
Šaltibarščiai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
900 mililitrų | kefyras |
350 mililitrų | marinuotų burokėlių |
100 gramų | svogūnų laiškai |
50 gramų | krapai |
2 vienetai | kiaušiniai (virti) |
2 vienetai | agurkų |
1 žiupsnelis | pipirai |
1 žiupsnelis | druska |
500 gramų | bulvių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Sudėkite burokėlius, supjaustytus svogūnų laiškus, krapus, kiaušinius, agurkus, užpilkite kefyru ir viską sumaišykite. Pagal skonį įdėkite druskos ir pipirų.
2.
Patiekite su virtomis bulvėmis. Pagal skonį galima įdėti rūgšties, atskiestos su virintu vandeniu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Saldi slyvų sriuba
-
Obuolių sriuba "Svorio netektis"
-
Vasariška sriuba
-
Garšvos šaltibarščiai
-
Arvydo gaspačio – šalta daržovių sriuba
-
Ukrainietiški šaltibarščiai "Okroshka"
-
Šaltibarščiai
-
Šaltibarščiai
-
Šalta mėlynių sriuba
-
Vengriška šaltsriubė
-
Gaivūs šaltibarščiai
-
Šaldžiasriubė
-
Saldi obuolių ir kriaušių sriuba
-
Šalta daržovių sriuba
-
Šalta pomidorų ir baziliko sriuba
-
Margaritos šaltibarščiai
-
Labai skani braškių sriuba
-
Gaspačas
-
Obuolių ir erškėtuogių sriuba
-
Šalta geltonų pomidorų sriuba
Šaltibarščiai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kefyras,
900 mililitrų -
Marinuoti burokėliai,
350 mililitrų -
Svogūnų laiškai,
100 gramų -
Krapai,
50 gramų -
Kiaušiniai, virti,
2 vienetai -
Agurkai,
2 vienetai -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Bulvės,
500 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sudėkite burokėlius, supjaustytus svogūnų laiškus, krapus, kiaušinius, agurkus, užpilkite kefyru ir viską sumaišykite. Pagal skonį įdėkite druskos ir pipirų.
Patiekite su virtomis bulvėmis. Pagal skonį galima įdėti rūgšties, atskiestos su virintu vandeniu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...