
1 vienetas | kondensuotas pienas |
200 gramų | sviestas |
šiek tiek | moliūgai (sėklos) |
1000 gramų | sausainiai (gaidelis) |
šiek tiek | kakava |
1 vienetas | prieskoniai (kepimo popierius) |
Galima dėti netgi datulių ar figų, taip pat susmulkinus. O riešutus geriau palikti stanbesnius, kitaip nelabai jausis skonis. Sulaužome sausainius. Susmulkiname stambias razinas, bei riešutus (galima ir peiliu, arba subėrus į indą patrinti su bulvių trintuve, arba įdėjus į medžiaginį maišelį pasmulkinti duodant per jį sunkesniu daiktu) ir suberiame viską ant sausainių. Sviestą ištirpiname inde ant ugnies (neužverdame), supilame kondensuotą pieną, gerai išmaišome, įberiame kakavos, išmaišome.
Dar pakaitinę nuimame nuo ugnies ir pilame ant sausainių. Gerai išmaišome ir dedame į kepimo rankovę, formuojame.
Dedame į šaldytuvą, sustingusį tiekiame.
Skanaus !
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vaniliniai ledai su įcukrintais vaisiais
-
Želė desertas su uogiene
-
Vasariški pusryčiai
-
Vyšninis tiramisu (be kiaušinių)
-
Aronijų ir obuolių želė
-
Braškių putėsiai su manų kruopomis
-
Abrikosų laiveliai
-
Kavos ir ledų desertas
-
Šeivamedžių grietinėlės putėsiai su žaliosiomis citrinomis
-
Vafliai su karamele
-
Vaisiai šokolade
-
Juodųjų serbentų sausainiai
-
Mėtinis agurkų šerbetas
-
Grietinėlės desertas "Vasaros dangus"
-
Vafliai su graikiniais riešutais
-
Avietinė pasaka
-
Vaisių vėrinukai
-
Desertinė avižinė košė
-
Biramisu
-
Vaisinis desertas
Bakalieno Tinginys

- Paruošimo laikas:
-
Kondensuotas pienas,
1 vienetas -
Sviestas,
200 gramų - Moliūgai, sėklos
-
Sausainiai, gaidelis,
1000 gramų - Kakava
-
Prieskoniai, kepimo popierius,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Galima daryti paprastą, taip pat nedėti razinų, jei nemėgstate, beto jas reikia susmulkinti, kad liptų su kitais ingridientais.
Galima dėti netgi datulių ar figų, taip pat susmulkinus. O riešutus geriau palikti stanbesnius, kitaip nelabai jausis skonis. Sulaužome sausainius. Susmulkiname stambias razinas, bei riešutus (galima ir peiliu, arba subėrus į indą patrinti su bulvių trintuve, arba įdėjus į medžiaginį maišelį pasmulkinti duodant per jį sunkesniu daiktu) ir suberiame viską ant sausainių. Sviestą ištirpiname inde ant ugnies (neužverdame), supilame kondensuotą pieną, gerai išmaišome, įberiame kakavos, išmaišome.
Dar pakaitinę nuimame nuo ugnies ir pilame ant sausainių. Gerai išmaišome ir dedame į kepimo rankovę, formuojame.
Dedame į šaldytuvą, sustingusį tiekiame.
Skanaus !