Turkiška avienos sriuba
INGREDIENTAI:
        | 500 gramų | avienos | 
| 0.5 stiklinės | ryžiai | 
| šiek tiek | žalumynų (sriubai) | 
| 2 vienetai | kiaušiniai (tryniai) | 
| 1 stiklinė | jogurtas | 
| 1 vienetas | citrinos (išspausta) | 
| šiek tiek | druska | 
PARUOŠIMO BŪDAS:
        Mėsa išverdama 1,25L negausiai pasūdyto vandens kartu su nuvalytais ir smulkiai supjaustytais prieskoniniais žalumynais. Ryžiai perplaunami ir išverdami perkoštame sultinyje. Tryniai, jogurtas ir išspaustos citrinos sultys atsargiai išsukama ir, nuolat maišant, supilama į nuo ugnies nukeltą karštą sriubą.
                            Populiariausi receptai šią savaitę
- 
                
                                        
                                    
                Suomiška žuvienė
             - 
                
                                        
                                    
                Jogurtinė sriuba
             - 
                
                                        
                                    
                Moliūgų sriuba
             - 
                
                                        
                                    
                Morkų sriuba su pelėsiniu sūriu
             - 
                
                                        
                                    
                Kazlėkų sriuba su jautiena
             - 
                
                                        
                                    
                Pomidorų sriuba
             - 
                
                                        
                                    
                Kaliforniška šparagų sriuba
             - 
                
                                        
                                    
                Šaltibarščiai
             - 
                
                                        
                                    
                Sriuba su jautiena
             - 
                
                                        
                                    
                Šalta daržovių sriubytė
             - 
                
                                        
                                    
                Trinta bulvių sriuba
             - 
                
                                        
                                    
                Vaisių sriuba
             - 
                
                                        
                                    
                Leipcigo daržovių šiupininė
             - 
                
                                        
                                    
                Barščiai su džiovintais grybais
             - 
                
                                        
                                    
                Jautienos sriuba
             - 
                
                                        
                                    
                Sriuba „Minestrone“
             - 
                
                                        
                                    
                Greitoji sriubukė
             - 
                
                                        
                                    
                Trinta morkų ir moliūgų sriuba
             - 
                
                                        
                                    
                Firminė Žavintos žuvienė
             - 
                
                                        
                                    
                Vištienos sriuba su koldūnais
             
Turkiška avienos sriuba
                Komentarai:
                7
            
                        
            
            
                        Akcijos:
                        
                    
                            ?
                                
                            
                        
                    
                        Rodyti
                        
                        akcijas
                    
                    
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        - 
                                                            
                                                            Aviena, 
500 gramų  - 
                                                            
                                                            Ryžiai, 
0.5 stiklinės  - Žalumynai, sriubai
 - 
                                                            
                                                            Kiaušiniai, tryniai, 
2 vienetai  - 
                                                            
                                                            Jogurtas, 
1 stiklinė  - 
                                                            
                                                            Citrinos, išspausta, 
1 vienetas  - Druska
 - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
 
                        Gaminimo eiga:
                                                    
                    
                            Mėsa išverdama 1,25L negausiai pasūdyto vandens kartu su nuvalytais ir smulkiai supjaustytais prieskoniniais žalumynais. Ryžiai perplaunami ir išverdami perkoštame sultinyje. Tryniai, jogurtas ir išspaustos citrinos sultys atsargiai išsukama ir, nuolat maišant, supilama į nuo ugnies nukeltą karštą sriubą.
    Reklama:
    
        
            
            
        
        
            
            
        
        
            
            
        
        
    
    
Komentarai (7)
- 
        Arvydas Z
        2012-11-03 00:10
    
        Ypatingoji avienos savybė - ji įgyja geriausią skonį ir aromatą apkepinant: pakepinti smulkintus svogūnus ir morkas alyvų aliejuje iki lengvo pasikaramelizavimo, tada sudėti mažais gabaliukais pjaustytą avieną, kuri kepinant dar prisigeria svogūnų ir morkų aromato bei skonio... ir tik tada pilti sultinį ar vandenį, dėti daržoves ir kt....
 - 
        Gapsiukas
        2010-02-03 23:10
    
        nem nem :super:
 
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
        