Bulves supjaustome nedideliais kubeliais. Rūgštynes ir špinatus susmulkiname. Į verdantį sultinį sudedame bulves. Paverdame apie 5 min., tada sudedame smulkintas rūgštynes ir špinatus. Sriubą pagardiname druska, verdame apie 15 min. Į sriubą sudedame virtus kiaušinius.
Patiekiame su grietine.
Špinatų ir rūgštynių sriuba
INGREDIENTAI:
| 1 sauja | rūgštynės |
| 1 sauja | špinatai |
| 2 litrai | sultinys (kiaulienos) |
| 3 vienetai | bulvių |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| 4 vienetai | kiaušiniai |
| šiek tiek | grietinė |
| šiek tiek | lauro lapų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos sriuba su koldūnais
-
Gaivūs šaltibarščiai
-
Tiršta sūrio sriuba
-
Vaisių sriuba
-
Šparaginių pupelių sriuba
-
Paprikų sriuba
-
Vaistai nuo pachmelo
-
Šaltibarščiai
-
Avižienė su grybais
-
Šaltibarščiai
-
Pupelių ir kukurūzų sriuba
-
Soti žuvienė
-
Raugintų kopūstų sriuba su vištiena
-
Pieniška močiutės sriuba
-
Lašišos galvyčių sriubytė
-
Paprasta makaronų sriuba "Jaunystė"
-
Dietiška vištienos sriuba su kalafiorais ir brokoliais
-
Sriuba "Charčio"
-
Rūgštynių šaltibarščiai
-
Saldi sriuba
Špinatų ir rūgštynių sriuba
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Rūgštynės,
1 sauja -
Špinatai,
1 sauja -
Sultinys, kiaulienos,
2 litrai -
Bulvės,
3 vienetai - Druska
- Juodieji pipirai
-
Kiaušiniai,
4 vienetai - Grietinė
- Lauro lapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves supjaustome nedideliais kubeliais. Rūgštynes ir špinatus susmulkiname. Į verdantį sultinį sudedame bulves. Paverdame apie 5 min., tada sudedame smulkintas rūgštynes ir špinatus. Sriubą pagardiname druska, verdame apie 15 min. Į sriubą sudedame virtus kiaušinius.
Patiekiame su grietine.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
