Šaltibarščiai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
900 mililitrų | kefyras |
350 mililitrų | marinuotų burokėlių |
100 gramų | svogūnų laiškai |
50 gramų | krapai |
2 vienetai | kiaušiniai (virti) |
2 vienetai | agurkų |
1 žiupsnelis | pipirai |
1 žiupsnelis | druska |
500 gramų | bulvių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Sudėkite burokėlius, supjaustytus svogūnų laiškus, krapus, kiaušinius, agurkus, užpilkite kefyru ir viską sumaišykite. Pagal skonį įdėkite druskos ir pipirų.
2.
Patiekite su virtomis bulvėmis. Pagal skonį galima įdėti rūgšties, atskiestos su virintu vandeniu.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Saldi obuolių sriuba
- Lauros šaltibarščiai
- Šaltibarščiai kitaip
- Netradiciniai šaltibarščiai su špinatais
- Silkinė (nors beveik šilkinė) šaltsriubė
- Šalta bulvių sriuba
- Ukrainietiški šaltibarščiai "Okroshka"
- Arvydo gaspačio – šalta daržovių sriuba
- Braškynė
- Šaltibarščiai
- Obuolių sriuba su grietinėle
- Šaltibarščiai
- Arbūzinė sriuba
- Šalta daržovių sriuba
- Kaimiški šaltibarščiai su silke
- Marinuotų burokėlių šaltibarščiai
- Šalta ispaniška sriuba
- Mėlynių sriuba
- Šalta rūgštynių sriuba
- Kefyras su česnaku
Šaltibarščiai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kefyras,
900 mililitrų -
Marinuoti burokėliai,
350 mililitrų -
Svogūnų laiškai,
100 gramų -
Krapai,
50 gramų -
Kiaušiniai, virti,
2 vienetai -
Agurkai,
2 vienetai -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Bulvės,
500 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sudėkite burokėlius, supjaustytus svogūnų laiškus, krapus, kiaušinius, agurkus, užpilkite kefyru ir viską sumaišykite. Pagal skonį įdėkite druskos ir pipirų.
Patiekite su virtomis bulvėmis. Pagal skonį galima įdėti rūgšties, atskiestos su virintu vandeniu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...