Salierą nuvalykite, supjaustykite kubeliais ir virkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštėja.
Po to salierą pertrinkite per sietelį. Sriubą užbalinkite grietinėle.

Trinta salierų sriuba
INGREDIENTAI:
500 gramų | salierai (šaknys) |
400 gramų | grietinėlės, 35% |
1.5 litro | vanduo |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Obuolių sulčių sriuba
-
Sriuba "Korėja"
-
Saldi sriuba
-
Šalta geltonų pomidorų sriuba
-
Pieniška daržovių sriuba
-
Dilgėlių sriuba
-
Paprikų ir vištienos sriuba
-
Makaronų sriuba su daržovėmis
-
Agurkinė sriuba
-
Pieniška moliūgų sriuba
-
Lauko čili sriuba
-
Alaus sriuba
-
Grybų sriuba
-
Voveraičių sriuba su džiovintais šaltalankiais ir kmynais
-
Lašišos galvyčių sriubytė
-
Šiuolaikiška blėkų sriuba
-
Vaisinė sriuba su želiniais grietinės kukulaičiais
-
Moliūgų sriuba
-
Grybų sriuba su duona
-
Gurmaniška pomidorų sriuba
Trinta salierų sriuba
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Salierai, šaknys,
500 gramų -
Grietinėlė, 35%,
400 gramų -
Vanduo,
1.5 litro - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Salierą nuvalykite, supjaustykite kubeliais ir virkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštėja.
Po to salierą pertrinkite per sietelį. Sriubą užbalinkite grietinėle.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...