Bulves nuskutame, išverdame ir atvėsusias supjaustome kubeliais. Varškę pertriname, sumaišome su kiaušiniais bei pienu. Lašinukus bei svogūną susmulkiname ir kartu apkepame keptuvėje. Kai lašinukai su svogūnais apkepa, sudedame bulves ir dar šiek tiek pakepiname. Pakepintas bulves, lašinukus bei svogūnus sumaišome su varškės mase ir supilame į riebalais pateptą kepimo formą. Kepame vidutinio karštumo orkaitėje.
Apkepas paruoštas!

Bulvių ir varškės apkepas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
10 vienetų | bulvių |
600 gramų | varškė |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 stiklinė | pienas |
150 gramų | kiaulienos lašiniai |
1 vienetas | svogūnai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulvių patiekalas
-
Sicilietiškas bulvių pyragas
-
Keptos bulvės su žolelių aliejumi
-
Bulviniai blynai iš tarkuotų bulvių
-
Žemaičių blynai su spirgučiais
-
Blynai su moliūgais
-
Dzūkiškos bandos ant kopūsto lapo
-
Bulviniai blynai su mėsa
-
Bulvių kroketai
-
Bulvių plokštainis
-
Bulvės su grietine ir sūriu
-
Skanu ir greita
-
Čekiški bulviniai blynai
-
Įdarytos bulvės
-
Švediški bulviniai blynai
-
Bulviniai blynai su grybais
-
Tarkuotų bulvių cepelinai su mėsos ir varškės įdarais
-
Kugelis kaimiškai
-
Orkaitėje keptos bulvės
-
Bulvinis paršelis Kalėdoms
Bulvių ir varškės apkepas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Bulvės,
10 vienetų -
Varškė,
600 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Pienas,
1 stiklinė -
Kiaulienos lašiniai,
150 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves nuskutame, išverdame ir atvėsusias supjaustome kubeliais. Varškę pertriname, sumaišome su kiaušiniais bei pienu. Lašinukus bei svogūną susmulkiname ir kartu apkepame keptuvėje. Kai lašinukai su svogūnais apkepa, sudedame bulves ir dar šiek tiek pakepiname. Pakepintas bulves, lašinukus bei svogūnus sumaišome su varškės mase ir supilame į riebalais pateptą kepimo formą. Kepame vidutinio karštumo orkaitėje.
Apkepas paruoštas!
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...