300 gramų | bulvių (šviežios) |
50 gramų | sviestas |
100 gramų | sūris |
šiek tiek | aliejaus |
100 gramų | grietinė |
50 gramų | kvietiniai miltai |
100 gramų | sultinys |
Tada supilkite grietinę ir nuolat maišydami kepkite apie 5 min. Paruoštu padažu užpilkite bulves, apibarstykite tarkuotu sūriu, pašlakstykite ištirpintu sviestu ir šiek tiek pakepkite orkaitėje. Prieš patiekdami apibarstykite smulkintomis petražolėmis.
Bulvių patiekalas paruoštas!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Velykinis paršiukas
- Bulviniai krabų blyneliai
- Bulvių kepsnys
- Bulviniai grybų sklindžiai
- Blyninės picos iš bulvių
- Bulvių suflė
- Bulvių vėdarai
- Apkeptos bulvės su sūriu
- Rudens blynai
- Bulviniai blynai su įdaru
- Bulvių patiekalas
- Plokštainis iš bulvių, su kumpiu
- Bulvių kroketai
- Bulvių ir kamambero apkepas
- Švediški bulviniai blynai
- Dešrelės su bulviniais blynais
- Dešros tarta
- Bulviškienė
- Apkepas „La Graikija“
- Bulviniai blynai su lašiša
Šviežios bulvės su grietinės padažu
- Paruošimo laikas:
-
Bulvės, šviežios,
300 gramų -
Sviestas,
50 gramų -
Sūris,
100 gramų - Aliejus
-
Grietinė,
100 gramų -
Kvietiniai miltai,
50 gramų -
Sultinys,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Šviežias bulves supjaustykite griežinėliais, iškepkite aliejuje ir sudėkite į kepimo indą. Padažui skirtus miltus pakepinkite svieste, maišydami supilkite sultinį ir maišykite, kol susidarys vientisa masė.
Tada supilkite grietinę ir nuolat maišydami kepkite apie 5 min. Paruoštu padažu užpilkite bulves, apibarstykite tarkuotu sūriu, pašlakstykite ištirpintu sviestu ir šiek tiek pakepkite orkaitėje. Prieš patiekdami apibarstykite smulkintomis petražolėmis.
Bulvių patiekalas paruoštas!