Bulves supjaustome nedideliais kubeliais. Rūgštynes ir špinatus susmulkiname. Į verdantį sultinį sudedame bulves. Paverdame apie 5 min., tada sudedame smulkintas rūgštynes ir špinatus. Sriubą pagardiname druska, verdame apie 15 min. Į sriubą sudedame virtus kiaušinius.
Patiekiame su grietine.

Špinatų ir rūgštynių sriuba
INGREDIENTAI:
1 sauja | rūgštynės |
1 sauja | špinatai |
2 litrai | sultinys (kiaulienos) |
3 vienetai | bulvių |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
4 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | grietinė |
šiek tiek | lauro lapų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Obuolių ir kriaušių sriuba
-
Sriuba su jautiena ir perlinėmis kruopomis
-
Paprikų ir vištienos sriuba
-
Žirnių sriuba
-
Raugintų kopūstų sriubytė
-
Jautienos sriuba
-
Porų sriuba su dešrelėmis
-
Pieniška sriuba su aguonomis
-
Vištienos sriuba
-
Pievagrybių sriuba
-
Balinti baršteliai su grybais
-
Garšvos šaltibarščiai
-
Raugintų kopūstų sriuba su džiovintais grybais
-
Kopūstų sriuba su vištienos maltinukais
-
Burokėlių-grybų sriuba
-
Vasaros sriuba
-
Daržovių sriuba su pupelėmis
-
Kopūstų sriuba u vištienos sparneliais
-
Vyšnių sriuba
-
Žalumynų šaltibarščiai
Špinatų ir rūgštynių sriuba
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Rūgštynės,
1 sauja -
Špinatai,
1 sauja -
Sultinys, kiaulienos,
2 litrai -
Bulvės,
3 vienetai - Druska
- Juodieji pipirai
-
Kiaušiniai,
4 vienetai - Grietinė
- Lauro lapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves supjaustome nedideliais kubeliais. Rūgštynes ir špinatus susmulkiname. Į verdantį sultinį sudedame bulves. Paverdame apie 5 min., tada sudedame smulkintas rūgštynes ir špinatus. Sriubą pagardiname druska, verdame apie 15 min. Į sriubą sudedame virtus kiaušinius.
Patiekiame su grietine.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...