
Turkiška avienos sriuba
INGREDIENTAI:
500 gramų | avienos |
0.5 stiklinės | ryžiai |
šiek tiek | žalumynų (sriubai) |
2 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
1 stiklinė | jogurtas |
1 vienetas | citrinos (išspausta) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mėsa išverdama 1,25L negausiai pasūdyto vandens kartu su nuvalytais ir smulkiai supjaustytais prieskoniniais žalumynais. Ryžiai perplaunami ir išverdami perkoštame sultinyje. Tryniai, jogurtas ir išspaustos citrinos sultys atsargiai išsukama ir, nuolat maišant, supilama į nuo ugnies nukeltą karštą sriubą.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Dietinė šparagų sriuba
-
Morkų su obuoliais sriuba
-
Prancūziška žirnienė
-
Trinta porų ir bulvių sriuba
-
Pieniška moliūgų sriuba
-
Daržovių sriuba
-
Raugintų burokėlių barščiai
-
Šviežių žirnių sriuba
-
Trinta svogūnų sriuba
-
Žuvies sriuba su kuskusu „sicilietišku stiliumi“
-
Kreminė baravykų sriuba
-
Dilgėlių sriubytė
-
Sriubytė su ryžiais ir vištiena
-
Lašišos sriuba
-
Trinta runkelių sriuba
-
Trinta morkų ir moliūgų sriuba
-
Sveikuoliška rudeninė moliūgo sriuba
-
Lauko čili sriuba
-
Žirnių sriuba
-
Pievagrybių sriuba studentiškai
Turkiška avienos sriuba
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Aviena,
500 gramų -
Ryžiai,
0.5 stiklinės - Žalumynai, sriubai
-
Kiaušiniai, tryniai,
2 vienetai -
Jogurtas,
1 stiklinė -
Citrinos, išspausta,
1 vienetas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsa išverdama 1,25L negausiai pasūdyto vandens kartu su nuvalytais ir smulkiai supjaustytais prieskoniniais žalumynais. Ryžiai perplaunami ir išverdami perkoštame sultinyje. Tryniai, jogurtas ir išspaustos citrinos sultys atsargiai išsukama ir, nuolat maišant, supilama į nuo ugnies nukeltą karštą sriubą.
Reklama:
Komentarai (7)
-
Arvydas Z
2012-11-03 00:10
Ypatingoji avienos savybė - ji įgyja geriausią skonį ir aromatą apkepinant: pakepinti smulkintus svogūnus ir morkas alyvų aliejuje iki lengvo pasikaramelizavimo, tada sudėti mažais gabaliukais pjaustytą avieną, kuri kepinant dar prisigeria svogūnų ir morkų aromato bei skonio... ir tik tada pilti sultinį ar vandenį, dėti daržoves ir kt....
-
Gapsiukas
2010-02-03 23:10
nem nem :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...