 
    Įdaryti pievagrybiai
            Porcijų skaičius: 
        4
    
            Paruošimo laikas: 
        Apie 10 min
    
INGREDIENTAI:
        
                            
                Porcijų skaičius: 4
                    
        | 12 vienetų | pievagrybiai | 
| 120 gramų | morkos | 
| 30 gramų | česnakas | 
| 60 gramų | dešra (chorizzo ) | 
| 60 gramų | sūris | 
| 50 gramų | majonezas | 
| 1 gramas | džiovintas raudonėlis | 
PARUOŠIMO BŪDAS:
        
                            Paruošimo laikas: Apie 10 min
                    
                    1.
                                                                Pievagrybius nuplauti, kotelius nulaužti.
                            2.
                                                                Morkas sutarkuoti smulkia tarka, česnakus išspausti. Suberti tarkuotą sūrį, mažais kubeliais pjaustytą dešrą. Suberti prieskonius ir įdėti majonezą. Viską gerai išmaišyti.
                            3.
                                                                Paruoštą įdarą sudėti į pievagrybių kepurėles.
                            4.
                                                                Sudėti ant kepimo skardos ir įkaitintoje iki +160°C orkaitėje ir kepti apie 10 minučių.
                            5.
                                                                Prieš tiekiant pabarstyti raudonėliais. Galima tiekti  kaip karštą ir kaip šaltą užkandį.
                            Populiariausi receptai šią savaitę
- 
                
                                         Kiaušiniai - laiveliai Kiaušiniai - laiveliai
- 
                
                                         Įdaryti agurkai Įdaryti agurkai
- 
                
                                         Įdaryti svogūnai itališkai Įdaryti svogūnai itališkai
- 
                
                                         Nesaldūs keksiukai Nesaldūs keksiukai
- 
                
                                         Krepšeliai su grybais Krepšeliai su grybais
- 
                
                                         Pikantiški krepšeliai su ikrais Pikantiški krepšeliai su ikrais
- 
                
                                         Paprikos užkandėlė su varške Paprikos užkandėlė su varške
- 
                
                                         Krepšeliai su grūdėta varške ir persikais Krepšeliai su grūdėta varške ir persikais
- 
                
                                         Kumpio salotos krepšeliuose Kumpio salotos krepšeliuose
- 
                
                                         Virtos  dešros dubenėliai su daržovėmis Virtos  dešros dubenėliai su daržovėmis
- 
                
                                         Užkandžių krepšeliai su lašiša Užkandžių krepšeliai su lašiša
- 
                
                                         Paprikų laiveliai Paprikų laiveliai
- 
                
                                         Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka" Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
- 
                
                                         Žuvis apelsinų puodelyje Žuvis apelsinų puodelyje
- 
                
                                         Šventiniai krepšeliai Šventiniai krepšeliai
- 
                
                                         Kiaušinių krepšeliai Kiaušinių krepšeliai
- 
                
                                         Įdaryti burokėliai Įdaryti burokėliai
- 
                
                                         Pikantiškos salotos su svogūnų laiškais ir majonezu Pikantiškos salotos su svogūnų laiškais ir majonezu
- 
                
                                         Tartas su sūrio kremu/Pistou padažu ir glazūruotais pomidorais Tartas su sūrio kremu/Pistou padažu ir glazūruotais pomidorais
- 
                
                                         Lašiša įdaryti kiaušiniai Lašiša įdaryti kiaušiniai
Įdaryti pievagrybiai
                Komentarai:
                3
            
                        
            
            
            
                        Akcijos:
                        
                    
                            ?
                                
                            
                        
                    
                        Rodyti
                         akcijas
                        akcijas
                    
                     akcijas
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        - Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
- 
                                                            
                                                            Pievagrybiai, 12 vienetų 
- 
                                                            
                                                            Morkos, 120 gramų 
- 
                                                            
                                                            Česnakas, 30 gramų 
- 
                                                            
                                                            Dešra, chorizzo , 60 gramų 
- 
                                                            
                                                            Sūris, 60 gramų 
- 
                                                            
                                                            Majonezas, 50 gramų 
- 
                                                            
                                                            Džiovintas raudonėlis, 1 gramas 
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
                        Gaminimo eiga:
                                                    
                    
                            - Pievagrybius nuplauti, kotelius nulaužti. 
- Morkas sutarkuoti smulkia tarka, česnakus išspausti. Suberti tarkuotą sūrį, mažais kubeliais pjaustytą dešrą. Suberti prieskonius ir įdėti majonezą. Viską gerai išmaišyti. 
- Paruoštą įdarą sudėti į pievagrybių kepurėles. 
- Sudėti ant kepimo skardos ir įkaitintoje iki +160°C orkaitėje ir kepti apie 10 minučių. 
- Prieš tiekiant pabarstyti raudonėliais. Galima tiekti kaip karštą ir kaip šaltą užkandį. 
    Reklama:
    
        
            
            
        
        
            
            
        
        
            
            
        
        
    
    
Komentarai (3)
- 
        renata
        2014-12-13 10:34
    
   as irgi toki darau bet tik su farsu 
 
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
        
 
                 
                     
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             Sausainiai "Bučinukai" su varške ir cinamonu
                                        Sausainiai "Bučinukai" su varške ir cinamonu
                                     Bandelės iš batono
                                        Bandelės iš batono
                                     Pikantiški pomidorai su cinamonu
                                        Pikantiški pomidorai su cinamonu
                                     Kakavinis varškės pyragas su kondensuotu pienu
                                        Kakavinis varškės pyragas su kondensuotu pienu
                                     Skaniausias šokoladinis zefyrų kremas
                                        Skaniausias šokoladinis zefyrų kremas