
Skaniosios bulvės su sūrio užpilu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
50 gramų | sūris (fermentinis) |
1.5 valgomojo šaukšto | grietinė |
2.5 valgomojo šaukšto | majonezas |
1 kilogramas | bulvių |
1 vienetas | svogūnai |
2 valgomieji šaukštai | vanduo |
šiek tiek | svogūnų laiškai |
1 vienetas | paprika (mažos) |
30 gramų | sūris (rūkytas) |
šiek tiek | prieskoniai (kokius mėgstate) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Bulves nulupkite ir supjaustykite į keturias dalis, tada išvirkite.
2.
Kol bulvės verda, pagaminkite sūrio užpilą. Smulkia tarka sutarkuokite sūrį, dėkite grietinės, majonezo, vandens ir kaitinkite, sūris išsilydis. Suberkite smulkiai pjaustytus svogūnų laiškus, pusžiedžiais supjaustytą papriką bei svogūną. Padažą su daržovėmis išmaišykite.
3.
Į kepimo skardą sudėkite išvirusias bulves, aplietas paruoštu padažu. Bulves apibarstykite sutarkuotu fermentiniu sūriu ir kepkite vidutinio karštumo orkaitėje 15 - 20 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Čanachai su čiobreliais
-
Kava su brendžiu ir muskatu
-
Bulvių kukuliai
-
Jautienos ir bulvių apkepas
-
Bulvių plokštainis su grybais
-
Cepelinai
-
Orkaitėje keptos bulvės
-
Bulvių ir kamambero apkepas
-
Bulvinė pica su dešrelėm
-
Bulvių, įdarytų mėsa, troškinys
-
Pica su bulvėmis ir kumpiu
-
Orkaitėje keptos bulvės
-
Bulvių kotletai su porais
-
Bulvių pyragas su vištų kepenėlėmis
-
Blyninės picos iš bulvių
-
Bulvių paplotėliai
-
Mėsos apkepas
-
Bulvių ir cukinijų pyragas
-
Bulviniai blynai su morkomis
-
Bulvių casserole
Skaniosios bulvės su sūrio užpilu
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Sūris, fermentinis,
50 gramų -
Grietinė,
1.5 valgomojo šaukšto -
Majonezas,
2.5 valgomojo šaukšto -
Bulvės,
1 kilogramas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Vanduo,
2 valgomieji šaukštai - Svogūnų laiškai
-
Paprika, mažos,
1 vienetas -
Sūris, rūkytas,
30 gramų - Prieskoniai, kokius mėgstate
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves nulupkite ir supjaustykite į keturias dalis, tada išvirkite.
Kol bulvės verda, pagaminkite sūrio užpilą. Smulkia tarka sutarkuokite sūrį, dėkite grietinės, majonezo, vandens ir kaitinkite, sūris išsilydis. Suberkite smulkiai pjaustytus svogūnų laiškus, pusžiedžiais supjaustytą papriką bei svogūną. Padažą su daržovėmis išmaišykite.
Į kepimo skardą sudėkite išvirusias bulves, aplietas paruoštu padažu. Bulves apibarstykite sutarkuotu fermentiniu sūriu ir kepkite vidutinio karštumo orkaitėje 15 - 20 min.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...