
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
0.5 arbatinio šaukštelio | kepimo milteliai |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
500 gramų | kiaulienos faršas |
4 vienetai | bulvių |
2 vienetai | kiaušiniai |
Į tą patį dubenį sutarkuoti svogūną. Svogūnas neleis bulvėms pajuoduoti.
Įmušti kiaušinius, suberti miltus, sumaišyti su kepimo milteliais, pasūdyti pagardinti pipirais, sudėti faršą ir viską gerai išmaišyti.
Paruoštą tešlą šaukštu dėti į keptuvėje įkaitintą aliejų.
Iškeptus blynus pagardinti grietine.
Skanaus
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulvinė pica
-
Velykinis paršiukas
-
Apkepas „La Graikija“
-
Varškėčiai su bulvėmis
-
Blynai su razinom ir migdolais
-
Žemaičių blynai su spirgučiais
-
Musak
-
Bulvių ir cukinijų pyragas
-
Cepelinai su mėsa
-
Studentiškas bulvių plokštainis
-
Bulvinės bandelės
-
Bulvių apkepas su svogūnais
-
Bulvės įdarytos faršu
-
Plokštainis iš bulvių, su kumpiu
-
Bulviniai bokšteliai
-
Dzūkiškos bandos ant kopūsto lapo
-
Faršu įdarytos bulvių "geldelės"
-
Tarkuotų bulvių apkepas
-
Bulvės su grietine ir sūriu
-
Bulviniai krabų blyneliai
Bulviniai blynai (Kiek kitaip)

- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
1 vienetas - Druska
- Juodieji pipirai
-
Kepimo milteliai,
0.5 arbatinio šaukštelio - Aliejus, kepimui
-
Kiaulienos faršas,
500 gramų -
Bulvės,
4 vienetai -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Bulves nuskusti ir sutarkuoti burokine tarka.
Į tą patį dubenį sutarkuoti svogūną. Svogūnas neleis bulvėms pajuoduoti.
Įmušti kiaušinius, suberti miltus, sumaišyti su kepimo milteliais, pasūdyti pagardinti pipirais, sudėti faršą ir viską gerai išmaišyti.
Paruoštą tešlą šaukštu dėti į keptuvėje įkaitintą aliejų.
Iškeptus blynus pagardinti grietine.
Skanaus
Komentarai (13)
-
Ula
2015-07-15 21:05
Sakot pajuodavę ? Mano nuomonė - tai tikri kaimiški cepelinai , be jokio peroksido !
-
aš
2014-05-01 14:01
mes tokius kepam be mesytes, laaabai skanu...
-
Neringa
2012-08-14 22:54
isbandziau,labai skaniai gavosi :-)
-
justinas
2012-07-16 23:21
mes tai tokius vadiname KALNU :super: %-)
-
to niamu
2012-05-16 17:16
bulviniai blynai{draniki) -nacionalinis baltarusu patiekalas
-
marius
2012-05-01 23:01
blynai bulviniai
-
Lina
2012-03-17 10:42
Reikės pabandyt.
-
super
2012-01-15 18:05
:super: niam niam
-
niamu
2011-10-25 22:52
dievinu lietuviskus patiekalus,butinai isbandysiu ir si:) :super:
-
Kristina
2011-06-15 11:10
Man tai pat labai patinka :super2: bet skaniausia juoss valgyti dar karstus,,:) :super: ;-)