
1 stiklinė | mėsa (virta, pjaustyta) |
3 stiklinės | ryžiai (virti) |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 valgomasis šaukštas | žalumynų |
šiek tiek | svogūnai (laiškai) |
šiek tiek | druska |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sūrio ir makaronų apkepas
-
Daniškas plovas
-
Greiti spagečiai su dešrelėmis
-
Rudeniško aromato pilnagrūdžiai penne makaronai
-
Makaronai Ta gliatelle su aitriosiomis paprikomis ir česnakais
-
Makaronai su avokadų padažu
-
Vištienos troškinys
-
Ryžių pyragas su silke
-
Įdaryti makaronai "Cannelloni"
-
Makaronų apkepas
-
Ryžių ir veršienos blyneliai
-
Plovas su brokoliais
-
Varškės ir ryžių apkepas
-
Makaronai su tunu ir baklažanais
-
Makaronai su krevetėmis ir vištiena
-
Ryžių apkepas
-
Makaronai su vištiena kario padaže
-
Ryžių košė su vaisiais
-
Makaronų saulytė
-
Naminiai "Pappardelle" makaronai su grybais kumpiu, raudonąją cikorija, špinatais ir grietinėle
Kepti ryžiai

- Paruošimo laikas:
-
Mėsa, virta, pjaustyta,
1 stiklinė -
Ryžiai, virti,
3 stiklinės -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Žalumynai,
1 valgomasis šaukštas - Svogūnai, laiškai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Ryžiai supilami į keptuvėje įkaitintą aliejų ir, jame pamažu maišant, 10 min. pakepinami. Sudedama mėsa, suberiami prieskoniniai žalumynai, druska, supilami plakti kiaušiniai. Viskas sumaišoma. Prieš paduodant pabarstoma svogūnų laiškais.
Komentarai (37)
-
Agne
2015-02-24 10:44
Gal ir skanu turėtu būt , bet bijau , kad labai jau riebu bus , kepti ryžiai aliejui ...? :)
-
DE
2012-10-23 17:35
vis perku vokietijoje juos bet ten buna kazko ko suprast negaliu toki balti kaip daiginti kvieciai ar kas ten ir vistienos krutinele virta balta gardi, dar po visko apibarsto rudais traskias nzn kuo :D kazinau kas ten dedamai bet skons super buna :D
:super: :super: :super:
-
kestas to beata
2011-01-04 19:53
taigi aiskiai parasyta "supilami plakti kiausiniai" kaip tu virtus suplaksi...
-
Betai
2010-10-11 19:06
zalius pilk,jie susitraukia
-
beta
2010-10-10 22:08
Blemba,as dar vis galvoju,ar kiausinius zalius imaisyti i tuos ryzius,ar jie turi buti virti ? Kazkaip neaiskiai jus cia reiskiates.
-
EGLE
2010-10-10 08:55
Skaniau pagamintu ryziu nesu valgius, tikrai nuostabus receptas ;)
-
Brigita
2010-08-05 15:24
Labai gardu. :super:
-
Rita
2010-01-27 12:56
Labai skanu ,tik aš dar dėjau sojų padažo,nes be jo tai kinišiki valgiai nekinišiki,dar dėjau truputį morkos smulkiai papjaustytos bet labai mažai :parselis: :valgau:
-
Arnoldas
2010-01-25 21:33
Labai GArdu. :super:
-
Spygliuk
2010-01-24 14:02
ryzius as megstu :taip: tad manau kad turtu but skanu ir sotu :super: