
2 arbatiniai šaukšteliai | sojos padažas (šviesus) |
šiek tiek | druska |
200 gramų | kininis kopūstas |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
20 gramų | grybai (džiovinti) |
100 gramų | pievagrybiai |
100 gramų | bambukų ūgliai |
100 gramų | žirniai (jauni, su lukštais) |
300 gramų | tofu - sojų varškė |
šiek tiek | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | sezamų aliejus |
Gilioje keptuvėje įkaitinti aliejų ir apkepinti tofu iki paruduos ir gražiai išdėlioti lėkštėje. Daržoves pakepinti apie dvi minutes, įpilti sojos padažą, druską, cukrų, sudėti tofu ir dar pakepinti apie minutę. Uždengti keptuvę dangčiu, patroškinti masę dar dvi minutes, supilti sezamų aliejų ir iš kart patiekti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žiediniai kopūstai su kumpiu
-
Gardus daržovių troškinys
-
Paprikos įdarytos kalakutiena
-
Risoto "Al Baloro"
-
Troškinta žuvis
-
Karštieji kukurūzai su cinamonu ir žaliąja citrina
-
Šutintos morkos su žirneliais
-
Troškintas triušis
-
Pupelių ir kopūstų troškinys
-
Višta ispaniškai
-
Dešrelių troškinys su lęšiais ir žirniais
-
Ispaniški ryžiai su vištiena ir kriauklytėmis (almehomis)
-
Spageti su alyvuogėmis
-
Stirnienos troškinys (ubagiškai)
-
Ryžių troškinys su cukinijomis ir voveraitėmis
-
Šparagai svieste su peletrūnais
-
Troškinti įdaryti agurkai
-
Troškintas sterkas
-
Karštieji kukurūzai su šonine ir porais
-
Vištiena su ryžiais
Troškintos daržovės kiniškai

- Paruošimo laikas:
-
Sojos padažas, šviesus,
2 arbatiniai šaukšteliai - Druska
-
Kininis kopūstas,
200 gramų -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Grybai, džiovinti,
20 gramų -
Pievagrybiai,
100 gramų -
Bambukų ūgliai,
100 gramų -
Žirniai, jauni, su lukštais,
100 gramų -
Tofu - sojų varškė,
300 gramų - Cukrus
-
Sezamų aliejus,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Džiovintus grybus išmirkyti šaltame vandenyje ir nuplauti. Pievagrybius supjaustyti. Žirnių ankčių galus nupjauti. Tofu supjaustyti 2x2 cm. dydžio kubeliais, dviem minutėmis panardinti į verdantį vandenį ir išgriebti, nusausinti. Kopūstą supjaustyti juostelėmis.
Gilioje keptuvėje įkaitinti aliejų ir apkepinti tofu iki paruduos ir gražiai išdėlioti lėkštėje. Daržoves pakepinti apie dvi minutes, įpilti sojos padažą, druską, cukrų, sudėti tofu ir dar pakepinti apie minutę. Uždengti keptuvę dangčiu, patroškinti masę dar dvi minutes, supilti sezamų aliejų ir iš kart patiekti.
Komentarai (7)
-
Rūta
2010-08-05 14:02
Na, čia jau visai nesveikas maistas - viskas kepta ir dar aliejaus ant viršaus užpilta. Brrr, kaip riebu. :bloga:
-
aurtar
2009-05-18 18:13
Nu jo cia su tofu kazkas truputi sumalta :-D
-
Kris
2009-03-08 21:09
besupratau, kad tofu isfelioti graziai o po to ver sudeti kepti? :galvoju: