1 vienetas | avokadų |
200 gramų | majonezas |
1 sauja | petražolės (smulkintos, šviežios) |
šiek tiek | dižono garstyčios |
250 gramų | bulvių (saldžios) |
šiek tiek | dižono garstyčios |
Tokius čipsus pasigaminti galite ir iš kitų daržovių.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Žiemos skanumynas
- Silkė morkų ir svogūnų patale
- Ikrų užkandėlė
- Vieno kąsnio sumuštinukai su silke
- Rūkyti lašiniai
- Liežuvio užkandėlė
- Blyneliai su dešra ir sūriu
- Marinuotos lašišos užkandis CEVICHE
- Naminis lydytas sūris su krapais
- Žuvies vyniotinis drebučiuose
- Silkė su obuoliais ar pomidorais
- Rūkyti kumpio gabalai
- Įdaryti obuoliai
- Sūrio rutuliukai
- Tuno - lašišos užkandinis tortas
- Skrebučiai su užtepėle
- Olandiška silkė
- Salotos ananase
- Šventinis kelmas
- Aštrus pomidorų kokteilis
Naminiai čipsai su avokado padažu
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Avokadai,
1 vienetas -
Majonezas,
200 gramų -
Petražolės, smulkintos, šviežios,
1 sauja - Dižono garstyčios
-
Bulvės, saldžios,
250 gramų - Dižono garstyčios
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Avokadą sutrinkite, įspauskite šiek tiek citrinų sulčių. Sudėkite majonezą, susmulkintą česnaką ir petražoles. Pagardinkite druska ir pipirais ir viską gerai išmaišykite.
Bulves nuskuskite ir supjaustykite plonais griežinėliais. Puode arba keptuvėje įkaitinkite aliejų iki 160°C laipsnių ir gruzdinkite bulvių griežinėlius, kol jie pasidarys traškūs ir taps auksinės rudos spalvos. Nusausinkite bulves popieriniu rankšluosčiu ir patiekite kartu su avokadų padažu.
Tokius čipsus pasigaminti galite ir iš kitų daržovių.
Skanaus!
Komentarai (4)
-
rasa
2014-03-12 10:08
o kiek bulviu yra tie 250gramu