Išplakite kiaušinius, supilkite į juos pieną ir gerai išmaišykite. Tada įdėkite 5 šaukštus tarkuoto sūrio, pasūdykite ir papipirinkite. Nuskustas bulves supjaustykite plonais griežinėliais ir sudėkite į sviestu pateptą kepimo formą. Ant viršaus užpilkite gautą plakinį, užbarstykite likusį sūrį.
Kepkite 180° C orkaitėje pusę valandos.

Pikantiškos bulvės
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
8 valgomieji šaukštai | sūris (fermentinis, tarkuotas) |
1 stiklinė | pienas |
2 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
0.5 kilogramo | bulvių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Dešrelės su bulviniais blynais
-
Bulvių ir kamambero apkepas
-
Bulviškienė
-
Rudens blynai
-
Cepelinai
-
Bulvių casserole
-
Bulvinės bandelės
-
Irinos bulvių iešmeliai
-
Šviežios bulvės su grietinės padažu
-
Bulvių košė su vištiena
-
Sicilietiškas bulvių pyragas
-
Bulvių gėlytė su grybų įdaru
-
Žemaičių blynai su grybų padažu
-
Bulviniai blynai su grybais
-
Skanu ir greita
-
Orkaitėje keptos bulvės
-
Bulvių kroketai
-
Blynai su razinom ir migdolais
-
Bulviniai blynai su raugintais kopūstais
-
Norvegiški bulviniai blynai
Pikantiškos bulvės
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sūris, fermentinis, tarkuotas,
8 valgomieji šaukštai -
Pienas,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Druska
- Juodieji pipirai
-
Bulvės,
0.5 kilogramo - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išplakite kiaušinius, supilkite į juos pieną ir gerai išmaišykite. Tada įdėkite 5 šaukštus tarkuoto sūrio, pasūdykite ir papipirinkite. Nuskustas bulves supjaustykite plonais griežinėliais ir sudėkite į sviestu pateptą kepimo formą. Ant viršaus užpilkite gautą plakinį, užbarstykite likusį sūrį.
Kepkite 180° C orkaitėje pusę valandos.
Reklama:
Komentarai (6)
-
vaida
2014-09-22 12:45
norvegiskas patiekalas, daznai darome prie mesos, kaip elniena, stirniena, jautiena.Labai skanu
-
ghbv
2014-01-17 15:15
labai daug (500)
-
lina
2013-04-05 14:02
labaj skanu :-)
-
nerija
2012-03-09 14:17
yra geru receptu :-) :-) :-) :-) :-) :parselis:
-
surikas
2012-03-04 15:42
o kiek porciju iseina?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...