8 valgomieji šaukštai | sūris (fermentinis, tarkuotas) |
1 stiklinė | pienas |
2 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
0.5 kilogramo | bulvių |
Kepkite 180° C orkaitėje pusę valandos.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bulvių kroketai
- Bulvinis paršelis Kalėdoms
- Vaivorikštinė bulvių košė
- Sūrio kroketai
- Tarkuotų bulvių blynai
- Bulvių ir špinatų apkepas
- Vėdarai
- Bulviniai pyragėliai su dešrelėmis
- Blynai su razinom ir migdolais
- Kava su brendžiu ir muskatu
- Bulvių suflė
- Norvegiški bulviniai blynai
- Bulvių ir kamambero apkepas
- Bulvių košė su vištiena
- Bulvių apkepas
- Bulviniai blynai su morkomis
- Bulviškienė
- Bulvių patiekalas
- Varškėčiai su bulvėmis
- Bulvių kepsnys
Pikantiškos bulvės
- Paruošimo laikas:
-
Sūris, fermentinis, tarkuotas,
8 valgomieji šaukštai -
Pienas,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Druska
- Juodieji pipirai
-
Bulvės,
0.5 kilogramo - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Išplakite kiaušinius, supilkite į juos pieną ir gerai išmaišykite. Tada įdėkite 5 šaukštus tarkuoto sūrio, pasūdykite ir papipirinkite. Nuskustas bulves supjaustykite plonais griežinėliais ir sudėkite į sviestu pateptą kepimo formą. Ant viršaus užpilkite gautą plakinį, užbarstykite likusį sūrį.
Kepkite 180° C orkaitėje pusę valandos.
Komentarai (6)
-
vaida
2014-09-22 12:45
norvegiskas patiekalas, daznai darome prie mesos, kaip elniena, stirniena, jautiena.Labai skanu
-
ghbv
2014-01-17 15:15
labai daug (500)
-
lina
2013-04-05 14:02
labaj skanu :-)
-
nerija
2012-03-09 14:17
yra geru receptu :-) :-) :-) :-) :-) :parselis:
-
surikas
2012-03-04 15:42
o kiek porciju iseina?