Drebučiams:
2 morkos
0.5 saliero
2 petražolių šaknys
1 poras
truputis karamelės
druskos
cukraus
1 citrinos sultys
želatinos
Iš prieskoninių daržovių išverdamas skaidrus sultinys. Įdėjus karamelės (deginto cikraus), gaunama graži spalva. Paskaninama druska, cukrumi, citrinos sultimis, įpilama išbrinkintos bei išmirkytos želatinos (2 stiklinėms imama 15-20 g želatinos).
Atskirai išvirti morka, poras, salieras bei žirneliai išdėliojami plokščiame pusdubenyje ir užpilami pradedančiu stingti sultiniu. Labai gražiai tarp daržovių atrodoa apelsinų bei citrinų griežinėliai, tinka bananai, ananasai. Daržovės drebučiuose laikomos šaldytuve ar įaltoje patalpoje.
Daržovės drebučiuose
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 1 vienetas | poras |
| 1 vienetas | salierai |
| 1 vienetas | morkos |
| 1 stiklinė | žirniai (konservuoti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lavašo suktinukai su kumpiu ir majonezu
-
Lašišos bokšteliai
-
Karališkas užkandis prie degtinės
-
Įdaryti kiaušiniai "Musmirės"
-
Rūkyta lašiša su grūdėta varške
-
Silkė su salotomis
-
Labai skanūs sumuštiniai
-
Silkės su citrina
-
Įdarytų paprikų užkandis
-
Persikai įdarytį triušiena
-
Sluoksniuotos tešlos užkandis su dešra ir sūriu
-
Kepeninis paštetas su putpelių kiaušinukais
-
Kepti sūrio sumuštiniai
-
Rūkyti naminiai vijūnai
-
Mėsos ir daržovių drebučiai
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Kiaušiniai įdaryti džiovintais grybais
-
Greitai užraugti agurkai
-
Silkės užkandėlė
-
Vyšninių pomidorų užkandėlė
Daržovės drebučiuose
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Poras,
1 vienetas -
Salierai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Žirniai, konservuoti,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Drebučiams:
2 morkos
0.5 saliero
2 petražolių šaknys
1 poras
truputis karamelės
druskos
cukraus
1 citrinos sultys
želatinos
Iš prieskoninių daržovių išverdamas skaidrus sultinys. Įdėjus karamelės (deginto cikraus), gaunama graži spalva. Paskaninama druska, cukrumi, citrinos sultimis, įpilama išbrinkintos bei išmirkytos želatinos (2 stiklinėms imama 15-20 g želatinos).
Atskirai išvirti morka, poras, salieras bei žirneliai išdėliojami plokščiame pusdubenyje ir užpilami pradedančiu stingti sultiniu. Labai gražiai tarp daržovių atrodoa apelsinų bei citrinų griežinėliai, tinka bananai, ananasai. Daržovės drebučiuose laikomos šaldytuve ar įaltoje patalpoje.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
