Drebučiams:
2 morkos
0.5 saliero
2 petražolių šaknys
1 poras
truputis karamelės
druskos
cukraus
1 citrinos sultys
želatinos
Iš prieskoninių daržovių išverdamas skaidrus sultinys. Įdėjus karamelės (deginto cikraus), gaunama graži spalva. Paskaninama druska, cukrumi, citrinos sultimis, įpilama išbrinkintos bei išmirkytos želatinos (2 stiklinėms imama 15-20 g želatinos).
Atskirai išvirti morka, poras, salieras bei žirneliai išdėliojami plokščiame pusdubenyje ir užpilami pradedančiu stingti sultiniu. Labai gražiai tarp daržovių atrodoa apelsinų bei citrinų griežinėliai, tinka bananai, ananasai. Daržovės drebučiuose laikomos šaldytuve ar įaltoje patalpoje.

Daržovės drebučiuose
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 vienetas | poras |
1 vienetas | salierai |
1 vienetas | morkos |
1 stiklinė | žirniai (konservuoti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sūrio užkandis prie vyno
-
Gaspadoriaus užkanda
-
Farširuoti kiaušiniai
-
Šventinis lavašo vyniotinis
-
Kiaušinukai Kūčioms
-
Agurkų užkandis su varškės mase
-
Faršo vyniotinis
-
Skaniausia lešių užtepėlė
-
Rūkyti naminiai vijūnai
-
Silkės užkandėlė
-
Įdaryta paprika
-
Ikrų užkandėlė
-
Valentino sumuštinukai
-
Pusryčių užkandėlė
-
Rūkyti lašiniai
-
Vištienos sandvičiai
-
Silkės ruletai
-
Užkandžiai su faršu ir sūriu
-
Sveiki brokolių rutuliukai
-
Lavašo suktinukai su rūkyta vištiena ir majonezu
Daržovės drebučiuose
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Poras,
1 vienetas -
Salierai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Žirniai, konservuoti,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Drebučiams:
2 morkos
0.5 saliero
2 petražolių šaknys
1 poras
truputis karamelės
druskos
cukraus
1 citrinos sultys
želatinos
Iš prieskoninių daržovių išverdamas skaidrus sultinys. Įdėjus karamelės (deginto cikraus), gaunama graži spalva. Paskaninama druska, cukrumi, citrinos sultimis, įpilama išbrinkintos bei išmirkytos želatinos (2 stiklinėms imama 15-20 g želatinos).
Atskirai išvirti morka, poras, salieras bei žirneliai išdėliojami plokščiame pusdubenyje ir užpilami pradedančiu stingti sultiniu. Labai gražiai tarp daržovių atrodoa apelsinų bei citrinų griežinėliai, tinka bananai, ananasai. Daržovės drebučiuose laikomos šaldytuve ar įaltoje patalpoje.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...