šiek tiek | duona (Riduto duonelės (su sezamo ir aguonų sėklomis) juostelėmis) | |
Įdarui: | ||
1 vienetas | kiaušiniai (pirmam įdarui) | |
100 gramų | sūris (pirmam įdarui, fermentinis, tarkuotas) | |
2 valgomieji šaukštai | majonezas (pirmam įdarui) | |
2 skiltelės | česnakas (pirmam įdarui) | |
šiek tiek | krapai (pirmam įdarui, smulkinti) | |
1 vienetas | morkos (antram įdarui, smulkiai sutarkuotos) | |
2 skiltelės | česnakas (antram įdarui) | |
100 gramų | sūris (antram įdarui, fermentinis, tarkuotas) | |
2 valgomieji šaukštai | majonezas (antram įdarui) |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Perverti sumuštinukai švediškam stalui
- Varškės sūris su kmynais
- Džiovinti kopūstai
- Skani užkandėlė
- Migdolinės pelytės
- Silkė su obuolių ir garstyčių pagardu
- Kiaušiniai įdaryti silke
- Rūkyti naminiai vijūnai
- Šventiniai šaltienos drebučiai
- Sūrio ir krabų lazdelių gniūžtės
- Vyniotinis iš ausų ir liežuvių
- Virtas vyniotinis
- Krabų lazdelėmis įdaryti kiaušiniai
- Šaltai rūkytos Saliami dešros
- Velykų belaukiant
- Karališkos krevetės paprastai
- Sultingas Kebabas
- Lašišos sumuštinukai su mažaisiais pomidorais ir agurkais
- Sūrio užkandis prie vyno
- Žaliųjų citrinų ir guaca mole užkandis su fetos sūriu
Užtepėlės su duonelėmis
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
- Duona, Riduto duonelės (su sezamo ir aguonų sėklomis) juostelėmis
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Kiaušiniai, pirmam įdarui,
1 vienetas -
Sūris, pirmam įdarui, fermentinis, tarkuotas,
100 gramų -
Majonezas, pirmam įdarui,
2 valgomieji šaukštai -
Česnakas, pirmam įdarui,
2 skiltelės - Krapai, pirmam įdarui, smulkinti
-
Morkos, antram įdarui, smulkiai sutarkuotos,
1 vienetas -
Česnakas, antram įdarui,
2 skiltelės -
Sūris, antram įdarui, fermentinis, tarkuotas,
100 gramų -
Majonezas, antram įdarui,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Duonelių juosteles pjaustyti norimo ilgio gabaliukais.
Pirmas įdaras - Išvirti kiaušinį ,smulkinti sieteliu. Fermentinį sūrį tarkuoti per smulkesnę tarkutę. Berti smulkintus krapus, maišyti. Česnaką spausti. Visus ingredientus maišyti su majonezu.
Ant duonelių gabaliukų dėti paruoštą įdarą, puošti pjaustytu ridikėliu.
Kitas įdaras - morką (žalią) tarkuoti smulkia tarkute, česnaką spausti, sūrį tarkuoti smulkiau, maišyti su majonezu. Paruoštą įdarą dėti ant duonelių, puošti pjaustyta paprikos juostele. Tinka prie arbatos, kelionėje, iškyloje. Jei norima kietesnio pagrindo, ruošti prieš pat valgymą, skanaus:):):)))))