
12 vienetų | bulvių |
1 vienetas | kiaušiniai |
0.5 stiklinės | aliejaus |
1 stiklinė | grietinė |
šiek tiek | druska |
Į blynus iš šviežių bulvių reikia įberti šaukštą miltų.
Blynams masę galima paruošti ir su pienu. Sutarkuotų bulvių masė išsunkiama pro marlę ir užplikoma verdančiu pienu, Vėliau įmušamas kiaušinis, įberiama druskos ir sumaišius kepami blynai.
Skanūs tarkuotų bulvių blynai būna ir su varške arba į tešlą įdėjus tarkuotų svogūnų ar saliero šaknies.
Blynai tiekiami karšti su grietine ar bruknių uogiene.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Faršu įdarytos bulvių "geldelės"
-
Orkaitėje keptos bulvės
-
Blynai su moliūgais
-
Bulviniai blynai su įdaru
-
Bajoriškas kugelis su kiaulės koja
-
Keptos armonikos
-
Irinos bulvių iešmeliai
-
Linksmoji bulvių košė
-
Virtos bulvės su sviestu
-
Tarkuotų bulvių apkepas
-
Bulvių pyragas su vištų kepenėlėmis
-
Cepelinai su mėsa
-
Itališkai pagamintos bulvės
-
Bulvių casserole
-
Bulvių gėlytė su grybų įdaru
-
Pica su bulvėmis ir kumpiu
-
Bulvinukai
-
Bulvių kotletai
-
Sicilietiškas bulvių pyragas
-
Bulvių kroketai
Tarkuotų bulvių blynai

- Paruošimo laikas:
-
Bulvės,
12 vienetų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Aliejus,
0.5 stiklinės -
Grietinė,
1 stiklinė - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Bulvės sutarkuojamos, truputį nusunkiamos, įplakamas kiaušinis, įberiama druskos, išmaišoma ir po šaukštą masės dedama į keptuvę su gerai įkaitintu aliejumi.
Į blynus iš šviežių bulvių reikia įberti šaukštą miltų.
Blynams masę galima paruošti ir su pienu. Sutarkuotų bulvių masė išsunkiama pro marlę ir užplikoma verdančiu pienu, Vėliau įmušamas kiaušinis, įberiama druskos ir sumaišius kepami blynai.
Skanūs tarkuotų bulvių blynai būna ir su varške arba į tešlą įdėjus tarkuotų svogūnų ar saliero šaknies.
Blynai tiekiami karšti su grietine ar bruknių uogiene.
Komentarai (9)
-
Jovita Poviliene
2016-03-17 13:45
deja nepavyko neskanus , tik siulau negaminti
-
mama
2011-12-11 14:06
:parselis: :parselis:
-
mama
2011-12-11 13:22
:super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: