Troškintos daržovės kiniškai
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
2 arbatiniai šaukšteliai sojos padažas (šviesus)
šiek tiek druska
200 gramų kininis kopūstas
3 valgomieji šaukštai aliejaus
20 gramų grybai (džiovinti)
100 gramų pievagrybiai
100 gramų bambukų ūgliai
100 gramų žirniai (jauni, su lukštais)
300 gramų tofu - sojų varškė
šiek tiek cukrus
1 arbatinis šaukštelis sezamų aliejus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Džiovintus grybus išmirkyti šaltame vandenyje ir nuplauti. Pievagrybius supjaustyti. Žirnių ankčių galus nupjauti. Tofu supjaustyti 2x2 cm. dydžio kubeliais, dviem minutėmis panardinti į verdantį vandenį ir išgriebti, nusausinti. Kopūstą supjaustyti juostelėmis.
Gilioje keptuvėje įkaitinti aliejų ir apkepinti tofu iki paruduos ir gražiai išdėlioti lėkštėje. Daržoves pakepinti apie dvi minutes, įpilti sojos padažą, druską, cukrų, sudėti tofu ir dar pakepinti apie minutę. Uždengti keptuvę dangčiu, patroškinti masę dar dvi minutes, supilti sezamų aliejų ir iš kart patiekti.

Populiariausi receptai šią savaitę

Troškintos daržovės kiniškai

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Džiovintus grybus išmirkyti šaltame vandenyje ir nuplauti. Pievagrybius supjaustyti. Žirnių ankčių galus nupjauti. Tofu supjaustyti 2x2 cm. dydžio kubeliais, dviem minutėmis panardinti į verdantį vandenį ir išgriebti, nusausinti. Kopūstą supjaustyti juostelėmis.
Gilioje keptuvėje įkaitinti aliejų ir apkepinti tofu iki paruduos ir gražiai išdėlioti lėkštėje. Daržoves pakepinti apie dvi minutes, įpilti sojos padažą, druską, cukrų, sudėti tofu ir dar pakepinti apie minutę. Uždengti keptuvę dangčiu, patroškinti masę dar dvi minutes, supilti sezamų aliejų ir iš kart patiekti.

Reklama:

Komentarai (3)


  • Rūta 2010-08-05 14:02

    Na, čia jau visai nesveikas maistas - viskas kepta ir dar aliejaus ant viršaus užpilta. Brrr, kaip riebu. :bloga:


  • aurtar 2009-05-18 18:13

    Nu jo cia su tofu kazkas truputi sumalta :-D


  • Kris 2009-03-08 21:09

    besupratau, kad tofu isfelioti graziai o po to ver sudeti kepti? :galvoju:


Daugiau receptų