
Skaniosios bulvės su sūrio užpilu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
50 gramų | sūris (fermentinis) |
1.5 valgomojo šaukšto | grietinė |
2.5 valgomojo šaukšto | majonezas |
1 kilogramas | bulvių |
1 vienetas | svogūnai |
2 valgomieji šaukštai | vanduo |
šiek tiek | svogūnų laiškai |
1 vienetas | paprika (mažos) |
30 gramų | sūris (rūkytas) |
šiek tiek | prieskoniai (kokius mėgstate) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Bulves nulupkite ir supjaustykite į keturias dalis, tada išvirkite.
2.
Kol bulvės verda, pagaminkite sūrio užpilą. Smulkia tarka sutarkuokite sūrį, dėkite grietinės, majonezo, vandens ir kaitinkite, sūris išsilydis. Suberkite smulkiai pjaustytus svogūnų laiškus, pusžiedžiais supjaustytą papriką bei svogūną. Padažą su daržovėmis išmaišykite.
3.
Į kepimo skardą sudėkite išvirusias bulves, aplietas paruoštu padažu. Bulves apibarstykite sutarkuotu fermentiniu sūriu ir kepkite vidutinio karštumo orkaitėje 15 - 20 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Dešrelės su bulviniais blynais
-
Bulvių ir kamambero apkepas
-
Bulviškienė
-
Rudens blynai
-
Cepelinai
-
Bulvių casserole
-
Bulvinės bandelės
-
Irinos bulvių iešmeliai
-
Šviežios bulvės su grietinės padažu
-
Bulvių košė su vištiena
-
Sicilietiškas bulvių pyragas
-
Bulvių gėlytė su grybų įdaru
-
Žemaičių blynai su grybų padažu
-
Bulviniai blynai su grybais
-
Skanu ir greita
-
Orkaitėje keptos bulvės
-
Bulvių kroketai
-
Blynai su razinom ir migdolais
-
Bulviniai blynai su raugintais kopūstais
-
Norvegiški bulviniai blynai
Skaniosios bulvės su sūrio užpilu
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Sūris, fermentinis,
50 gramų -
Grietinė,
1.5 valgomojo šaukšto -
Majonezas,
2.5 valgomojo šaukšto -
Bulvės,
1 kilogramas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Vanduo,
2 valgomieji šaukštai - Svogūnų laiškai
-
Paprika, mažos,
1 vienetas -
Sūris, rūkytas,
30 gramų - Prieskoniai, kokius mėgstate
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves nulupkite ir supjaustykite į keturias dalis, tada išvirkite.
Kol bulvės verda, pagaminkite sūrio užpilą. Smulkia tarka sutarkuokite sūrį, dėkite grietinės, majonezo, vandens ir kaitinkite, sūris išsilydis. Suberkite smulkiai pjaustytus svogūnų laiškus, pusžiedžiais supjaustytą papriką bei svogūną. Padažą su daržovėmis išmaišykite.
Į kepimo skardą sudėkite išvirusias bulves, aplietas paruoštu padažu. Bulves apibarstykite sutarkuotu fermentiniu sūriu ir kepkite vidutinio karštumo orkaitėje 15 - 20 min.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...