Velykinis paršiukas
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
| 2 kilogramai | bulvių |
| 1 kilogramas | mėsa (malta) |
| 3 vienetai | kiaušiniai |
| 150 mililitrų | grietinėlės, 35% |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Bulvės nulupti ir išvirti. Padaryti košę kartu su kiaušiniais bei grietinėle. Mėsą apkepti su prieskoniais.
2.
Skardą iškloti foliją. Ant jos krėsti pusę bulvių košės. Ant bulvių dėti mėsą ir likusią bulvių košę. Suformuoti paršiuką. Vieną kiaušinį išplakti ir aptepti paršiuką. Iš pipirų žirnelių padaryti akutes. Kepti 200 °C temp. karštumo orkaitėje apie 40 min.
Gaunasi ne tik skanu, bet ir labai šventiška bei gražu.
Gaunasi ne tik skanu, bet ir labai šventiška bei gražu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulvių ir krabų lazdelių suktinukai
-
Bulviniai bokšteliai
-
Bulviniai grybų sklindžiai
-
Vištienos ir bulvių čenachai
-
Bulvinės bandelės
-
Faršu įdarytos bulvių "geldelės"
-
Keptos armonikos
-
Bulvių plokštainis su grybais
-
Bulvių salotos
-
Bulvinukai
-
Skaniosios bulvytės
-
Bulvių apkepas pagal Vanill
-
Bulvių vėdarai
-
Skaniausiai paruoštos bulvės
-
Sicilietiškas bulvių pyragas
-
Grilyje keptos bulvės
-
Bulvių ir cukinijų pyragas
-
Troškinys čenachinėse
-
Mėsos - bulvių apkepas
-
Bulvių kepsnys
Velykinis paršiukas
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Bulvės,
2 kilogramai -
Mėsa, malta,
1 kilogramas -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Grietinėlė, 35%,
150 mililitrų - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulvės nulupti ir išvirti. Padaryti košę kartu su kiaušiniais bei grietinėle. Mėsą apkepti su prieskoniais.
Skardą iškloti foliją. Ant jos krėsti pusę bulvių košės. Ant bulvių dėti mėsą ir likusią bulvių košę. Suformuoti paršiuką. Vieną kiaušinį išplakti ir aptepti paršiuką. Iš pipirų žirnelių padaryti akutes. Kepti 200 °C temp. karštumo orkaitėje apie 40 min.
Gaunasi ne tik skanu, bet ir labai šventiška bei gražu.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...

Komentarai