
Sūrio kroketai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 | kiaušiniai |
200 | sūris (fermentinis) |
3 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai (sausi ir labai smulkūs) |
4 valgomieji šaukštai | augalinio aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Suplakite kiaušinio baltymus. Sutarkuokite sūrį ir užpilkite plaktais kiaušinių baltymais. Iš gautos masės padarykite nedidelius kamuoliukus ir užšaldykite.
2.
Kiaušinio trynį lengvai išplakti šakute.
3.
Šaldytus kroketus apvolioti džiūvėsėliuose, tada volioti plaktame trynyje ir vėl džiūvėsėliuose. Kepti 1 - 2 minutes.
4.
Patiekti su grietine ir šparaginėmis pupelėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryti bulvių kukuliai
-
Studentiškos bulvės
-
Skaniosios bulvytės
-
Bulvių, įdarytų mėsa, troškinys
-
Bulvių gėlytė su grybų įdaru
-
Bulviškienė
-
Dešrelės su bulviniais blynais
-
Blyninės picos iš bulvių
-
Keptos armonikos
-
Baltarusiški bulviniai
-
Bulviniai blynai su sūriu
-
Bulvių ir cukinijų pyragas
-
Bulvių apkepas
-
Žemaičių blynai su spirgučiais
-
Norvegiški bulviniai blynai
-
Bulvių pyragėliai su grybais
-
Migdoliniai kotletėliai
-
Bulvės įdarytos faršu
-
Troškinys čenachinėse
-
Blynai su razinom ir migdolais
Sūrio kroketai
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiaušiniai,
2 -
Sūris, fermentinis,
200 -
Džiūvėsėliai, sausi ir labai smulkūs,
3 valgomieji šaukštai -
Augalinis aliejus,
4 valgomieji šaukštai
Gaminimo eiga:
Suplakite kiaušinio baltymus. Sutarkuokite sūrį ir užpilkite plaktais kiaušinių baltymais. Iš gautos masės padarykite nedidelius kamuoliukus ir užšaldykite.
Kiaušinio trynį lengvai išplakti šakute.
Šaldytus kroketus apvolioti džiūvėsėliuose, tada volioti plaktame trynyje ir vėl džiūvėsėliuose. Kepti 1 - 2 minutes.
Patiekti su grietine ir šparaginėmis pupelėmis.
Reklama:
Komentarai (7)
-
Jurgai
2014-06-17 23:20
Manau riebalai buvo nepakankamai įkaitę ir per daug kroketų buvo sumesta virimui, todėl taip ir nutiko.
-
Jurga
2014-02-26 18:06
Nežinau kodėl, bet viskas kepant neteko formos ir sulipo į vieną sūrio masę...
-
Inga
2014-02-20 23:02
Skanu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...