Bulves nuskutame, išverdame ir atvėsusias supjaustome kubeliais. Varškę pertriname, sumaišome su kiaušiniais bei pienu. Lašinukus bei svogūną susmulkiname ir kartu apkepame keptuvėje. Kai lašinukai su svogūnais apkepa, sudedame bulves ir dar šiek tiek pakepiname. Pakepintas bulves, lašinukus bei svogūnus sumaišome su varškės mase ir supilame į riebalais pateptą kepimo formą. Kepame vidutinio karštumo orkaitėje.
Apkepas paruoštas!
Bulvių ir varškės apkepas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 10 vienetų | bulvių |
| 600 gramų | varškė |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| 1 stiklinė | pienas |
| 150 gramų | kiaulienos lašiniai |
| 1 vienetas | svogūnai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Švilpikai
-
Bulvių armonikos
-
Įdarytos bulvės
-
Bulviniai blynai su grybais
-
Bulvių kotletai
-
Bulviniai blynai iš tarkuotų bulvių
-
Bulvių apkepas
-
Čekiški bulviniai blynai
-
Keptos česnakinės bulvės
-
Žemaičių blynai su grybų padažu
-
Varškėčiai su bulvėmis
-
Bulvių plokštainis
-
Bulvių apkepas pagal Vanill
-
Tarkuotų bulvių apkepas
-
Bulviniai zrazai su grybų įdaru
-
Cukinijų ir bulvių apkepas
-
Bulviniai blynukai
-
Blynai su moliūgais
-
„Milžinų bulvės“
-
Skaniausiai paruoštos bulvės
Bulvių ir varškės apkepas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Bulvės,
10 vienetų -
Varškė,
600 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Pienas,
1 stiklinė -
Kiaulienos lašiniai,
150 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves nuskutame, išverdame ir atvėsusias supjaustome kubeliais. Varškę pertriname, sumaišome su kiaušiniais bei pienu. Lašinukus bei svogūną susmulkiname ir kartu apkepame keptuvėje. Kai lašinukai su svogūnais apkepa, sudedame bulves ir dar šiek tiek pakepiname. Pakepintas bulves, lašinukus bei svogūnus sumaišome su varškės mase ir supilame į riebalais pateptą kepimo formą. Kepame vidutinio karštumo orkaitėje.
Apkepas paruoštas!
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
