Marinuoti baravykai
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | krapai |
| šiek tiek | lauro lapų |
| šiek tiek | petražolės |
| 0.5 kilogramo | baravykai |
| šiek tiek | druska |
| 0.5 stiklinės | aliejaus |
| šiek tiek | citrinos rūgštis |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuvalyti grybai supjaustomi ir užpilti aliejumi, troškinami, kol suminkštės. Tada pasūdomi, pridedama prieskonių, užpilama verdančiu vandeniu tiek, kad būtų apsemti, ir verdama dar 20 min. Grybams išvirus, įpilama pagal skonį rūgšties ir įberiama supjaustytų žalumynų. Grybai tiekiami ataušę.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Baltoji trobelė
-
Naminis varškės sūris
-
Kiaušiniai – vėžliukai
-
Bulvių traškučiai
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Vieno kąsnio sumuštinukai su silke
-
Vytintos dešros
-
Kepta duona - kitaip
-
Tortilijos su krabų lazdelėmis
-
Užkandėlė su sausais makaronais
-
Sūrios lazdelės
-
Įdaryta paprika
-
Suši
-
Kepta duona su padažu
-
Ispanijos omletas
-
Pavasariu alsuojanti pica
-
Olgos šventinė silkutė
-
Krabų lazdelėmis įdaryti kiaušiniai
-
Silkė su svogūniukais
-
Farširuoti kiaušiniai
Marinuoti baravykai
Komentarai:
14
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Juodieji pipirai
- Krapai
- Lauro lapai
- Petražolės
-
Baravykai,
0.5 kilogramo - Druska
-
Aliejus,
0.5 stiklinės - Citrinos rūgštis
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalyti grybai supjaustomi ir užpilti aliejumi, troškinami, kol suminkštės. Tada pasūdomi, pridedama prieskonių, užpilama verdančiu vandeniu tiek, kad būtų apsemti, ir verdama dar 20 min. Grybams išvirus, įpilama pagal skonį rūgšties ir įberiama supjaustytų žalumynų. Grybai tiekiami ataušę.
Reklama:
Komentarai (14)
-
Tekle
2010-08-27 19:36
nesipratau, kodel receptas vadinasi 'marinuoti baravykai', o recepto pabaigoje sakinys "Grybai tiekiami ataušę." %-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
