
Velykinis paršiukas
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
2 kilogramai | bulvių |
1 kilogramas | mėsa (malta) |
3 vienetai | kiaušiniai |
150 mililitrų | grietinėlės, 35% |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Bulvės nulupti ir išvirti. Padaryti košę kartu su kiaušiniais bei grietinėle. Mėsą apkepti su prieskoniais.
2.
Skardą iškloti foliją. Ant jos krėsti pusę bulvių košės. Ant bulvių dėti mėsą ir likusią bulvių košę. Suformuoti paršiuką. Vieną kiaušinį išplakti ir aptepti paršiuką. Iš pipirų žirnelių padaryti akutes. Kepti 200 °C temp. karštumo orkaitėje apie 40 min.
Gaunasi ne tik skanu, bet ir labai šventiška bei gražu.
Gaunasi ne tik skanu, bet ir labai šventiška bei gražu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kugelis
-
Mėsos apkepas
-
Bulvių apkepas su morkomis
-
Studentiškas bulvių plokštainis
-
Blyninės picos iš bulvių
-
Bulvių ir kamambero apkepas
-
Baltarusiškas bulvių apkepas
-
Orkaitėje keptos bulvės
-
Bulvių paplotėliai
-
Bulvių pyragas su vištų kepenėlėmis
-
Bulvių košė su "lepeškom"
-
Irinos bulvių iešmeliai
-
Bulvės įdarytos daržovėmis
-
Baltarusiški bulviniai
-
Faršu įdarytos bulvių "geldelės"
-
Švilpikai (šiuškės)
-
Keptos bulvės su žolelių aliejumi
-
Apkeptos bulvės su sūriu
-
Bulvių apkepas pagal Vanill
-
Greitas bulvių apkepas
Velykinis paršiukas
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Bulvės,
2 kilogramai -
Mėsa, malta,
1 kilogramas -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Grietinėlė, 35%,
150 mililitrų - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulvės nulupti ir išvirti. Padaryti košę kartu su kiaušiniais bei grietinėle. Mėsą apkepti su prieskoniais.
Skardą iškloti foliją. Ant jos krėsti pusę bulvių košės. Ant bulvių dėti mėsą ir likusią bulvių košę. Suformuoti paršiuką. Vieną kiaušinį išplakti ir aptepti paršiuką. Iš pipirų žirnelių padaryti akutes. Kepti 200 °C temp. karštumo orkaitėje apie 40 min.
Gaunasi ne tik skanu, bet ir labai šventiška bei gražu.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai