Išplakite kiaušinius, supilkite į juos pieną ir gerai išmaišykite. Tada įdėkite 5 šaukštus tarkuoto sūrio, pasūdykite ir papipirinkite. Nuskustas bulves supjaustykite plonais griežinėliais ir sudėkite į sviestu pateptą kepimo formą. Ant viršaus užpilkite gautą plakinį, užbarstykite likusį sūrį.
Kepkite 180° C orkaitėje pusę valandos.

Pikantiškos bulvės
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
8 valgomieji šaukštai | sūris (fermentinis, tarkuotas) |
1 stiklinė | pienas |
2 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
0.5 kilogramo | bulvių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sūrio kroketai
-
Dešrelės su bulviniais blynais
-
Bulviniai blynai su morkomis
-
Vyžos iš bulvių
-
Bulviniai zrazai su grybų įdaru
-
Bulvių apkepas su morkomis
-
Skaniausiai paruoštos bulvės
-
Bulvinė pica su dešrelėm
-
Blyninės picos iš bulvių
-
Bulviniai blynai su mėsa
-
Faršu įdarytos bulvės
-
Bulviniai blynai iš tarkuotų bulvių
-
Naminiai bulvių traškučiai
-
Bulvytės su dešrelėmis
-
Rudens blynai
-
Bulviniai pyragėliai su dešrelėmis
-
Bulviniai vėdarai
-
Pica su bulvėmis ir kumpiu
-
Švediški bulviniai blynai
-
Faršu ir sūriu įdarytos bulvių geldelės
Pikantiškos bulvės
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sūris, fermentinis, tarkuotas,
8 valgomieji šaukštai -
Pienas,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Druska
- Juodieji pipirai
-
Bulvės,
0.5 kilogramo - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išplakite kiaušinius, supilkite į juos pieną ir gerai išmaišykite. Tada įdėkite 5 šaukštus tarkuoto sūrio, pasūdykite ir papipirinkite. Nuskustas bulves supjaustykite plonais griežinėliais ir sudėkite į sviestu pateptą kepimo formą. Ant viršaus užpilkite gautą plakinį, užbarstykite likusį sūrį.
Kepkite 180° C orkaitėje pusę valandos.
Reklama:
Komentarai (6)
-
vaida
2014-09-22 12:45
norvegiskas patiekalas, daznai darome prie mesos, kaip elniena, stirniena, jautiena.Labai skanu
-
ghbv
2014-01-17 15:15
labai daug (500)
-
lina
2013-04-05 14:02
labaj skanu :-)
-
nerija
2012-03-09 14:17
yra geru receptu :-) :-) :-) :-) :-) :parselis:
-
surikas
2012-03-04 15:42
o kiek porciju iseina?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...