Salierą nuvalykite, supjaustykite kubeliais ir virkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštėja.
Po to salierą pertrinkite per sietelį. Sriubą užbalinkite grietinėle.

Trinta salierų sriuba
INGREDIENTAI:
500 gramų | salierai (šaknys) |
400 gramų | grietinėlės, 35% |
1.5 litro | vanduo |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šalta obuolių sriuba
-
Žuvienė daržovių sultinyje
-
Šaltibarščiai kitaip
-
Juka
-
Saldi sriuba su džiovintais obuolais
-
Kiškio kopūstų sriuba
-
Sūrio ir duonos sriuba
-
Baravykų sriuba su cukinija
-
Trinta sriuba su salierais
-
Sriuba su cukinija ir pomidorais
-
Džiovintų grybų sriuba
-
Raugintų kopūstų sriubytė
-
Saldi makaronų sriuba
-
Dilgėlių sriubytė
-
Pomidorų moliūgų sriuba
-
Aštri meksikietiška sriuba
-
Saldi vyšnių sriuba su makaronais
-
Duoninė sriuba su slyvomis
-
Brokolių trinta sriuba
-
Balinta sriuba
Trinta salierų sriuba
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Salierai, šaknys,
500 gramų -
Grietinėlė, 35%,
400 gramų -
Vanduo,
1.5 litro - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Salierą nuvalykite, supjaustykite kubeliais ir virkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštėja.
Po to salierą pertrinkite per sietelį. Sriubą užbalinkite grietinėle.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...