
Turkiška avienos sriuba
INGREDIENTAI:
500 gramų | avienos |
0.5 stiklinės | ryžiai |
šiek tiek | žalumynų (sriubai) |
2 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
1 stiklinė | jogurtas |
1 vienetas | citrinos (išspausta) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mėsa išverdama 1,25L negausiai pasūdyto vandens kartu su nuvalytais ir smulkiai supjaustytais prieskoniniais žalumynais. Ryžiai perplaunami ir išverdami perkoštame sultinyje. Tryniai, jogurtas ir išspaustos citrinos sultys atsargiai išsukama ir, nuolat maišant, supilama į nuo ugnies nukeltą karštą sriubą.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Asiūklio ūglių sriuba
-
Pieniška sriuba su riešutais ir duona
-
Pieniška sriuba su kruopomis
-
Saldi sriuba
-
Vengriška šalta sriuba
-
Porų sriuba su dešrelėmis
-
Kreminė krevečių sriuba
-
Imbierinė voveraičių - moliūgų sriuba
-
Paprasta makaronų sriuba "Jaunystė"
-
Pomidorų sriuba su bazilikais
-
Čili sriuba
-
Sūrio ir duonos sriuba
-
Balinta sriuba
-
Kaliforniška šparagų sriuba
-
Lydyto sūrelio sriuba su daržovėmis
-
Tiršta pieniška daržovių sriuba
-
Sušildanti daržovių sriuba
-
Rūgštynių sriuba su kalmarais
-
Lukštuko čili sriubkošė
-
Trinta bulvienė
Turkiška avienos sriuba
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Aviena,
500 gramų -
Ryžiai,
0.5 stiklinės - Žalumynai, sriubai
-
Kiaušiniai, tryniai,
2 vienetai -
Jogurtas,
1 stiklinė -
Citrinos, išspausta,
1 vienetas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsa išverdama 1,25L negausiai pasūdyto vandens kartu su nuvalytais ir smulkiai supjaustytais prieskoniniais žalumynais. Ryžiai perplaunami ir išverdami perkoštame sultinyje. Tryniai, jogurtas ir išspaustos citrinos sultys atsargiai išsukama ir, nuolat maišant, supilama į nuo ugnies nukeltą karštą sriubą.
Reklama:
Komentarai (7)
-
Arvydas Z
2012-11-03 00:10
Ypatingoji avienos savybė - ji įgyja geriausią skonį ir aromatą apkepinant: pakepinti smulkintus svogūnus ir morkas alyvų aliejuje iki lengvo pasikaramelizavimo, tada sudėti mažais gabaliukais pjaustytą avieną, kuri kepinant dar prisigeria svogūnų ir morkų aromato bei skonio... ir tik tada pilti sultinį ar vandenį, dėti daržoves ir kt....
-
Gapsiukas
2010-02-03 23:10
nem nem :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...