Salierą nuvalykite, supjaustykite kubeliais ir virkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštėja.
Po to salierą pertrinkite per sietelį. Sriubą užbalinkite grietinėle.
Trinta salierų sriuba
INGREDIENTAI:
| 500 gramų | salierai (šaknys) |
| 400 gramų | grietinėlės, 35% |
| 1.5 litro | vanduo |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šalta šviežių agurkų sriuba
-
Lydyto sūrelio sriuba su daržovėmis
-
Pieniška sriuba su kruopomis
-
Moliūgų sriuba
-
Grybų sriuba su sūriu
-
Paprikų sriuba
-
Raugintų kopūstų sriuba su vištiena
-
Vengriška šaltsriubė
-
Daržovių sultinys su vištiena
-
Gaspačas
-
Pomidorų sriuba su mėsa
-
Trinta bulvių sriuba
-
Dilgėlių sriuba
-
Saldi sriuba su džiovintais obuolais
-
Vaisinė sriuba su želiniais grietinės kukulaičiais
-
Jautienos sriuba
-
Kreminė salierų sriuba
-
Vištienos sultinys
-
Toskanos pupelių sriuba
-
Pieniška sriuba su aguonų kukuliais
Trinta salierų sriuba
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Salierai, šaknys,
500 gramų -
Grietinėlė, 35%,
400 gramų -
Vanduo,
1.5 litro - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Salierą nuvalykite, supjaustykite kubeliais ir virkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštėja.
Po to salierą pertrinkite per sietelį. Sriubą užbalinkite grietinėle.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
