
12 vienetų | bulvių |
1 vienetas | kiaušiniai |
0.5 stiklinės | aliejaus |
1 stiklinė | grietinė |
šiek tiek | druska |
Į blynus iš šviežių bulvių reikia įberti šaukštą miltų.
Blynams masę galima paruošti ir su pienu. Sutarkuotų bulvių masė išsunkiama pro marlę ir užplikoma verdančiu pienu, Vėliau įmušamas kiaušinis, įberiama druskos ir sumaišius kepami blynai.
Skanūs tarkuotų bulvių blynai būna ir su varške arba į tešlą įdėjus tarkuotų svogūnų ar saliero šaknies.
Blynai tiekiami karšti su grietine ar bruknių uogiene.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Baltarusiškas bulvių apkepas
-
Virtų bulvių blynai
-
Bulvinis paršelis Kalėdoms
-
Rudens blynai
-
Įdarytos bulvės
-
Itališkai pagamintos bulvės
-
Sicilietiškas bulvių pyragas
-
Bulvių vyniotinis
-
Studentiškos bulvės
-
Varškėčiai su bulvėmis
-
Bulvių armonikos
-
Žemaičių blynai su grybų padažu
-
Irinos bulvių iešmeliai
-
Bulvių apkepas
-
Norvegiški bulviniai blynai
-
Bulvių ir kamambero apkepas
-
Pyragas su bulvėmis
-
Bulvių apkepas su morkomis
-
Bulvių kotletai su porais
-
Bulviniai zrazai su grybų įdaru
Tarkuotų bulvių blynai

- Paruošimo laikas:
-
Bulvės,
12 vienetų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Aliejus,
0.5 stiklinės -
Grietinė,
1 stiklinė - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Bulvės sutarkuojamos, truputį nusunkiamos, įplakamas kiaušinis, įberiama druskos, išmaišoma ir po šaukštą masės dedama į keptuvę su gerai įkaitintu aliejumi.
Į blynus iš šviežių bulvių reikia įberti šaukštą miltų.
Blynams masę galima paruošti ir su pienu. Sutarkuotų bulvių masė išsunkiama pro marlę ir užplikoma verdančiu pienu, Vėliau įmušamas kiaušinis, įberiama druskos ir sumaišius kepami blynai.
Skanūs tarkuotų bulvių blynai būna ir su varške arba į tešlą įdėjus tarkuotų svogūnų ar saliero šaknies.
Blynai tiekiami karšti su grietine ar bruknių uogiene.
Komentarai (9)
-
Jovita Poviliene
2016-03-17 13:45
deja nepavyko neskanus , tik siulau negaminti
-
mama
2011-12-11 14:06
:parselis: :parselis:
-
mama
2011-12-11 13:22
:super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: