Įdaryti pievagrybiai
AUTORIUS:
Žavinta
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
12 vienetų pievagrybiai
120 gramų morkos
30 gramų česnakas
60 gramų dešra (chorizzo )
60 gramų sūris
50 gramų majonezas
1 gramas raudonėliai (oreganas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Pievagrybius nuplauti, kotelius nulaužti.
2.
Morkas sutarkuoti smulkia tarka, česnakus išspausti. Suberti tarkuotą sūrį, mažais kubeliais pjaustytą dešrą. Suberti prieskonius ir įdėti majonezą. Viską gerai išmaišyti.
3.
Paruoštą įdarą sudėti į pievagrybių kepurėles.
4.
Sudėti ant kepimo skardos ir įkaitintoje iki +160°C orkaitėje ir kepti apie 10 minučių.
5.
Prieš tiekiant pabarstyti raudonėliais. Galima tiekti kaip karštą ir kaip šaltą užkandį.

Populiariausi receptai šią savaitę

Įdaryti pievagrybiai

Komentarai: 1
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Pievagrybius nuplauti, kotelius nulaužti.

  2. Morkas sutarkuoti smulkia tarka, česnakus išspausti. Suberti tarkuotą sūrį, mažais kubeliais pjaustytą dešrą. Suberti prieskonius ir įdėti majonezą. Viską gerai išmaišyti.

  3. Paruoštą įdarą sudėti į pievagrybių kepurėles.

  4. Sudėti ant kepimo skardos ir įkaitintoje iki +160°C orkaitėje ir kepti apie 10 minučių.

  5. Prieš tiekiant pabarstyti raudonėliais. Galima tiekti kaip karštą ir kaip šaltą užkandį.

Receptą atsiuntė Žavinta
Reklama:

Komentarai (1)


  • renata 2014-12-13 10:34

    as irgi toki darau bet tik su farsu


Daugiau receptų