Gerai sunokusios vyšnios nuplaunamos. Vanduo užvirinamas su prieskoniais, įberiama cukraus ir verdančiu skysčiu užpilamos vyšnios. Trumpai užvirinama. Valgoma šilta arba šalta. Kad vyšnios nepabaltų, į sriubą įberiama truputis citrinos rūgšties ar išspaudžiama citrina.
Kas mėgsta, įdedama atskirai išvirtų smulkių makaronų.
Vyšnių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 1 litras | vanduo |
| 1 stiklinė | vyšnios |
| šiek tiek | citrinos (žievelė) |
| 1 vienetas | pelerūnas (kietis) (ar melisa, šakelė) |
| šiek tiek | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mėlynių sriuba
-
Saldi sriuba
-
Bananų sulčių sriuba
-
Vyšnių ledinė sriuba
-
Obuolių ir erškėtuogių sriuba
-
Šaldžiasriubė
-
Obuolių ir kriaušių sriuba
-
Aguonpienis
-
Vengriška šaltsriubė
-
Saldi obuolių ir kriaušių sriuba
-
Saldi sriuba su razinomis
-
Vaisių sriuba
-
Vaisinė sriuba su želiniais grietinės kukulaičiais
-
Obuolių sriuba "Svorio netektis"
-
Saldi slyvų sriuba
-
Imbierinė avokadų sriuba
-
Pieniška sriuba su aguonų kukuliais
-
Uogų sriuba su makaronais
-
Obuolių sulčių sriuba
-
Obuolių sriuba
Vyšnių sriuba
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vanduo,
1 litras -
Vyšnios,
1 stiklinė - Citrinos, žievelė
-
Pelerūnas (kietis), ar melisa, šakelė,
1 vienetas - Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Gerai sunokusios vyšnios nuplaunamos. Vanduo užvirinamas su prieskoniais, įberiama cukraus ir verdančiu skysčiu užpilamos vyšnios. Trumpai užvirinama. Valgoma šilta arba šalta. Kad vyšnios nepabaltų, į sriubą įberiama truputis citrinos rūgšties ar išspaudžiama citrina.
Kas mėgsta, įdedama atskirai išvirtų smulkių makaronų.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
