Velykinis paršiukas
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
2 kilogramai | bulvių |
1 kilogramas | mėsa (malta) |
3 vienetai | kiaušiniai |
150 mililitrų | grietinėlės, 35% |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Bulvės nulupti ir išvirti. Padaryti košę kartu su kiaušiniais bei grietinėle. Mėsą apkepti su prieskoniais.
2.
Skardą iškloti foliją. Ant jos krėsti pusę bulvių košės. Ant bulvių dėti mėsą ir likusią bulvių košę. Suformuoti paršiuką. Vieną kiaušinį išplakti ir aptepti paršiuką. Iš pipirų žirnelių padaryti akutes. Kepti 200 °C temp. karštumo orkaitėje apie 40 min.
Gaunasi ne tik skanu, bet ir labai šventiška bei gražu.
Gaunasi ne tik skanu, bet ir labai šventiška bei gražu.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Švilpikai (šiuškės)
- Su žalumynais keptos šviežios bulvės
- Bulviniai grybų sklindžiai
- Arkliukas "alia Žemaitis"
- Vaivorikštinė bulvių košė
- Bulviniai zrazai su grybų įdaru
- Įdaryti bulvių kukuliai
- Kugelis kaimiškai
- Naminiai bulvių traškučiai
- Orkaitėje keptos bulvės
- Raganos kepsniukas
- Bulvių kotletai su porais
- Sūrio kroketai
- Tarkuotų bulvių apkepas
- Bulviniai blynai su lašiša
- Mėsos - bulvių apkepas
- Bulvių kukuliai
- Bulvytės su dešrelėmis
- Grilyje keptos bulvės
- Vėdarai
Velykinis paršiukas
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Bulvės,
2 kilogramai -
Mėsa, malta,
1 kilogramas -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Grietinėlė, 35%,
150 mililitrų - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulvės nulupti ir išvirti. Padaryti košę kartu su kiaušiniais bei grietinėle. Mėsą apkepti su prieskoniais.
Skardą iškloti foliją. Ant jos krėsti pusę bulvių košės. Ant bulvių dėti mėsą ir likusią bulvių košę. Suformuoti paršiuką. Vieną kiaušinį išplakti ir aptepti paršiuką. Iš pipirų žirnelių padaryti akutes. Kepti 200 °C temp. karštumo orkaitėje apie 40 min.
Gaunasi ne tik skanu, bet ir labai šventiška bei gražu.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai