
Veršienos troškinys su lęšiais
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | poras |
200 gramų | lęšiai |
šiek tiek | gvazdikėliai |
šiek tiek | lauro lapų (lapai) |
400 gramų | bulvių |
šiek tiek | muskatas |
šiek tiek | juodieji pipirai |
600 gramų | veršiena |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Lęšius užpilkite vandeniu ir mirkykite 2 val. Veršieną supjaustykite ir pabarstykite druska bei muskatais. Mėsą pakepinkite su aliejumi, tada sudėkite į puodą, įpilkite truputį vandens ir troškinkite, kol mėsa truputį suminkštės. Tada sudėkite kubeliais supjaustytas bulves ir morkas, susmulkintą svogūną, griežinėliais supjaustytą porą, lęšius, keletą gvazdikėlių, lauro lapų, pipirų bei druskos. Jei reikia įpilkite vandens ir troškinkite, kol lęšiai suminkštės. Troškinį galite paskaninti grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tikro dzūko pietūs
-
Indiška vištiena visai šeimai
-
Makaronai su faršu
-
Kiauliena troškinta su marinuotomis daržovėmis
-
Kotletų troškinys
-
Taškuoti sodžiaus kukuliukai
-
Kiaulienos troškinys grietinėlėje
-
Lietuviška kopūstienė
-
Vištiena, šutinta su daržovėmis
-
Kiauliena su imbieru
-
Troškinta antis su daržovėmis
-
Jautiena kopūstų padaže
-
Troškinta kiauliena su razinomis
-
Vištiena "afigiena"
-
Guliašas
-
Troškinta triušiena
-
Kiaulienos troškinys
-
Aviena su špinatais
-
Kiaulienos troškinys su daržovėmis
-
Kiškiena bulgariškai
Veršienos troškinys su lęšiais
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Poras,
1 vienetas -
Lęšiai,
200 gramų - Gvazdikėliai
- Lauro lapai, lapai
-
Bulvės,
400 gramų - Muskatas
- Juodieji pipirai
-
Veršiena,
600 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lęšius užpilkite vandeniu ir mirkykite 2 val. Veršieną supjaustykite ir pabarstykite druska bei muskatais. Mėsą pakepinkite su aliejumi, tada sudėkite į puodą, įpilkite truputį vandens ir troškinkite, kol mėsa truputį suminkštės. Tada sudėkite kubeliais supjaustytas bulves ir morkas, susmulkintą svogūną, griežinėliais supjaustytą porą, lęšius, keletą gvazdikėlių, lauro lapų, pipirų bei druskos. Jei reikia įpilkite vandens ir troškinkite, kol lęšiai suminkštės. Troškinį galite paskaninti grietine.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...