Šaltibarščiai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 900 mililitrų | kefyras |
| 350 mililitrų | marinuotų burokėlių |
| 100 gramų | svogūnų laiškai |
| 50 gramų | krapai |
| 2 vienetai | kiaušiniai (virti) |
| 2 vienetai | agurkų |
| 1 žiupsnelis | pipirai |
| 1 žiupsnelis | druska |
| 500 gramų | bulvių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Sudėkite burokėlius, supjaustytus svogūnų laiškus, krapus, kiaušinius, agurkus, užpilkite kefyru ir viską sumaišykite. Pagal skonį įdėkite druskos ir pipirų.
2.
Patiekite su virtomis bulvėmis. Pagal skonį galima įdėti rūgšties, atskiestos su virintu vandeniu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šaltibarščiai
-
Netradiciniai šaltibarščiai su aguročiu
-
Šalta mėlynių sriuba
-
Mėlynių sriuba
-
Kaimiški šaltibarščiai su silke
-
Silkinė (nors beveik šilkinė) šaltsriubė
-
Obuolių ir erškėtuogių sriuba
-
Šalta bulvių sriuba
-
Vaisių sriuba
-
Šalta geltonų pomidorų sriuba
-
Šaltibarščiai
-
Šalta pomidorų ir baziliko sriuba
-
Šalta daržovių sriubytė
-
Vaisių ir uogų sriuba "Vasarėlė"
-
Kefyras su česnaku
-
Šalta rūgštynių sriuba
-
Šaltibarščiai
-
Pieniška sriuba su aguonomis
-
Šalta šviežių agurkų sriuba
-
Vyšnių sriuba
Šaltibarščiai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kefyras,
900 mililitrų -
Marinuoti burokėliai,
350 mililitrų -
Svogūnų laiškai,
100 gramų -
Krapai,
50 gramų -
Kiaušiniai, virti,
2 vienetai -
Agurkai,
2 vienetai -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Bulvės,
500 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sudėkite burokėlius, supjaustytus svogūnų laiškus, krapus, kiaušinius, agurkus, užpilkite kefyru ir viską sumaišykite. Pagal skonį įdėkite druskos ir pipirų.
Patiekite su virtomis bulvėmis. Pagal skonį galima įdėti rūgšties, atskiestos su virintu vandeniu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
