Salierą nuvalykite, supjaustykite kubeliais ir virkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštėja.
Po to salierą pertrinkite per sietelį. Sriubą užbalinkite grietinėle.

Trinta salierų sriuba
INGREDIENTAI:
500 gramų | salierai (šaknys) |
400 gramų | grietinėlės, 35% |
1.5 litro | vanduo |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ukrainietiški barščiai
-
Špinatų sriuba
-
Jogurtinė sriuba
-
Kreminė baravykų sriuba
-
Šalta daržovių sriuba
-
Pikantiška trinta sriubytė su skrebučiais
-
Gurmaniška pomidorų sriuba
-
Lapienė su mėsa
-
Pikantiška daržovių sriuba
-
Maltos mėsos ir porų sriuba
-
Amerikietiška špinatų sriuba
-
Skani špinatų sriuba
-
Pievagrybių sriuba
-
Suomiška žuvienė
-
Kaimiška sriubikė
-
Avienos sriuba su ropėmis
-
Charčio sriuba
-
Vištienos sultinys
-
Kazlėkų sriuba su jautiena
-
Balinti baršteliai su grybais
Trinta salierų sriuba
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Salierai, šaknys,
500 gramų -
Grietinėlė, 35%,
400 gramų -
Vanduo,
1.5 litro - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Salierą nuvalykite, supjaustykite kubeliais ir virkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštėja.
Po to salierą pertrinkite per sietelį. Sriubą užbalinkite grietinėle.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...