
Pieniška moliūgų sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
400 gramų | moliūgai |
1 vienetas | morkos |
6 stiklinės | pienas |
2 vienetai | bulvių |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Moliūgai ir bulvės supjaustomi keturkampiais gabaliukais, morkos — griežinėliais. Pasūdytame vandenyje apverdamos morkos, paskui sudedami moliūgai ir bulvės. Kai daržovės suminkštėja, sriuba užbalinama pienu (užvirinama), sudedamas sviestas ir sutrinama.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Prancūziška žirnienė
-
Rūgštynių kremas
-
Trinta brokolių ir žirnių sriuba
-
Moliūgo kisielius
-
Moliūgų sriuba
-
Prancūziška bulvių sriuba
-
Kreminė bulvių sriubytė
-
Šalta ispaniška sriuba
-
Trinta bulvienė
-
Tiršta žirnių sriuba
-
Pieniška moliūgų sriuba su makaronais
-
Imbierinė avokadų sriuba
-
Moliūgų sriuba
-
Sriuba (Sopa criolla)
-
Pievagrybių sriuba su kiaušiniu
-
Kaliforniška šparagų sriuba
-
Trinta moliūgų sriuba su pievagrybiais ir sūriu
-
Mėlynių sriuba
-
Perlinių kruopų košė
-
Trinta svogūnų sriuba
Pieniška moliūgų sriuba
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Moliūgai,
400 gramų -
Morkos,
1 vienetas -
Pienas,
6 stiklinės -
Bulvės,
2 vienetai -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Moliūgai ir bulvės supjaustomi keturkampiais gabaliukais, morkos — griežinėliais. Pasūdytame vandenyje apverdamos morkos, paskui sudedami moliūgai ir bulvės. Kai daržovės suminkštėja, sriuba užbalinama pienu (užvirinama), sudedamas sviestas ir sutrinama.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...