
Naminiai čipsai su avokado padažu
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
1 vienetas | avokadų |
200 gramų | majonezas |
1 sauja | petražolės (smulkintos, šviežios) |
šiek tiek | dižono garstyčios |
250 gramų | bulvių (saldžios) |
šiek tiek | dižono garstyčios |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Avokadą sutrinkite, įspauskite šiek tiek citrinų sulčių. Sudėkite majonezą, susmulkintą česnaką ir petražoles. Pagardinkite druska ir pipirais ir viską gerai išmaišykite.
2.
Bulves nuskuskite ir supjaustykite plonais griežinėliais. Puode arba keptuvėje įkaitinkite aliejų iki 160°C laipsnių ir gruzdinkite bulvių griežinėlius, kol jie pasidarys traškūs ir taps auksinės rudos spalvos. Nusausinkite bulves popieriniu rankšluosčiu ir patiekite kartu su avokadų padažu.
Tokius čipsus pasigaminti galite ir iš kitų daržovių.
Skanaus!
Tokius čipsus pasigaminti galite ir iš kitų daržovių.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryti agurkėliai
-
Šventinis lavašo vyniotinis
-
Traškučiai iš bulvių košės
-
Lašišos bokšteliai
-
Krabų lazdelių ruletai
-
Kepti sūrio sumuštiniai
-
Pavasarinis silkės užkandis
-
Mini sumuštinukai
-
Velykinės morkytės
-
Vegetariška avokado užtepėlė su alyvuogėmis
-
Kiaušinių ir sūrio vyniotinis su faršu
-
Sluoksniuotos tešlos užkandis su dešra ir sūriu
-
Silkės užtepėlė
-
Kiaulienos sprandinės vyniotinis
-
Skanios "Bačkutės"
-
Marinuota saldžiarūgšti silkė
-
Raugti agurkėliai su vyšnių lapais
-
Rūkyti naminiai vijūnai
-
Gardžios duonos lazdelės
-
Krepšeliai su avokadais ir ikrais
Naminiai čipsai su avokado padažu
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Avokadai,
1 vienetas -
Majonezas,
200 gramų -
Petražolės, smulkintos, šviežios,
1 sauja - Dižono garstyčios
-
Bulvės, saldžios,
250 gramų - Dižono garstyčios
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Avokadą sutrinkite, įspauskite šiek tiek citrinų sulčių. Sudėkite majonezą, susmulkintą česnaką ir petražoles. Pagardinkite druska ir pipirais ir viską gerai išmaišykite.
Bulves nuskuskite ir supjaustykite plonais griežinėliais. Puode arba keptuvėje įkaitinkite aliejų iki 160°C laipsnių ir gruzdinkite bulvių griežinėlius, kol jie pasidarys traškūs ir taps auksinės rudos spalvos. Nusausinkite bulves popieriniu rankšluosčiu ir patiekite kartu su avokadų padažu.
Tokius čipsus pasigaminti galite ir iš kitų daržovių.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (4)
-
rasa
2014-03-12 10:08
o kiek bulviu yra tie 250gramu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...