Sriuba puodelyje
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 4 valgomieji šaukštai | aliejaus |
| 1 vienetas | česnakas (skiltelė) |
| 0.5 stiklinės | svogūnai (pjaustyti) |
| 0.5 stiklinės | salierai (pjaustyti) |
| 1 stiklinė | morkos (pjaustyta kubeliais) |
| 2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
| 5 stiklinės | sultinys |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| 0.5 stiklinės | konservuoti žirneliai |
| 0.5 stiklinės | pupelės |
| 4 valgomieji šaukštai | ryžiai |
| 2 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
| 2 vienetai | pomidorai |
| 1 valgomasis šaukštas | sūris (tarkuotas, fermentinis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Susmulkinti česnakai ir smulkiai supjaustyti svogūnai pakepinami aliejuje, į juos suberiami salierai ir morkos. Viskas patroškinama. Po to supilamas sultinys, sudedamas pomidorų padažas, suberiama druska bei pipirai ir verdama ant mažos ugnies. Kiek pavirus, suberiami žirneliai, pupelės, ryžiai, sumetami lauro lapeliai. Dabar viskas troškinama, kol suminkštėja daržovės. Baigiant troškinti, sudedami griežinėliais supjaustyti pomidorai, suberiamas tarkuotas sūris. Valgis dar 5 min. patroškinamas ir nukeliamas nuo ugnies.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Špinatų ir rūgštynių sriuba su šviežia šonine
-
Leipcigo daržovių šiupininė
-
Pieniška sriuba su kruopomis
-
Mėlynių sriuba
-
Trinta morkų sriuba su baltos duonos skrebučiais
-
Pikantiška trinta sriubytė su skrebučiais
-
Bulvienė su grybais ir riešutais
-
Pomidorinė kopūstų sriuba
-
Pieniška žuvienė
-
Sriuba su konservuotais žirneliais
-
Vištienos sultinys
-
Pomidorų sriuba su manų kruopų leistiniais
-
Kaimiški šaltibarščiai su silke
-
Moliūgų sriuba
-
Skani burokėlių sriuba
-
Šalta daržovių sriuba
-
Saldi vyšnių sriuba su makaronais
-
Moliūgų sriuba
-
Kaliaropių sriuba
-
Agurkinė
Sriuba puodelyje
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Aliejus,
4 valgomieji šaukštai -
Česnakas, skiltelė,
1 vienetas -
Svogūnai, pjaustyti,
0.5 stiklinės -
Salierai, pjaustyti,
0.5 stiklinės -
Morkos, pjaustyta kubeliais,
1 stiklinė -
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Sultinys,
5 stiklinės - Druska
- Juodieji pipirai
-
Konservuoti žirneliai,
0.5 stiklinės -
Pupelės,
0.5 stiklinės -
Ryžiai,
4 valgomieji šaukštai -
Lauro lapai, lapeliai,
2 vienetai -
Pomidorai,
2 vienetai -
Sūris, tarkuotas, fermentinis,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Susmulkinti česnakai ir smulkiai supjaustyti svogūnai pakepinami aliejuje, į juos suberiami salierai ir morkos. Viskas patroškinama. Po to supilamas sultinys, sudedamas pomidorų padažas, suberiama druska bei pipirai ir verdama ant mažos ugnies. Kiek pavirus, suberiami žirneliai, pupelės, ryžiai, sumetami lauro lapeliai. Dabar viskas troškinama, kol suminkštėja daržovės. Baigiant troškinti, sudedami griežinėliais supjaustyti pomidorai, suberiamas tarkuotas sūris. Valgis dar 5 min. patroškinamas ir nukeliamas nuo ugnies.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
