Aguonų-migdolų pyragas
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 150 gramų | sviestas |
| 150 gramų | migdolai (drožlės) |
| 150 gramų | razinos |
| 200 gramų | cukrus |
| 4 vienetai | kiaušiniai |
| 2 valgomieji šaukštai | vanilinis cukrus |
| 1 valgomasis šaukštas | kepimo milteliai |
| 300 gramų | kvietiniai miltai |
| 50 gramų | krakmolas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Razinas pamerkite vandenyje, kol išbrinks. Minkštą sviestą, cukrų, vanilinį cukrų ir kiaušinius gerai išplakite. Miltus sumaišykite su krakmolu ir kepimo milteliais, suberkite į kiaušinių masę ir išmaišykite, sudėkite razinas. Pyragą kepkite apie 45 minutes 180 c karštumo orkaitėje. Apibarstykite migdolų drožlėmis. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Varškės ir moliūgų apkepas
-
Elzaso tortas
-
Kuršėnietiškas "Čik Čaki"
-
Apelsininis pyragas su migdolais
-
Pyragas su Oreo sausainiais
-
Obuolių ir varškės pyragas prie kavos
-
Ingos pyragas
-
Obuolių ir datulių pyragas su kokosų kepure
-
Pyragas "Pirmoji šalna"
-
Riešutų plokštainis (kugelis)
-
Pyragas su sutirštintu pienu ir persikais
-
Pupelių chocolate brownie
-
Moliūgų sezono atidarymo pyragas
-
Vyniotinis su moliūgų biskvitu ir grietininiu citrininiu kremu
-
Morkų pyrgas
-
Paprastas obuolių pyrgas
-
Meduolis
-
Obuolių pyragas su citrininiu glajumi
-
Šokoladinis pyragas
-
Obuolių pyragas
Aguonų-migdolų pyragas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
150 gramų -
Migdolai, drožlės,
150 gramų -
Razinos,
150 gramų -
Cukrus,
200 gramų -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Vanilinis cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Kepimo milteliai,
1 valgomasis šaukštas -
Kvietiniai miltai,
300 gramų -
Krakmolas,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Razinas pamerkite vandenyje, kol išbrinks. Minkštą sviestą, cukrų, vanilinį cukrų ir kiaušinius gerai išplakite. Miltus sumaišykite su krakmolu ir kepimo milteliais, suberkite į kiaušinių masę ir išmaišykite, sudėkite razinas. Pyragą kepkite apie 45 minutes 180 c karštumo orkaitėje. Apibarstykite migdolų drožlėmis. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
-
Lili
2017-08-22 13:43
o kur aguonos
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
