
Turkiška avienos sriuba
INGREDIENTAI:
500 gramų | avienos |
0.5 stiklinės | ryžiai |
šiek tiek | žalumynų (sriubai) |
2 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
1 stiklinė | jogurtas |
1 vienetas | citrinos (išspausta) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mėsa išverdama 1,25L negausiai pasūdyto vandens kartu su nuvalytais ir smulkiai supjaustytais prieskoniniais žalumynais. Ryžiai perplaunami ir išverdami perkoštame sultinyje. Tryniai, jogurtas ir išspaustos citrinos sultys atsargiai išsukama ir, nuolat maišant, supilama į nuo ugnies nukeltą karštą sriubą.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šalta ispaniška sriuba
-
Kinietiška grybų sriuba
-
Sriuba su morkomis ir brokoliais
-
Svogūnų sriuba
-
Pieniška sriuba su kruopomis
-
Gurmaniška pomidorų sriuba
-
Šamų sriuba
-
Bananų sulčių sriuba
-
Pieniška briuselinių kopūstų sriuba
-
Tailandietiška vištienos ir makaronų sriuba
-
Ukrainietiški šaltibarščiai "Okroshka"
-
Krevečių sriuba
-
Agurklės sriuba
-
Maltos mėsos ir porų sriuba
-
Daržovių sriuba su vištienos kukuliais
-
Arvydo gaspačio – šalta daržovių sriuba
-
Makaronų sriuba
-
Pomidorų sriuba su mocarelos sūriu
-
Vyšnių ledinė sriuba
-
Pupelių sriuba
Turkiška avienos sriuba
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Aviena,
500 gramų -
Ryžiai,
0.5 stiklinės - Žalumynai, sriubai
-
Kiaušiniai, tryniai,
2 vienetai -
Jogurtas,
1 stiklinė -
Citrinos, išspausta,
1 vienetas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsa išverdama 1,25L negausiai pasūdyto vandens kartu su nuvalytais ir smulkiai supjaustytais prieskoniniais žalumynais. Ryžiai perplaunami ir išverdami perkoštame sultinyje. Tryniai, jogurtas ir išspaustos citrinos sultys atsargiai išsukama ir, nuolat maišant, supilama į nuo ugnies nukeltą karštą sriubą.
Reklama:
Komentarai (7)
-
Arvydas Z
2012-11-03 00:10
Ypatingoji avienos savybė - ji įgyja geriausią skonį ir aromatą apkepinant: pakepinti smulkintus svogūnus ir morkas alyvų aliejuje iki lengvo pasikaramelizavimo, tada sudėti mažais gabaliukais pjaustytą avieną, kuri kepinant dar prisigeria svogūnų ir morkų aromato bei skonio... ir tik tada pilti sultinį ar vandenį, dėti daržoves ir kt....
-
Gapsiukas
2010-02-03 23:10
nem nem :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...