
Naminiai čipsai su avokado padažu
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
1 vienetas | avokadų |
200 gramų | majonezas |
1 sauja | petražolės (smulkintos, šviežios) |
šiek tiek | dižono garstyčios |
250 gramų | bulvių (saldžios) |
šiek tiek | dižono garstyčios |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Avokadą sutrinkite, įspauskite šiek tiek citrinų sulčių. Sudėkite majonezą, susmulkintą česnaką ir petražoles. Pagardinkite druska ir pipirais ir viską gerai išmaišykite.
2.
Bulves nuskuskite ir supjaustykite plonais griežinėliais. Puode arba keptuvėje įkaitinkite aliejų iki 160°C laipsnių ir gruzdinkite bulvių griežinėlius, kol jie pasidarys traškūs ir taps auksinės rudos spalvos. Nusausinkite bulves popieriniu rankšluosčiu ir patiekite kartu su avokadų padažu.
Tokius čipsus pasigaminti galite ir iš kitų daržovių.
Skanaus!
Tokius čipsus pasigaminti galite ir iš kitų daržovių.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Užkandis su ZIGMO silke ir tepamu sūriu Philadelphia
-
Vištiena drebučiuose
-
Silkės su citrina
-
Įdaryti kiaušiniai "Musmirės"
-
Lašišos rafaelo
-
Mini sumuštinukai
-
Rūkyti kumpio gabalai
-
Padažas su avokadais
-
Vėrinukai
-
Sūri širdelė
-
Silkių užkandėlė su kiviais
-
Vištienos vyniotinis "Marmuras"
-
Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
-
Rūkyta lašiša su grūdėta varške
-
Krekerių užkandėlė
-
Aštrus pomidorų kokteilis
-
Tortilijos su krabų lazdelėmis
-
Silkė su saulėgražomis
-
Lavašo sumuštiniai
-
Duonos "suši"
Naminiai čipsai su avokado padažu
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Avokadai,
1 vienetas -
Majonezas,
200 gramų -
Petražolės, smulkintos, šviežios,
1 sauja - Dižono garstyčios
-
Bulvės, saldžios,
250 gramų - Dižono garstyčios
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Avokadą sutrinkite, įspauskite šiek tiek citrinų sulčių. Sudėkite majonezą, susmulkintą česnaką ir petražoles. Pagardinkite druska ir pipirais ir viską gerai išmaišykite.
Bulves nuskuskite ir supjaustykite plonais griežinėliais. Puode arba keptuvėje įkaitinkite aliejų iki 160°C laipsnių ir gruzdinkite bulvių griežinėlius, kol jie pasidarys traškūs ir taps auksinės rudos spalvos. Nusausinkite bulves popieriniu rankšluosčiu ir patiekite kartu su avokadų padažu.
Tokius čipsus pasigaminti galite ir iš kitų daržovių.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (4)
-
rasa
2014-03-12 10:08
o kiek bulviu yra tie 250gramu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...