Salierą nuvalykite, supjaustykite kubeliais ir virkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštėja.
Po to salierą pertrinkite per sietelį. Sriubą užbalinkite grietinėle.
Trinta salierų sriuba
INGREDIENTAI:
| 500 gramų | salierai (šaknys) |
| 400 gramų | grietinėlės, 35% |
| 1.5 litro | vanduo |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šalta pomidorų ir baziliko sriuba
-
Aguonpienis su kūčiukais
-
Kreminė vištienos sriuba
-
Gurmaniška pomidorų sriuba
-
Paprasta kopūstų sriuba
-
Saldi slyvų sriuba
-
Įvairių daržovių sriuba
-
Plūdenos sriuba
-
Vasariška sriuba
-
Pupų sriuba
-
Imbierinė voveraičių - moliūgų sriuba
-
Agurkų šaltsriubė
-
Morkų su obuoliais sriuba
-
Rūgšynių sriuba
-
Marinuotų burokėlių šaltibarščiai
-
Soti čili sriuba - troškinys
-
Pupelių ir kukurūzų sriuba
-
Karšta sultinio sriuba su frikadėlėmis
-
Sriuba "Charčio"
-
Daržovių sriuba su dešrelėmis
Trinta salierų sriuba
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Salierai, šaknys,
500 gramų -
Grietinėlė, 35%,
400 gramų -
Vanduo,
1.5 litro - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Salierą nuvalykite, supjaustykite kubeliais ir virkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštėja.
Po to salierą pertrinkite per sietelį. Sriubą užbalinkite grietinėle.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
