
Šaltibarščiai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
900 mililitrų | kefyras |
350 mililitrų | marinuotų burokėlių |
100 gramų | svogūnų laiškai |
50 gramų | krapai |
2 vienetai | kiaušiniai (virti) |
2 vienetai | agurkų |
1 žiupsnelis | pipirai |
1 žiupsnelis | druska |
500 gramų | bulvių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Sudėkite burokėlius, supjaustytus svogūnų laiškus, krapus, kiaušinius, agurkus, užpilkite kefyru ir viską sumaišykite. Pagal skonį įdėkite druskos ir pipirų.
2.
Patiekite su virtomis bulvėmis. Pagal skonį galima įdėti rūgšties, atskiestos su virintu vandeniu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Garšvos šaltibarščiai
-
Vasariška sriuba
-
Saldi obuolių ir kriaušių sriuba
-
Duoninė sriuba su slyvomis
-
Kaimiški šaltibarščiai su silke
-
Šalta ispaniška sriuba
-
Šaldžiasriubė
-
Šalta geltonų pomidorų sriuba
-
Bananų sulčių sriuba
-
Lauros šaltibarščiai
-
Šalta pomidorų sriuba su skrebučiais
-
Šalta sriuba
-
Aguonpienis
-
Vengriška šaltsriubė
-
Vyšnių sriuba
-
Obuolių ir erškėtuogių sriuba
-
Silkinė (nors beveik šilkinė) šaltsriubė
-
Kefyras su česnaku
-
Šalta daržovių sriuba
-
Arvydo gaspačio – šalta daržovių sriuba
Šaltibarščiai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kefyras,
900 mililitrų -
Marinuoti burokėliai,
350 mililitrų -
Svogūnų laiškai,
100 gramų -
Krapai,
50 gramų -
Kiaušiniai, virti,
2 vienetai -
Agurkai,
2 vienetai -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Bulvės,
500 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sudėkite burokėlius, supjaustytus svogūnų laiškus, krapus, kiaušinius, agurkus, užpilkite kefyru ir viską sumaišykite. Pagal skonį įdėkite druskos ir pipirų.
Patiekite su virtomis bulvėmis. Pagal skonį galima įdėti rūgšties, atskiestos su virintu vandeniu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...