Turkiška avienos sriuba
INGREDIENTAI:
| 500 gramų | avienos |
| 0.5 stiklinės | ryžiai |
| šiek tiek | žalumynų (sriubai) |
| 2 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
| 1 stiklinė | jogurtas |
| 1 vienetas | citrinos (išspausta) |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mėsa išverdama 1,25L negausiai pasūdyto vandens kartu su nuvalytais ir smulkiai supjaustytais prieskoniniais žalumynais. Ryžiai perplaunami ir išverdami perkoštame sultinyje. Tryniai, jogurtas ir išspaustos citrinos sultys atsargiai išsukama ir, nuolat maišant, supilama į nuo ugnies nukeltą karštą sriubą.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tiršta kopūstų sriuba
-
Pievagrybių sriuba
-
Šviežių kopūstų sriuba su mėsa
-
Sūrio sriuba su krevetėmis
-
Čili sriuba
-
Sultinys su pievagrybiais
-
Trinta morkų sriuba su baltos duonos skrebučiais
-
Raugintų kopūstų sriuba
-
Sriuba "Tom Yum Kung"
-
Moliūgų sriuba
-
Lapienė su mėsa
-
Vengriški barščiai
-
Vištienos sriuba su daržovėmis
-
Špinatų sriuba
-
Moliūgų sriuba
-
Arvydo lieknėjimo sriuba
-
Plūdenos sriuba
-
Moliūgų sriuba
-
Žiedinių kopūstų tyrė
-
Pieniška moliūgų sriuba su makaronais
Turkiška avienos sriuba
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Aviena,
500 gramų -
Ryžiai,
0.5 stiklinės - Žalumynai, sriubai
-
Kiaušiniai, tryniai,
2 vienetai -
Jogurtas,
1 stiklinė -
Citrinos, išspausta,
1 vienetas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsa išverdama 1,25L negausiai pasūdyto vandens kartu su nuvalytais ir smulkiai supjaustytais prieskoniniais žalumynais. Ryžiai perplaunami ir išverdami perkoštame sultinyje. Tryniai, jogurtas ir išspaustos citrinos sultys atsargiai išsukama ir, nuolat maišant, supilama į nuo ugnies nukeltą karštą sriubą.
Reklama:
Komentarai (7)
-
Arvydas Z
2012-11-03 00:10
Ypatingoji avienos savybė - ji įgyja geriausią skonį ir aromatą apkepinant: pakepinti smulkintus svogūnus ir morkas alyvų aliejuje iki lengvo pasikaramelizavimo, tada sudėti mažais gabaliukais pjaustytą avieną, kuri kepinant dar prisigeria svogūnų ir morkų aromato bei skonio... ir tik tada pilti sultinį ar vandenį, dėti daržoves ir kt....
-
Gapsiukas
2010-02-03 23:10
nem nem :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
