Salierą nuvalykite, supjaustykite kubeliais ir virkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštėja.
Po to salierą pertrinkite per sietelį. Sriubą užbalinkite grietinėle.

Trinta salierų sriuba
INGREDIENTAI:
500 gramų | salierai (šaknys) |
400 gramų | grietinėlės, 35% |
1.5 litro | vanduo |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žiedinių kopūstų tyrė
-
Valstietiška duonos sriuba
-
Pieniška moliūgų sriuba
-
Burokėlių sriuba pradedantiems
-
Pieniška moliūgų sriuba
-
Kamų sriuba
-
Brokolių sriuba su pupomis
-
Moliūgų sriuba „Tau, mano meile“
-
Avienos sriuba su ropėmis
-
Šviežių žirnelių sriuba su grybais
-
Pomidorų ir bazilikų sriuba
-
Trinta bulvienė
-
Pieniška sriuba
-
Plūdenos sriuba
-
Arvydo barščiai su aviena
-
Trinta moliūgų sriuba
-
Daržovių sriuba su žiediniais kopūstais
-
Kaimiški šaltibarščiai su silke
-
Dešros sriuba
-
Sriuba "Korėja"
Trinta salierų sriuba
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Salierai, šaknys,
500 gramų -
Grietinėlė, 35%,
400 gramų -
Vanduo,
1.5 litro - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Salierą nuvalykite, supjaustykite kubeliais ir virkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštėja.
Po to salierą pertrinkite per sietelį. Sriubą užbalinkite grietinėle.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...