Iš sviesto, baltojo cukraus, kiaušinio, vanilinio cukraus, miltų ir kepimo miltelių užmaišykite tešlą.
Sudėkite 3/4 tešlos į kepimo formą. Ant tešlos sudėkite kubeliais supjaustytas kriaušes, sumaišytas su cinamonu ir ruduoju cukrumi.
Sudėkite ant kriaušių likusią tešlą.
Kepkite pyragą 180 laipsnių orkaitėje apie 35 minutes.
Kriaušių pyragas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai | cukrus (rudasis) |
100 gramų | sviestas (minkštas) |
175 gramai | cukrus |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
220 gramų | kvietiniai miltai |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
4 vienetai | kriaušės |
šiek tiek | cinamonas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Duona pagal Angelę
- Velykinė banda
- Obuolių pyragas prie ledų
- Vaisių pyragas su maskarponės sūriu
- Trupiniuotis
- Kefyro pyragas Zebriukas
- Vištienos ir pievagrybių pyragas
- Kakavinis Napoleonas
- Moliūgų duona
- Citrininis varškės pyragas
- Karališkas obuolių pyragas su obuolių uogiene
- Morkų pyragas puodelyje
- Trupininis pyragas su varške ir persikais
- Varškės pyragas su obuolių rožytėmis
- Gardus medaus pyragas
- Bulvių pyragėliai su mėsa
- Obuolių pyragas
- Vasaros sezono obuolių "Šarlotė"
- Baltas greitpyragis
- Jogurtinis pyragas
Kriaušių pyragas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Cukrus, rudasis,
2 valgomieji šaukštai -
Sviestas, minkštas,
100 gramų -
Cukrus,
175 gramai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Kvietiniai miltai,
220 gramų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Kriaušės,
4 vienetai - Cinamonas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš sviesto, baltojo cukraus, kiaušinio, vanilinio cukraus, miltų ir kepimo miltelių užmaišykite tešlą.
Sudėkite 3/4 tešlos į kepimo formą. Ant tešlos sudėkite kubeliais supjaustytas kriaušes, sumaišytas su cinamonu ir ruduoju cukrumi.
Sudėkite ant kriaušių likusią tešlą.
Kepkite pyragą 180 laipsnių orkaitėje apie 35 minutes.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...