1 stiklinė | mėsa (virta, pjaustyta) |
3 stiklinės | ryžiai (virti) |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 valgomasis šaukštas | žalumynų |
šiek tiek | svogūnai (laiškai) |
šiek tiek | druska |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Makaronai su vištiena kario padaže
- Saidos filė su ryžiais
- Ryžiai kiniškai su kukurūzais ir kalendromis
- Makaronai Ta gliatelle su aitriosiomis paprikomis ir česnakais
- Tagliatelle su krevetėmis
- Ryžių rizotas
- Ryžių košė su vaisiais
- Ryžių apkepas
- Lazaninis makaronų apkepas
- Naminių makaronų suktinukai su mėsa
- Įdaryti makaronai
- Greiti spagečiai su dešrelėmis
- Ryžių ir veršienos blyneliai
- Kriauklės su įdaru
- Kreminiai spagečiai su špinatais
- Jūreiviški makaronai
- Raudonieji ryžiai su vištiena ir daržovėmis
- Pomidorų ir makaronų apkepas
- Plovas
- Lazanija su baziliku
Kepti ryžiai
- Paruošimo laikas:
-
Mėsa, virta, pjaustyta,
1 stiklinė -
Ryžiai, virti,
3 stiklinės -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Žalumynai,
1 valgomasis šaukštas - Svogūnai, laiškai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Ryžiai supilami į keptuvėje įkaitintą aliejų ir, jame pamažu maišant, 10 min. pakepinami. Sudedama mėsa, suberiami prieskoniniai žalumynai, druska, supilami plakti kiaušiniai. Viskas sumaišoma. Prieš paduodant pabarstoma svogūnų laiškais.
Komentarai (37)
-
Agne
2015-02-24 10:44
Gal ir skanu turėtu būt , bet bijau , kad labai jau riebu bus , kepti ryžiai aliejui ...? :)
-
DE
2012-10-23 17:35
vis perku vokietijoje juos bet ten buna kazko ko suprast negaliu toki balti kaip daiginti kvieciai ar kas ten ir vistienos krutinele virta balta gardi, dar po visko apibarsto rudais traskias nzn kuo :D kazinau kas ten dedamai bet skons super buna :D
:super: :super: :super:
-
kestas to beata
2011-01-04 19:53
taigi aiskiai parasyta "supilami plakti kiausiniai" kaip tu virtus suplaksi...
-
Betai
2010-10-11 19:06
zalius pilk,jie susitraukia
-
beta
2010-10-10 22:08
Blemba,as dar vis galvoju,ar kiausinius zalius imaisyti i tuos ryzius,ar jie turi buti virti ? Kazkaip neaiskiai jus cia reiskiates.
-
EGLE
2010-10-10 08:55
Skaniau pagamintu ryziu nesu valgius, tikrai nuostabus receptas ;)
-
Brigita
2010-08-05 15:24
Labai gardu. :super:
-
Rita
2010-01-27 12:56
Labai skanu ,tik aš dar dėjau sojų padažo,nes be jo tai kinišiki valgiai nekinišiki,dar dėjau truputį morkos smulkiai papjaustytos bet labai mažai :parselis: :valgau:
-
Arnoldas
2010-01-25 21:33
Labai GArdu. :super:
-
Spygliuk
2010-01-24 14:02
ryzius as megstu :taip: tad manau kad turtu but skanu ir sotu :super: