
Aguonų-migdolų pyragas
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
150 gramų | sviestas |
150 gramų | migdolai (drožlės) |
150 gramų | razinos |
200 gramų | cukrus |
4 vienetai | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | vanilinis cukrus |
1 valgomasis šaukštas | kepimo milteliai |
300 gramų | kvietiniai miltai |
50 gramų | krakmolas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Razinas pamerkite vandenyje, kol išbrinks. Minkštą sviestą, cukrų, vanilinį cukrų ir kiaušinius gerai išplakite. Miltus sumaišykite su krakmolu ir kepimo milteliais, suberkite į kiaušinių masę ir išmaišykite, sudėkite razinas. Pyragą kepkite apie 45 minutes 180 c karštumo orkaitėje. Apibarstykite migdolų drožlėmis. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Imbierinis namelis
-
Jogurtinis tortas
-
Pyragas su kopūstais
-
Mėlynių pyragas
-
Varškės pyragas su obuoliais
-
Obuolių pyragas su varške ir cinamonu
-
Kalėdinis varškės pyragas
-
Šokoladinis pyragas
-
Obuolių pyragas su aguonomis
-
La Chocolate Brownie II
-
Šokoladinis tortas
-
Dieviškas obuolių pyragas
-
Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
-
Šokoladinis pyragas su riešutais
-
Vyniotinis su varške
-
Trupiniuotis
-
A la Brownie
-
Citrininis pyragas
-
Šviesus trupininis pyragas su varške ir uogiene
-
Obuolių pyragas su varške ir aguonomis
Aguonų-migdolų pyragas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
150 gramų -
Migdolai, drožlės,
150 gramų -
Razinos,
150 gramų -
Cukrus,
200 gramų -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Vanilinis cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Kepimo milteliai,
1 valgomasis šaukštas -
Kvietiniai miltai,
300 gramų -
Krakmolas,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Razinas pamerkite vandenyje, kol išbrinks. Minkštą sviestą, cukrų, vanilinį cukrų ir kiaušinius gerai išplakite. Miltus sumaišykite su krakmolu ir kepimo milteliais, suberkite į kiaušinių masę ir išmaišykite, sudėkite razinas. Pyragą kepkite apie 45 minutes 180 c karštumo orkaitėje. Apibarstykite migdolų drožlėmis. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
-
Lili
2017-08-22 13:43
o kur aguonos
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...