2 | kiaušiniai |
200 | sūris (fermentinis) |
3 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai (sausi ir labai smulkūs) |
4 valgomieji šaukštai | augalinio aliejaus |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Įdarytos bulvės su vištienos faršu
- Bulvių kukuliai
- Musak
- Bulvių ir kamambero apkepas
- Baltarusiški bulviniai
- Virtos bulvės su sviestu
- Bulvių suflė
- Pievagrybiai ant žarijų
- Dzūkiškos bandos ant kopūsto lapo
- Troškinys čenachinėse
- Bulviniai blynai su mėsa
- Bulvių pyragas su vištų kepenėlėmis
- Čanachai su čiobreliais
- Keptos česnakinės bulvės
- Skaniosios bulvytės
- Dešros tarta
- Bulvių, įdarytų mėsa, troškinys
- Bulvių apkepas su svogūnais
- Bulvių kroketai
- Keptos armonikos
Sūrio kroketai
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiaušiniai,
2 -
Sūris, fermentinis,
200 -
Džiūvėsėliai, sausi ir labai smulkūs,
3 valgomieji šaukštai -
Augalinis aliejus,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Suplakite kiaušinio baltymus. Sutarkuokite sūrį ir užpilkite plaktais kiaušinių baltymais. Iš gautos masės padarykite nedidelius kamuoliukus ir užšaldykite.
Kiaušinio trynį lengvai išplakti šakute.
Šaldytus kroketus apvolioti džiūvėsėliuose, tada volioti plaktame trynyje ir vėl džiūvėsėliuose. Kepti 1 - 2 minutes.
Patiekti su grietine ir šparaginėmis pupelėmis.
Komentarai (7)
-
Jurgai
2014-06-17 23:20
Manau riebalai buvo nepakankamai įkaitę ir per daug kroketų buvo sumesta virimui, todėl taip ir nutiko.
-
Jurga
2014-02-26 18:06
Nežinau kodėl, bet viskas kepant neteko formos ir sulipo į vieną sūrio masę...
-
Inga
2014-02-20 23:02
Skanu