Užtepėlės su duonelėmis
AUTORIUS:
Zita
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
šiek tiek duona (Riduto duonelės (su sezamo ir aguonų sėklomis) juostelėmis)
Įdarui:
1 vienetas kiaušiniai (pirmam įdarui)
100 gramų sūris (pirmam įdarui, fermentinis, tarkuotas)
2 valgomieji šaukštai majonezas (pirmam įdarui)
2 skiltelės česnakas (pirmam įdarui)
šiek tiek krapai (pirmam įdarui, smulkinti)
1 vienetas morkos (antram įdarui, smulkiai sutarkuotos)
2 skiltelės česnakas (antram įdarui)
100 gramų sūris (antram įdarui, fermentinis, tarkuotas)
2 valgomieji šaukštai majonezas (antram įdarui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Duonelių juosteles pjaustyti norimo ilgio gabaliukais.
2.
Pirmas įdaras - Išvirti kiaušinį ,smulkinti sieteliu. Fermentinį sūrį tarkuoti per smulkesnę tarkutę. Berti smulkintus krapus, maišyti. Česnaką spausti. Visus ingredientus maišyti su majonezu.
3.
Ant duonelių gabaliukų dėti paruoštą įdarą, puošti pjaustytu ridikėliu.
4.
Kitas įdaras - morką (žalią) tarkuoti smulkia tarkute, česnaką spausti, sūrį tarkuoti smulkiau, maišyti su majonezu. Paruoštą įdarą dėti ant duonelių, puošti pjaustyta paprikos juostele. Tinka prie arbatos, kelionėje, iškyloje. Jei norima kietesnio pagrindo, ruošti prieš pat valgymą, skanaus:):):)))))

Populiariausi receptai šią savaitę

Užtepėlės su duonelėmis

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
  • Duona, Riduto duonelės (su sezamo ir aguonų sėklomis) juostelėmis
Įdarui:
  • Kiaušiniai, pirmam įdarui, 1 vienetas
  • Sūris, pirmam įdarui, fermentinis, tarkuotas, 100 gramų
  • Majonezas, pirmam įdarui, 2 valgomieji šaukštai
  • Česnakas, pirmam įdarui, 2 skiltelės
  • Krapai, pirmam įdarui, smulkinti
  • Morkos, antram įdarui, smulkiai sutarkuotos, 1 vienetas
  • Česnakas, antram įdarui, 2 skiltelės
  • Sūris, antram įdarui, fermentinis, tarkuotas, 100 gramų
  • Majonezas, antram įdarui, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo eiga:
  1. Duonelių juosteles pjaustyti norimo ilgio gabaliukais.

  2. Pirmas įdaras - Išvirti kiaušinį ,smulkinti sieteliu. Fermentinį sūrį tarkuoti per smulkesnę tarkutę. Berti smulkintus krapus, maišyti. Česnaką spausti. Visus ingredientus maišyti su majonezu.

  3. Ant duonelių gabaliukų dėti paruoštą įdarą, puošti pjaustytu ridikėliu.

  4. Kitas įdaras - morką (žalią) tarkuoti smulkia tarkute, česnaką spausti, sūrį tarkuoti smulkiau, maišyti su majonezu. Paruoštą įdarą dėti ant duonelių, puošti pjaustyta paprikos juostele. Tinka prie arbatos, kelionėje, iškyloje. Jei norima kietesnio pagrindo, ruošti prieš pat valgymą, skanaus:):):)))))

Receptą atsiuntė Zita
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų