šiek tiek | druska |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | poras |
200 gramų | lęšiai |
šiek tiek | gvazdikėliai |
šiek tiek | lauro lapų (lapai) |
400 gramų | bulvių |
šiek tiek | muskatas |
šiek tiek | juodieji pipirai |
600 gramų | veršiena |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Aluje troškinta višta
- Kepta marinuota veršiena
- Avienos troškinys su ryžiais
- Kotletų troškinys
- Kopūstų troškinys su faršu
- Troškinti šonkauliai su kmynais
- Pupelių ir mėsos troškinys
- Arvydo kiaulienos delikatesas
- Kiaulienos troškinys su voveraitėmis
- Karštieji kukurūzai su šonine ir porais
- Jautienos čenakai
- Indiškai kepta kiauliena
- Daržovių - kiaulienos guliašas
- Troškinta mėsa
- Pupelių troškinys su sūriu
- Vištienos kepenėlės su obuoliais
- Troškinta veršiena
- Tėčio kiaulienos ir daržovių troškinys
- Kepta kiaulės širdis su svogūnais
- Meksikietiškas Sigitos troškinys
Veršienos troškinys su lęšiais
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Poras,
1 vienetas -
Lęšiai,
200 gramų - Gvazdikėliai
- Lauro lapai, lapai
-
Bulvės,
400 gramų - Muskatas
- Juodieji pipirai
-
Veršiena,
600 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Lęšius užpilkite vandeniu ir mirkykite 2 val. Veršieną supjaustykite ir pabarstykite druska bei muskatais. Mėsą pakepinkite su aliejumi, tada sudėkite į puodą, įpilkite truputį vandens ir troškinkite, kol mėsa truputį suminkštės. Tada sudėkite kubeliais supjaustytas bulves ir morkas, susmulkintą svogūną, griežinėliais supjaustytą porą, lęšius, keletą gvazdikėlių, lauro lapų, pipirų bei druskos. Jei reikia įpilkite vandens ir troškinkite, kol lęšiai suminkštės. Troškinį galite paskaninti grietine.