Dvi stiklines miltų užpilame dviem stikliniais verdančio vandens. Išmaišome. Sudedam kiaušinius, įpilam degtinę, išmaišome. Sudedm likusius miltusir išminkome tššlą. Paliekame tešla pastovėti valanda laiko.
Svogūnus supjaustome kubeliais su dedam į faršą, supilame vandenį, pagardiname druska, pipirais.
Suformuojame čeburėkus ir kepame dideliam aliejaus kiekį.
Skanaus.
Mn gavosi 52 čeburekai.

Girti čeburėkai
Porcijų skaičius:
15
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 15
1 kilogramas | mėsa (malta (riebi)) | |
3 galvos | svogūnai | |
1 stiklinė | vanduo | |
šiek tiek | druska | |
1 arbatinis šaukštelis | druska | |
šiek tiek | pipirai | |
Tešlai: | ||
7 stiklinės | miltai | |
2 stiklinės | vanduo (verdabtis) | |
6 vienetai | kiaušiniai | |
100 mililitrų | degtinė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Omletas su špinatais
-
Cukinijos lazdeles
-
Sūrio ir krabų lazdelių sumuštiniai
-
Pyragėliai su daržovėmis, vištiena ir sūriu
-
Orkaitėje kepti kiaušiniai
-
Sulekta Speltos pica
-
Sumuštiniai su kiaušiniu
-
Ant žarijų keptos vištų širdelės
-
Triušienos mėsos iešmeliai
-
Įdarytos pievagrybių kepurėlės
-
Čeburekai su grybais
-
Kiaušinienė su spelta paplotėliu ir skumbre
-
Kibinai
-
Antienos filė užkandėlės (ant iešmelių)
-
Piršteliai su kmynais
-
Omletas
-
Sveiko hamburgerio gaminimas
-
Sluoksniuotos tešlos užkandis su dešra ir sūriu
-
Krabų lazdelės tešloje
-
Spurgos iš varškės
Girti čeburėkai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 15
-
Mėsa, malta (riebi),
1 kilogramas -
Svogūnai,
3 galvos -
Vanduo,
1 stiklinė - Druska
-
Druska,
1 arbatinis šaukštelis - Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Miltai,
7 stiklinės -
Vanduo, verdabtis,
2 stiklinės -
Kiaušiniai,
6 vienetai -
Degtinė,
100 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Dvi stiklines miltų užpilame dviem stikliniais verdančio vandens. Išmaišome. Sudedam kiaušinius, įpilam degtinę, išmaišome. Sudedm likusius miltusir išminkome tššlą. Paliekame tešla pastovėti valanda laiko.
Svogūnus supjaustome kubeliais su dedam į faršą, supilame vandenį, pagardiname druska, pipirais.
Suformuojame čeburėkus ir kepame dideliam aliejaus kiekį.
Skanaus.
Mn gavosi 52 čeburekai.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...