Bulves nuskutame, išverdame ir atvėsusias supjaustome kubeliais. Varškę pertriname, sumaišome su kiaušiniais bei pienu. Lašinukus bei svogūną susmulkiname ir kartu apkepame keptuvėje. Kai lašinukai su svogūnais apkepa, sudedame bulves ir dar šiek tiek pakepiname. Pakepintas bulves, lašinukus bei svogūnus sumaišome su varškės mase ir supilame į riebalais pateptą kepimo formą. Kepame vidutinio karštumo orkaitėje.
Apkepas paruoštas!
Bulvių ir varškės apkepas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
10 vienetų | bulvių |
600 gramų | varškė |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 stiklinė | pienas |
150 gramų | kiaulienos lašiniai |
1 vienetas | svogūnai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pievagrybiai ant žarijų
- Keptos bulvės su žolelių aliejumi
- Kugelis kaimiškai
- Bulviniai zrazai su jautiena
- Bulviniai blynai su sūriu
- Studentiškas bulvių plokštainis
- Tarkuotų bulvių blynai
- Raganos kepsniukas
- Bulvių kotletai
- Pyragas su bulvėmis
- Viktorijos bulvių apkepas
- Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
- Bulviniai bokšteliai
- Čanachai su čiobreliais
- Vaivorikštinė bulvių košė
- Bulviniai blynai su krabų lazdelėmis
- Linksmoji bulvių košė
- Mėsos - bulvių apkepas
- Bulvių suflė
- Su žalumynais keptos šviežios bulvės
Bulvių ir varškės apkepas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Bulvės,
10 vienetų -
Varškė,
600 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Pienas,
1 stiklinė -
Kiaulienos lašiniai,
150 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves nuskutame, išverdame ir atvėsusias supjaustome kubeliais. Varškę pertriname, sumaišome su kiaušiniais bei pienu. Lašinukus bei svogūną susmulkiname ir kartu apkepame keptuvėje. Kai lašinukai su svogūnais apkepa, sudedame bulves ir dar šiek tiek pakepiname. Pakepintas bulves, lašinukus bei svogūnus sumaišome su varškės mase ir supilame į riebalais pateptą kepimo formą. Kepame vidutinio karštumo orkaitėje.
Apkepas paruoštas!
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...