Majonezo gamyba: tryniai išsukami, po truputį pilant saulėgrąžų aliejų, padažui sutirštėjus, pilamas actas, pagardinama krienais ir druska.
Pasūdytame vandenyje išverdamos daržovės, atvėsinamos ir nulupamos. Pamarinuojamos aliejuje su šiek tiek druskos. Visos daržovės su silkės gabaliukais serviruojamos lėkštėje. Užpilamas majonezas, puošiama krapų šakele.

Silkė su virtomis daržovėmis ir krienų su majonezu padažu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų | zigmo klasikinė silpnai sūdyta silkių filė |
100 gramų | bulvių |
100 gramų | pastarnokas |
100 gramų | morkos |
100 gramų | burokėliai |
100 gramų | svogūnai (šalotiniai) |
2 vienetai | kiaušiniai (tryniai ) |
100 gramų | saulėgrąžų aliejus |
10 gramų | vyno actas (baltojo) |
šiek tiek | druska |
20 gramų | krapai |
50 gramų | krienai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Skanusis daržovių šašlykas
-
Vištienos vyniotinis "Marmuras"
-
Pusryčių šulinėliai su šonine
-
Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
-
Užkandukai
-
Užkandis "Žiemos puokštė"
-
Kūčiukai
-
Zombių akytės
-
Konservuotų pupelių užkandėlė
-
Žavesio skaniausi sumuštinukai
-
Vištienos drebučiai
-
Silkė su burokėliais
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Kiaušinių ir sausų makaronų užtepas su majonezu
-
Velykų belaukiant
-
Bulviniai lizdeliai su silke
-
Benedikto kiaušiniai su ZIGMO lašiša
-
Antienos filė su traškučiais ir ožkos pieno sūriu
-
Mini picos
-
Sluoksniuotos tešlos krepšeliai
Silkė su virtomis daržovėmis ir krienų su majonezu padažu
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
ZIGMO Klasikinė silpnai sūdyta silkių filė ,
400 gramų -
Bulvės,
100 gramų -
Pastarnokas,
100 gramų -
Morkos,
100 gramų -
Burokėliai,
100 gramų -
Svogūnai, šalotiniai,
100 gramų -
Kiaušiniai, tryniai ,
2 vienetai -
Saulėgrąžų aliejus,
100 gramų -
Vyno actas, baltojo,
10 gramų - Druska
-
Krapai,
20 gramų -
Krienai,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Majonezo gamyba: tryniai išsukami, po truputį pilant saulėgrąžų aliejų, padažui sutirštėjus, pilamas actas, pagardinama krienais ir druska.
Pasūdytame vandenyje išverdamos daržovės, atvėsinamos ir nulupamos. Pamarinuojamos aliejuje su šiek tiek druskos. Visos daržovės su silkės gabaliukais serviruojamos lėkštėje. Užpilamas majonezas, puošiama krapų šakele.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...