Druska
-
Morkos, vidutinės,
1 vienetas -
Paprika,
1 vienetas -
Kopūstai, vidutinio dydžio,
1 galva -
Pupelės, virtos,
1 stiklinė -
Sultinys,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kopūsto lapus apvirkite. Morkas sutarkuokite burokine tarka ir apkepkite kartu su susmulkintais svogūnais ir paprika. Po to sudėkite pupeles, prieskonius ir pagal skonį įdėkite druskos. Suformuokite balandėlius, juos sudėkite į puodą, užpilkite sultiniu, troškinkite apie 10 min.,o tada supilkite grietinę ir sudėkite sviestą. Balandėlius troškinkite dar apie 10 min.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
