35 gramai | bruknės (uogienė) |
30 gramų | grietinė |
šiek tiek | druska |
25 gramai | taukai (kiaulių) (ar aliejus) |
500 gramų | bulvių |
1 vienetas | kiaušiniai |
Su blynais patiekiama grietinė ir mėgstama bruknių, spanguolių ar kita uogienė.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bulvių ir kamambero apkepas
- Tarkuotų bulvių apkepas
- Rudens blynai
- Blyninės picos iš bulvių
- Kava su brendžiu ir muskatu
- Bulviniai grybų sklindžiai
- Bulvių vyniotinis
- Dešros tarta
- Blynai su moliūgais
- Sūrio kroketai
- Bulvių suflė
- Bulviniai blynai su grybais
- Bulvių kotletai
- Vaivorikštinė bulvių košė
- Apkepas „La Graikija“
- Skanu ir greita
- Tarkuotų bulvių blynai
- Bulvių pyragas su vištų kepenėlėmis
- Vėdarai
- Žemaičių blynai
Bulviniai blynai iš tarkuotų bulvių
- Paruošimo laikas:
-
Bruknės, uogienė,
35 gramai -
Grietinė,
30 gramų - Druska
-
Taukai (kiaulių), ar aliejus,
25 gramai -
Bulvės,
500 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Bulves sutarkuokite, sudėkite kiaušinį, druską ir išmaišykite. Keptuvėje į įkaitintus taukus šaukštu dėkite bulvių masės, dar kiek paspauskite. Apkepus vienai pusei, apverskite ir apkepkite antrąją. Blynus reikia versti tik vieną kartą, tada jie būna šviesesnės spalvos ir skanesni. Vartomi keletą kartų jie prisigeria taukų ir būna ne tokie skanūs. Kiekvieną blyno pusę kepti po 2-3 minutes.
Su blynais patiekiama grietinė ir mėgstama bruknių, spanguolių ar kita uogienė.
Komentarai (8)
-
Rita
2017-01-21 08:44
O mes kartais valgome su namine obuoliene.
-
greta
2015-01-10 18:17
skanu be galo visada tokius kepu tik bulvinius blynus
-
gjncs
2013-08-20 13:34
Vincentas ... Asile tu raugintas !!!!!!!!
-
saule
2008-11-15 20:06
o jau skanu
-
Vincentas
2008-07-10 22:04
Čia ne blynai, o sklindžiai, nes blynai būna per visą keptuvę ir būtinai su raugu