 
| 2 vienetai | kiaušiniai | |
| 3 valgomieji šaukštai | cukrus | |
| 1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus | |
| 4 valgomieji šaukštai | sviestas (tirpintas) | |
| šiek tiek | miltai | |
| 7 gramai | mielės (sausos) | |
| 500 mililitrų | pienas (šiltas) | |
| Įdarui: | ||
| 3 pakeliai | varškė (( jeigu varškė bus skystoka , į ją reikės ideti maltų batono džiūvėsėlių)) | |
| 5 valgomieji šaukštai | cukrus ( galite dėti daugiau , jei norite labai saldžios) | |
| 2 arbatiniai šaukšteliai | kakava | |
| 4 arbatiniai šaukšteliai | aguonų (sausos) | |
| 1 vienetas | citrinos ((žievė) nutarkuota) | |
Visus kitus produktus sudedame į dubenį. Jei pakilo ( suputojo ) mielės , supilame ir jas .
Užminkome paprastą mieline tešlą ( ji gan minkšta ) ir minkome tol , kol tešla bus be gumuliukų (10 - 15 min.). Stalą barstome miltais, o tešlą padaliname į 3 dalis .
Jei matote , kad varškė per skysta , įdėkite po 2 valg. šaukštus džiūvėsėlių.
Populiariausi receptai šią savaitę
- 
                
                                         Velykinė boba Velykinė boba
- 
                
                                         Studentiškas vyniotinis Studentiškas vyniotinis
- 
                
                                         Pyragas „paprastutis“ Pyragas „paprastutis“
- 
                
                                         Citrininis pyragas su rikotos sūriu Citrininis pyragas su rikotos sūriu
- 
                
                                         Obuolių pyragas su aguonomis Obuolių pyragas su aguonomis
- 
                
                                         Morkų pyragas Morkų pyragas
- 
                
                                         Švelnus pyragas Švelnus pyragas
- 
                
                                         Diena ir Naktis Diena ir Naktis
- 
                
                                         Norvegiška tuno pynė Norvegiška tuno pynė
- 
                
                                         Evelinos varškės pyragas Evelinos varškės pyragas
- 
                
                                         Moliūgų pyragas Moliūgų pyragas
- 
                
                                         Rusiškas morkų pyragas Rusiškas morkų pyragas
- 
                
                                         Bakalieno Tinginys Bakalieno Tinginys
- 
                
                                         Saldutis vyniotinis Saldutis vyniotinis
- 
                
                                         Morkų pyrago gaminimas Morkų pyrago gaminimas
- 
                
                                         Šokoladionis keksas Šokoladionis keksas
- 
                
                                         Obuolių pyragas Obuolių pyragas
- 
                
                                         Krokodiliukai su alyviniais obuoliais Krokodiliukai su alyviniais obuoliais
- 
                
                                         Slyvų pyragas Slyvų pyragas
- 
                
                                         Varškės pyragas su slyvomis Varškės pyragas su slyvomis
Trijų skonių pynė
 akcijas
                        akcijas
                    - Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
- 
                                                            
                                                            Kiaušiniai, 2 vienetai 
- 
                                                            
                                                            Cukrus, 3 valgomieji šaukštai 
- 
                                                            
                                                            Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis 
- 
                                                            
                                                            Sviestas, tirpintas, 4 valgomieji šaukštai 
- Miltai
- 
                                                            
                                                            Mielės, sausos, 7 gramai 
- 
                                                            
                                                            Pienas, šiltas, 500 mililitrų 
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- 
                                                            
                                                            Varškė, ( jeigu varškė bus skystoka , į ją reikės ideti maltų batono džiūvėsėlių), 3 pakeliai 
- 
                                                            
                                                            Cukrus,  galite dėti daugiau , jei norite labai saldžios, 5 valgomieji šaukštai 
- 
                                                            
                                                            Kakava, 2 arbatiniai šaukšteliai 
- 
                                                            
                                                            Aguonos, sausos, 4 arbatiniai šaukšteliai 
- 
                                                            
                                                            Citrinos, (žievė) nutarkuota, 1 vienetas 
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Mieles užpilame 2 dideliais šaukštais vandens (drugno ) ir 0,5 arb. šaukšt. cukraus. Leisti pakilti. 
 Visus kitus produktus sudedame į dubenį. Jei pakilo ( suputojo ) mielės , supilame ir jas .
 Užminkome paprastą mieline tešlą ( ji gan minkšta ) ir minkome tol , kol tešla bus be gumuliukų (10 - 15 min.). Stalą barstome miltais, o tešlą padaliname į 3 dalis .
- Varškę sutriname su cukrumi , padaliname į 3 dalis .Į vieną tešlos dalį sudedame kakavą , į antrą - aguonas , į trečią sudedame tarkuotą žievelę ( galite dėti ir razinų į kuria nors varškę ). 
 Jei matote , kad varškė per skysta , įdėkite po 2 valg. šaukštus džiūvėsėlių.
- Imate vieną gabaliuką tešlos ir iškočiojate lakštą , ant jo dedate varškę ir susukam i volelį. Taip padarom tris volelius su skirtingais skoniais, o iš jų supiname pynę. Ją aptepame vandeniu ,plaktu kiaušiniu, apibarstome riešutais ir kildiname apie 1 val. 
- Pašauname į orkaitę (180 - 200°C) ir kepame apie pusvalandį . 
Komentarai (2)
- 
        E.N.
        2014-11-09 21:04
    
   O kiek miltu? :) 
 Ir kam reikia aptepti vandeniu? Vien kiausiniu negana? :)
 

 
                 
                     
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             Sausainiai "Bučinukai" su varške ir cinamonu
                                        Sausainiai "Bučinukai" su varške ir cinamonu
                                     Viskio karamelė
                                        Viskio karamelė
                                     Kakavinis varškės pyragas su kondensuotu pienu
                                        Kakavinis varškės pyragas su kondensuotu pienu
                                     Moliūgų sriuba su maskarponės sūriu
                                        Moliūgų sriuba su maskarponės sūriu
                                     Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
                                        Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
                                     Greiti vištienos kąsneliai
                                        Greiti vištienos kąsneliai