| 1 vienetas | kondensuotas pienas |
| 200 gramų | sviestas |
| šiek tiek | moliūgai (sėklos) |
| 1000 gramų | sausainiai (gaidelis) |
| šiek tiek | kakava |
| 1 vienetas | prieskoniai (kepimo popierius) |
Galima dėti netgi datulių ar figų, taip pat susmulkinus. O riešutus geriau palikti stanbesnius, kitaip nelabai jausis skonis. Sulaužome sausainius. Susmulkiname stambias razinas, bei riešutus (galima ir peiliu, arba subėrus į indą patrinti su bulvių trintuve, arba įdėjus į medžiaginį maišelį pasmulkinti duodant per jį sunkesniu daiktu) ir suberiame viską ant sausainių. Sviestą ištirpiname inde ant ugnies (neužverdame), supilame kondensuotą pieną, gerai išmaišome, įberiame kakavos, išmaišome.
Dar pakaitinę nuimame nuo ugnies ir pilame ant sausainių. Gerai išmaišome ir dedame į kepimo rankovę, formuojame.
Dedame į šaldytuvą, sustingusį tiekiame.
Skanaus !
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Gaivus Sandros desertas "Ant debesų"
-
Lukos želė tortas
-
Aguonų "Paukščių pienas" su karamelizuotais sausainių trupiniais ir čili medumi
-
Vaisiniai saldainiai
-
Avietinė pasaka
-
Viskio karamelė
-
Dr. Oetker glaistytas aviečių tortas
-
Rūtos bananas su šokoladu ir jogurtu
-
Desertinė avižinė košė
-
Dr. Oetker keksiukai su pudingo įdaru
-
Gaivus užkandėlis
-
Šokoladiniai ledai
-
Braškių putėsiai su manų kruopomis
-
Desertinė varškė
-
Keptų bananų ir ledų desertas
-
Pieno slėgtinis
-
Braškių putėsiai
-
Vaisių vėrinukai
-
Karštos bulvių salotos
-
Sausainių tortas
Bakalieno Tinginys
akcijas
- Paruošimo laikas:
-
Kondensuotas pienas,
1 vienetas -
Sviestas,
200 gramų - Moliūgai, sėklos
-
Sausainiai, gaidelis,
1000 gramų - Kakava
-
Prieskoniai, kepimo popierius,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Galima daryti paprastą, taip pat nedėti razinų, jei nemėgstate, beto jas reikia susmulkinti, kad liptų su kitais ingridientais.
Galima dėti netgi datulių ar figų, taip pat susmulkinus. O riešutus geriau palikti stanbesnius, kitaip nelabai jausis skonis. Sulaužome sausainius. Susmulkiname stambias razinas, bei riešutus (galima ir peiliu, arba subėrus į indą patrinti su bulvių trintuve, arba įdėjus į medžiaginį maišelį pasmulkinti duodant per jį sunkesniu daiktu) ir suberiame viską ant sausainių. Sviestą ištirpiname inde ant ugnies (neužverdame), supilame kondensuotą pieną, gerai išmaišome, įberiame kakavos, išmaišome.
Dar pakaitinę nuimame nuo ugnies ir pilame ant sausainių. Gerai išmaišome ir dedame į kepimo rankovę, formuojame.
Dedame į šaldytuvą, sustingusį tiekiame.
Skanaus !
