Netradiciniai šaltibarščiai su aguročiu
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
| 250 gramų | burokėliai (konservuoti) |
| 0.5 litro | kefyras |
| 1 vienetas | aguročio (nedidelis) |
| 0.5 litro | pienas |
| 3 vienetai | kiaušiniai (kietai virti) |
| šiek tiek | krapai (smulkinti) |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Į gilų dubenį supilame kefyrą ir pieną. Virtus kiaušinius sukapojame, aguročius supjaustome. Dedame viską į dubenį, išmaišome, pagardiname druska ir smulkintais krapais Tiekiam su šiltomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aguonpienis su kūčiukais
-
Saldi sriuba
-
Šalta mėlynių sriuba
-
Šaltibarščiai
-
Šalta daržovių ir paukštienos sriuba
-
Šalta daržovių sriuba
-
Saldi obuolių ir kriaušių sriuba
-
Garšvos šaltibarščiai
-
Silkinė (nors beveik šilkinė) šaltsriubė
-
Lauros šaltibarščiai
-
Mėlynių sriuba
-
Vengriška šalta sriuba
-
Arbūzinė sriuba
-
Kaimiški šaltibarščiai su silke
-
Šalta geltonų pomidorų sriuba
-
Vaisių ir uogų sriuba "Vasarėlė"
-
Čalopas
-
Šalta pomidorų sriuba su skrebučiais
-
Vengriška šaltsriubė
-
Bananų sulčių sriuba
Netradiciniai šaltibarščiai su aguročiu
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Burokėliai, konservuoti,
250 gramų -
Kefyras,
0.5 litro -
Agurotis, nedidelis,
1 vienetas -
Pienas,
0.5 litro -
Kiaušiniai, kietai virti,
3 vienetai - Krapai, smulkinti
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į gilų dubenį supilame kefyrą ir pieną. Virtus kiaušinius sukapojame, aguročius supjaustome. Dedame viską į dubenį, išmaišome, pagardiname druska ir smulkintais krapais Tiekiam su šiltomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (2)
-
ASA
2015-08-05 00:50
Tai kur burokeliai dingo
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
