Šviežias bulves supjaustykite griežinėliais, iškepkite aliejuje ir sudėkite į kepimo indą. Padažui skirtus miltus pakepinkite svieste, maišydami supilkite sultinį ir maišykite, kol susidarys vientisa masė.
Tada supilkite grietinę ir nuolat maišydami kepkite apie 5 min. Paruoštu padažu užpilkite bulves, apibarstykite tarkuotu sūriu, pašlakstykite ištirpintu sviestu ir šiek tiek pakepkite orkaitėje. Prieš patiekdami apibarstykite smulkintomis petražolėmis.
Bulvių patiekalas paruoštas!

Šviežios bulvės su grietinės padažu
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
300 gramų | bulvių (šviežios) |
50 gramų | sviestas |
100 gramų | sūris |
šiek tiek | aliejaus |
100 gramų | grietinė |
50 gramų | kvietiniai miltai |
100 gramų | sultinys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulviniai pyragėliai su dešrelėmis
-
Orkaitėje keptos bulvės
-
Velykinis paršiukas
-
Bulviniai blynai su įdaru
-
Bulvių košė su vištiena
-
Kava su brendžiu ir muskatu
-
Sicilietiškas bulvių pyragas
-
Bulvių ir cukinijų pyragas
-
Žemaičių blynai su grybų padažu
-
Bulvės įdarytos faršu
-
Blynai su moliūgais
-
Bulvės su grietine ir sūriu
-
Įdarytos bulvės
-
Bulvių salotos
-
Viktorijos bulvių apkepas
-
Dešros tarta
-
Keptos bulvės su grybais
-
Bulvių kotletai
-
Rudens blynai
-
Bulvių kukuliai
Šviežios bulvės su grietinės padažu
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Bulvės, šviežios,
300 gramų -
Sviestas,
50 gramų -
Sūris,
100 gramų - Aliejus
-
Grietinė,
100 gramų -
Kvietiniai miltai,
50 gramų -
Sultinys,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šviežias bulves supjaustykite griežinėliais, iškepkite aliejuje ir sudėkite į kepimo indą. Padažui skirtus miltus pakepinkite svieste, maišydami supilkite sultinį ir maišykite, kol susidarys vientisa masė.
Tada supilkite grietinę ir nuolat maišydami kepkite apie 5 min. Paruoštu padažu užpilkite bulves, apibarstykite tarkuotu sūriu, pašlakstykite ištirpintu sviestu ir šiek tiek pakepkite orkaitėje. Prieš patiekdami apibarstykite smulkintomis petražolėmis.
Bulvių patiekalas paruoštas!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...