Gerai sunokusios vyšnios nuplaunamos. Vanduo užvirinamas su prieskoniais, įberiama cukraus ir verdančiu skysčiu užpilamos vyšnios. Trumpai užvirinama. Valgoma šilta arba šalta. Kad vyšnios nepabaltų, į sriubą įberiama truputis citrinos rūgšties ar išspaudžiama citrina.
Kas mėgsta, įdedama atskirai išvirtų smulkių makaronų.
Vyšnių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 litras | vanduo |
1 stiklinė | vyšnios |
šiek tiek | citrinos (žievelė) |
1 vienetas | pelerūnas (kietis) (ar melisa, šakelė) |
šiek tiek | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vaisių sriuba
- Obuolių sriuba su grietinėle
- Imbierinė avokadų sriuba
- Saldi makaronų sriuba
- Aguonpienis
- Obuolių ir erškėtuogių sriuba
- Saldi sriuba su džiovintais obuolais
- Vengriška šalta sriuba
- Saldi sriuba su razinomis
- Pieniška sriuba su aguonų kukuliais
- Labai skani braškių sriuba
- Saldi slyvų sriuba
- Uogų sriuba su makaronais
- Šaldžiasriubė
- Obuolių sriuba
- Arbūzinė sriuba
- Vaisinė sriuba su želiniais grietinės kukulaičiais
- Pieniška sriuba su riešutais ir duona
- Saldi obuolių ir kriaušių sriuba
- Obuolių sulčių sriuba
Vyšnių sriuba
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vanduo,
1 litras -
Vyšnios,
1 stiklinė - Citrinos, žievelė
-
Pelerūnas (kietis), ar melisa, šakelė,
1 vienetas - Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Gerai sunokusios vyšnios nuplaunamos. Vanduo užvirinamas su prieskoniais, įberiama cukraus ir verdančiu skysčiu užpilamos vyšnios. Trumpai užvirinama. Valgoma šilta arba šalta. Kad vyšnios nepabaltų, į sriubą įberiama truputis citrinos rūgšties ar išspaudžiama citrina.
Kas mėgsta, įdedama atskirai išvirtų smulkių makaronų.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...