Girti čeburėkai
AUTORIUS:
Julija
Porcijų skaičius: 15
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 15
1 kilogramas mėsa (malta (riebi))
3 galvos svogūnai
1 stiklinė vanduo
šiek tiek druska
1 arbatinis šaukštelis druska
šiek tiek pipirai
Tešlai:
7 stiklinės miltai
2 stiklinės vanduo (verdabtis)
6 vienetai kiaušiniai
100 mililitrų degtinė
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Dvi stiklines miltų užpilame dviem stikliniais verdančio vandens. Išmaišome. Sudedam kiaušinius, įpilam degtinę, išmaišome. Sudedm likusius miltusir išminkome tššlą. Paliekame tešla pastovėti valanda laiko.
Svogūnus supjaustome kubeliais su dedam į faršą, supilame vandenį, pagardiname druska, pipirais.
Suformuojame čeburėkus ir kepame dideliam aliejaus kiekį.

Skanaus.

Mn gavosi 52 čeburekai.

Populiariausi receptai šią savaitę

Girti čeburėkai

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 15
Ingredientai: Tešlai:
Gaminimo eiga:

Dvi stiklines miltų užpilame dviem stikliniais verdančio vandens. Išmaišome. Sudedam kiaušinius, įpilam degtinę, išmaišome. Sudedm likusius miltusir išminkome tššlą. Paliekame tešla pastovėti valanda laiko.
Svogūnus supjaustome kubeliais su dedam į faršą, supilame vandenį, pagardiname druska, pipirais.
Suformuojame čeburėkus ir kepame dideliam aliejaus kiekį.

Skanaus.

Mn gavosi 52 čeburekai.

Receptą atsiuntė Julija
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų