Raganos kepsniukas
AUTORIUS:
Inga
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
8 vienetai bulvių
0.5 kilogramo mėsa (malta)
100 mililitrų pienas
1 vienetas svogūnai
4 valgomieji šaukštai majonezas
100 gramų sūris (fermentinis)
1 žiupsnelis prieskoniai
3 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Bulves sutarkuoti burokine trintuve, pabarstyti prieskoniais, druska, išmaišyti ir pusę dėti į riebalais išteptą skardą.
Į maltą mėsą sudėti pakepintus svogūnus (galima ir nekepintus, tiesiog kepintų aromatas kitoks), kiaušinius, druską, pipirus, prieskonius, galima įpilti sultinio ar pieno, kad būtų sultingesnė, viską išmaišyti ir dėti ant bulvių sluoksnio.
Toliau sudėti likusius bulvių tarkius, viršų aptepti majonezu (galima ir netepti) šauti į įkaitintą orkaitę ir kepti (apie 45 min-1 val.).
Prieš baigiant kepti apibarstyti sutarkuotu sūriu ir kepti, kol apskrus.
Patiekti su grietinės-sviesto padažu, grietine ar kitu padažu.

Populiariausi receptai šią savaitę

Raganos kepsniukas

Komentarai: 7
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Bulves sutarkuoti burokine trintuve, pabarstyti prieskoniais, druska, išmaišyti ir pusę dėti į riebalais išteptą skardą.
Į maltą mėsą sudėti pakepintus svogūnus (galima ir nekepintus, tiesiog kepintų aromatas kitoks), kiaušinius, druską, pipirus, prieskonius, galima įpilti sultinio ar pieno, kad būtų sultingesnė, viską išmaišyti ir dėti ant bulvių sluoksnio.
Toliau sudėti likusius bulvių tarkius, viršų aptepti majonezu (galima ir netepti) šauti į įkaitintą orkaitę ir kepti (apie 45 min-1 val.).
Prieš baigiant kepti apibarstyti sutarkuotu sūriu ir kepti, kol apskrus.
Patiekti su grietinės-sviesto padažu, grietine ar kitu padažu.

Receptą atsiuntė Inga
Reklama:

Komentarai (7)


  • Ona 2015-09-29 13:54

    Pamirsote parasyti kiek kiausiniu reikia deti;-)


  • alda 2015-04-29 13:14

    Galima deti dar sluoksni tarkuotu morku ir supjaustytu pomidoru sumaisytu su prieskoniais, ar svogunu ir konservuotu zirneliu. Kas ko turi po ranka, bet viena karta bulves apacioj dedu, o kita - tik virsuj ☺


  • anna 2015-04-17 11:15

    O kokioj temperaturoj kepti?kiek kiausiniu?


  • renata 2015-03-02 12:23

    Labai skanu


  • Regina 2015-01-19 12:28

    O kiek kiausiniu?


  • Danute 2015-01-18 19:57

    Sotus ir skanus maistas.Aciu


  • Živile 2015-01-18 14:36

    Pasigaminau kepsniuka.Visai skanus gavosi, pyliau sultini i mesyte tai sultinga skani iskepe:) sakyciau labai jau sotus pati


Daugiau receptų