12 vienetų | bulvių |
1 vienetas | kiaušiniai |
0.5 stiklinės | aliejaus |
1 stiklinė | grietinė |
šiek tiek | druska |
Į blynus iš šviežių bulvių reikia įberti šaukštą miltų.
Blynams masę galima paruošti ir su pienu. Sutarkuotų bulvių masė išsunkiama pro marlę ir užplikoma verdančiu pienu, Vėliau įmušamas kiaušinis, įberiama druskos ir sumaišius kepami blynai.
Skanūs tarkuotų bulvių blynai būna ir su varške arba į tešlą įdėjus tarkuotų svogūnų ar saliero šaknies.
Blynai tiekiami karšti su grietine ar bruknių uogiene.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bulviniai blynai iš tarkuotų bulvių
- Bulvių vyniotinis
- Pyragas su bulvėmis
- Naminiai bulvių traškučiai
- Orkaitėje keptos bulvės
- Bulviniai blynai su raugintais kopūstais
- Bulviniai blynai (Kiek kitaip)
- Bulvinės bandelės
- Bulvių patiekalas
- Studentiškos bulvės
- Vaivorikštinė bulvių košė
- Bulvinės bandelės
- Dzūkiškos bandos ant kopūsto lapo
- Bulviniai pyragėliai su dešrelėmis
- Bulvių apkepas
- Faršu įdarytos bulvės
- Raganos kepsniukas
- Švilpikai
- Bulvių kukuliai
- Varškėčiai su bulvėmis
Tarkuotų bulvių blynai
- Paruošimo laikas:
-
Bulvės,
12 vienetų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Aliejus,
0.5 stiklinės -
Grietinė,
1 stiklinė - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Bulvės sutarkuojamos, truputį nusunkiamos, įplakamas kiaušinis, įberiama druskos, išmaišoma ir po šaukštą masės dedama į keptuvę su gerai įkaitintu aliejumi.
Į blynus iš šviežių bulvių reikia įberti šaukštą miltų.
Blynams masę galima paruošti ir su pienu. Sutarkuotų bulvių masė išsunkiama pro marlę ir užplikoma verdančiu pienu, Vėliau įmušamas kiaušinis, įberiama druskos ir sumaišius kepami blynai.
Skanūs tarkuotų bulvių blynai būna ir su varške arba į tešlą įdėjus tarkuotų svogūnų ar saliero šaknies.
Blynai tiekiami karšti su grietine ar bruknių uogiene.
Komentarai (9)
-
Jovita Poviliene
2016-03-17 13:45
deja nepavyko neskanus , tik siulau negaminti
-
mama
2011-12-11 14:06
:parselis: :parselis:
-
mama
2011-12-11 13:22
:super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: