
Bulvinukai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas | bulvių |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 valgomasis šaukštas | krakmolas |
šiek tiek | druska |
1 stiklinė | manų košės |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
300 g bulvių išsivirti su lupena. Likusias bulves nuskusti ir sutarkuoti su tarkavimo mašina. Per marlę nukošti visą gautą skystį. Kai skystis nusistovi, jį nupilti, o ant dugno likusį krakmolą sudėti į bulvių masę.
2.
Į sutarkuotų bulvių masę dedame išvirtas, nuluptas ir per mėsmalę sumaltas virtas bulves, taip pat išvirtą manų košę (ji turi būti ypač kietai išvirta), mušame kiaušinį, įdedame krakmolo, pagal skonį įberiame druskos ir pipirų. Formuojame rutuliukus ir dedame į pasūdytą verdantį vandenį. Virti apie 20 minučių.
3.
Patiekti su grietine, sviestu, kepintais svogūnais ar spirgučiais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulvių patiekalas
-
Vėdarai
-
Žemaičių blynai su spirgučiais
-
Keptos bulvės su grybais
-
Bulvių kroketai
-
Keptos armonikos
-
Įdaryti bulvių kukuliai
-
Bulviniai blynukai
-
Mėsos apkepas
-
Bulvių kotletai su porais
-
Bulvių kotletai
-
Keptos česnakinės bulvės
-
Mėsos - bulvių apkepas
-
Orkaitėje keptos bulvės
-
Bulvių košė su vištiena
-
Bulvių ir krabų lazdelių suktinukai
-
Vėdarai su cukinijomis
-
Bulviniai blynai su krabų lazdelėmis
-
Keptos bulvės su žolelių aliejumi
-
Bulvės įdarytos faršu
Bulvinukai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Bulvės,
1 kilogramas -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Krakmolas,
1 valgomasis šaukštas - Druska
-
Manų košė,
1 stiklinė - Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
300 g bulvių išsivirti su lupena. Likusias bulves nuskusti ir sutarkuoti su tarkavimo mašina. Per marlę nukošti visą gautą skystį. Kai skystis nusistovi, jį nupilti, o ant dugno likusį krakmolą sudėti į bulvių masę.
Į sutarkuotų bulvių masę dedame išvirtas, nuluptas ir per mėsmalę sumaltas virtas bulves, taip pat išvirtą manų košę (ji turi būti ypač kietai išvirta), mušame kiaušinį, įdedame krakmolo, pagal skonį įberiame druskos ir pipirų. Formuojame rutuliukus ir dedame į pasūdytą verdantį vandenį. Virti apie 20 minučių.
Patiekti su grietine, sviestu, kepintais svogūnais ar spirgučiais.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...