Iš sviesto, baltojo cukraus, kiaušinio, vanilinio cukraus, miltų ir kepimo miltelių užmaišykite tešlą.
Sudėkite 3/4 tešlos į kepimo formą. Ant tešlos sudėkite kubeliais supjaustytas kriaušes, sumaišytas su cinamonu ir ruduoju cukrumi.
Sudėkite ant kriaušių likusią tešlą.
Kepkite pyragą 180 laipsnių orkaitėje apie 35 minutes.

Kriaušių pyragas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai | cukrus (rudasis) |
100 gramų | sviestas (minkštas) |
175 gramai | cukrus |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
220 gramų | kvietiniai miltai |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
4 vienetai | kriaušės |
šiek tiek | cinamonas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lietinių pyragas
-
Aguonų keksas
-
Marmurinis keksas
-
Amerikietiškas pekano riešutų pyragas
-
Daniškas kalėdinis pyragas
-
Sūrio pyragas
-
Obuolių pyragas
-
Tortas "kriaušė"
-
Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
-
Pyragas su uogiene
-
Įvairių vaisių pyragas
-
Prancūziškas pyragas
-
Sluoksniuoti karameliniai pyragėliai
-
Džiovintų slyvų pyragas
-
Tamsus pyragas
-
Pyragas su varške
-
Balta sluoksniuota duona
-
Kakavinis pyragas su varške, bananais ir juodaisiais serbentais
-
Moliūgų pyragas
-
Skanus riešutų pyragas
Kriaušių pyragas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Cukrus, rudasis,
2 valgomieji šaukštai -
Sviestas, minkštas,
100 gramų -
Cukrus,
175 gramai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Kvietiniai miltai,
220 gramų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Kriaušės,
4 vienetai - Cinamonas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš sviesto, baltojo cukraus, kiaušinio, vanilinio cukraus, miltų ir kepimo miltelių užmaišykite tešlą.
Sudėkite 3/4 tešlos į kepimo formą. Ant tešlos sudėkite kubeliais supjaustytas kriaušes, sumaišytas su cinamonu ir ruduoju cukrumi.
Sudėkite ant kriaušių likusią tešlą.
Kepkite pyragą 180 laipsnių orkaitėje apie 35 minutes.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...