Salierą nuvalykite, supjaustykite kubeliais ir virkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštėja.
Po to salierą pertrinkite per sietelį. Sriubą užbalinkite grietinėle.
Trinta salierų sriuba
INGREDIENTAI:
500 gramų | salierai (šaknys) |
400 gramų | grietinėlės, 35% |
1.5 litro | vanduo |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Lauko čili sriuba
- Trinta brokolių ir žirnių sriuba
- Vengriška šalta sriuba
- Gurmaniška džiovintų pievagrybių sriuba
- Lydyto sūrelio sriuba su daržovėmis
- Mėlynių sriuba
- Dilgėlių sriuba su vištiena
- Burokėlių sriuba
- Daržovių sriuba
- Soti ir greita sriuba
- Avižienė su grybais
- Šalta geltonų pomidorų sriuba
- Rūgštynių sriuba
- Tailandietiška vištienos ir makaronų sriuba
- Karpių sriuba su razinomis
- Arvydo gaspačio – šalta daržovių sriuba
- Imbierinė voveraičių - moliūgų sriuba
- Pupelių ir kukurūzų sriuba
- Lietuviška kopūstienė
- Burokėlių sriuba
Trinta salierų sriuba
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Salierai, šaknys,
500 gramų -
Grietinėlė, 35%,
400 gramų -
Vanduo,
1.5 litro - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Salierą nuvalykite, supjaustykite kubeliais ir virkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštėja.
Po to salierą pertrinkite per sietelį. Sriubą užbalinkite grietinėle.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...