
Užtepėlės su duonelėmis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
šiek tiek | duona (Riduto duonelės (su sezamo ir aguonų sėklomis) juostelėmis) | |
Įdarui: | ||
1 vienetas | kiaušiniai (pirmam įdarui) | |
100 gramų | sūris (pirmam įdarui, fermentinis, tarkuotas) | |
2 valgomieji šaukštai | majonezas (pirmam įdarui) | |
2 skiltelės | česnakas (pirmam įdarui) | |
šiek tiek | krapai (pirmam įdarui, smulkinti) | |
1 vienetas | morkos (antram įdarui, smulkiai sutarkuotos) | |
2 skiltelės | česnakas (antram įdarui) | |
100 gramų | sūris (antram įdarui, fermentinis, tarkuotas) | |
2 valgomieji šaukštai | majonezas (antram įdarui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Duonelių juosteles pjaustyti norimo ilgio gabaliukais.
2.
Pirmas įdaras - Išvirti kiaušinį ,smulkinti sieteliu. Fermentinį sūrį tarkuoti per smulkesnę tarkutę. Berti smulkintus krapus, maišyti. Česnaką spausti. Visus ingredientus maišyti su majonezu.
3.
Ant duonelių gabaliukų dėti paruoštą įdarą, puošti pjaustytu ridikėliu.
4.
Kitas įdaras - morką (žalią) tarkuoti smulkia tarkute, česnaką spausti, sūrį tarkuoti smulkiau, maišyti su majonezu. Paruoštą įdarą dėti ant duonelių, puošti pjaustyta paprikos juostele. Tinka prie arbatos, kelionėje, iškyloje. Jei norima kietesnio pagrindo, ruošti prieš pat valgymą, skanaus:):):)))))
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šaltiena "Gerulis"
-
Austrės su lietuviškais obuoliais
-
Japoniški suktinukai
-
Kiaulienos sprandinės vyniotinis
-
Sumuštinukai "Sweat dreams"
-
Terrine kalakutienos ir vištienos
-
Vytintos stintos
-
Skanieji įdaryti kiaušiniai
-
Suši su lašiša ir paprikomis
-
Vištienos šaltiena su daržovėmis „Velykų sala“
-
Raugti agurkėliai su vyšnių lapais
-
Silkės užtepėlė
-
Lietuviški "sushiai"
-
Sūrio užkandis prie vyno
-
Kepeninis paštetas su putpelių kiaušinukais
-
Lašišos „Carpaccio“ su džiovintų pomidorų ir krapų padažu
-
Įdaryti agurkai
-
Vištienos užkandis "Kalėdų žaisliukai"
-
Kamuoliukai su slyvomis
-
Burokėliai su silke ir karštomis bulvėmis
Užtepėlės su duonelėmis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
- Duona, Riduto duonelės (su sezamo ir aguonų sėklomis) juostelėmis
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Kiaušiniai, pirmam įdarui,
1 vienetas -
Sūris, pirmam įdarui, fermentinis, tarkuotas,
100 gramų -
Majonezas, pirmam įdarui,
2 valgomieji šaukštai -
Česnakas, pirmam įdarui,
2 skiltelės - Krapai, pirmam įdarui, smulkinti
-
Morkos, antram įdarui, smulkiai sutarkuotos,
1 vienetas -
Česnakas, antram įdarui,
2 skiltelės -
Sūris, antram įdarui, fermentinis, tarkuotas,
100 gramų -
Majonezas, antram įdarui,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Duonelių juosteles pjaustyti norimo ilgio gabaliukais.
Pirmas įdaras - Išvirti kiaušinį ,smulkinti sieteliu. Fermentinį sūrį tarkuoti per smulkesnę tarkutę. Berti smulkintus krapus, maišyti. Česnaką spausti. Visus ingredientus maišyti su majonezu.
Ant duonelių gabaliukų dėti paruoštą įdarą, puošti pjaustytu ridikėliu.
Kitas įdaras - morką (žalią) tarkuoti smulkia tarkute, česnaką spausti, sūrį tarkuoti smulkiau, maišyti su majonezu. Paruoštą įdarą dėti ant duonelių, puošti pjaustyta paprikos juostele. Tinka prie arbatos, kelionėje, iškyloje. Jei norima kietesnio pagrindo, ruošti prieš pat valgymą, skanaus:):):)))))
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...