Bulves sutarkuokite, sudėkite kiaušinį, druską ir išmaišykite. Keptuvėje į įkaitintus taukus šaukštu dėkite bulvių masės, dar kiek paspauskite. Apkepus vienai pusei, apverskite ir apkepkite antrąją. Blynus reikia versti tik vieną kartą, tada jie būna šviesesnės spalvos ir skanesni. Vartomi keletą kartų jie prisigeria taukų ir būna ne tokie skanūs. Kiekvieną blyno pusę kepti po 2-3 minutes.
Su blynais patiekiama grietinė ir mėgstama bruknių, spanguolių ar kita uogienė.

Bulviniai blynai iš tarkuotų bulvių
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
35 gramai | bruknės (uogienė) |
30 gramų | grietinė |
šiek tiek | druska |
25 gramai | taukai (kiaulių) (ar aliejus) |
500 gramų | bulvių |
1 vienetas | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulvinės bandelės
-
Bulviniai blynai su grybais
-
Bulvių kukuliai grybų padaže
-
Studentiškas bulvių plokštainis
-
Vaivorikštinė bulvių košė
-
Bulvių ir kamambero apkepas
-
Bulviniai vėdarai
-
Greitas bulvių apkepas
-
Švilpikai (šiuškės)
-
Bulvių, įdarytų mėsa, troškinys
-
Keptos bulvės su grybais
-
Virtų bulvių blynai
-
Švediški bulviniai blynai
-
Bulvių kotletai su porais
-
Čanachai su čiobreliais
-
Bulviniai blynai su sūriu
-
Bulvių ir cukinijų pyragas
-
Faršu ir sūriu įdarytos bulvių geldelės
-
Bulvių kotletai
-
Bulvių apkepas su svogūnais
Bulviniai blynai iš tarkuotų bulvių
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Bruknės, uogienė,
35 gramai -
Grietinė,
30 gramų - Druska
-
Taukai (kiaulių), ar aliejus,
25 gramai -
Bulvės,
500 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves sutarkuokite, sudėkite kiaušinį, druską ir išmaišykite. Keptuvėje į įkaitintus taukus šaukštu dėkite bulvių masės, dar kiek paspauskite. Apkepus vienai pusei, apverskite ir apkepkite antrąją. Blynus reikia versti tik vieną kartą, tada jie būna šviesesnės spalvos ir skanesni. Vartomi keletą kartų jie prisigeria taukų ir būna ne tokie skanūs. Kiekvieną blyno pusę kepti po 2-3 minutes.
Su blynais patiekiama grietinė ir mėgstama bruknių, spanguolių ar kita uogienė.
Reklama:
Komentarai (8)
-
Rita
2017-01-21 08:44
O mes kartais valgome su namine obuoliene.
-
greta
2015-01-10 18:17
skanu be galo visada tokius kepu tik bulvinius blynus
-
gjncs
2013-08-20 13:34
Vincentas ... Asile tu raugintas !!!!!!!!
-
saule
2008-11-15 20:06
o jau skanu
-
Vincentas
2008-07-10 22:04
Čia ne blynai, o sklindžiai, nes blynai būna per visą keptuvę ir būtinai su raugu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...