![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Šaltibarščiai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
900 mililitrų | kefyras |
350 mililitrų | marinuotų burokėlių |
100 gramų | svogūnų laiškai |
50 gramų | krapai |
2 vienetai | kiaušiniai (virti) |
2 vienetai | agurkų |
1 žiupsnelis | pipirai |
1 žiupsnelis | druska |
500 gramų | bulvių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Sudėkite burokėlius, supjaustytus svogūnų laiškus, krapus, kiaušinius, agurkus, užpilkite kefyru ir viską sumaišykite. Pagal skonį įdėkite druskos ir pipirų.
2.
Patiekite su virtomis bulvėmis. Pagal skonį galima įdėti rūgšties, atskiestos su virintu vandeniu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Obuolių ir kriaušių sriuba
-
Gaivūs šaltibarščiai
-
Arvydo šaltibarščiai
-
Ankstyvieji šaltibarščiai su obuolių sultimis
-
Šalta geltonų pomidorų sriuba
-
Saldi obuolių ir kriaušių sriuba
-
Agurkų šaltsriubė
-
Silkinė (nors beveik šilkinė) šaltsriubė
-
Braškynė
-
Margaritos šaltibarščiai
-
Labai skani braškių sriuba
-
Obuolių sulčių sriuba
-
Obuolių sriuba su grietinėle
-
Saldi slyvų sriuba
-
Šaldžiasriubė
-
Arvydo gaspačio – šalta daržovių sriuba
-
Kaimiški šaltibarščiai su silke
-
Šalta daržovių sriuba
-
Marinuotų burokėlių šaltibarščiai
-
Vengriška šaltsriubė
Šaltibarščiai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kefyras,
900 mililitrų -
Marinuoti burokėliai,
350 mililitrų -
Svogūnų laiškai,
100 gramų -
Krapai,
50 gramų -
Kiaušiniai, virti,
2 vienetai -
Agurkai,
2 vienetai -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Bulvės,
500 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sudėkite burokėlius, supjaustytus svogūnų laiškus, krapus, kiaušinius, agurkus, užpilkite kefyru ir viską sumaišykite. Pagal skonį įdėkite druskos ir pipirų.
Patiekite su virtomis bulvėmis. Pagal skonį galima įdėti rūgšties, atskiestos su virintu vandeniu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...