Marinuoti baravykai
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | krapai |
| šiek tiek | lauro lapų |
| šiek tiek | petražolės |
| 0.5 kilogramo | baravykai |
| šiek tiek | druska |
| 0.5 stiklinės | aliejaus |
| šiek tiek | citrinos rūgštis |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuvalyti grybai supjaustomi ir užpilti aliejumi, troškinami, kol suminkštės. Tada pasūdomi, pridedama prieskonių, užpilama verdančiu vandeniu tiek, kad būtų apsemti, ir verdama dar 20 min. Grybams išvirus, įpilama pagal skonį rūgšties ir įberiama supjaustytų žalumynų. Grybai tiekiami ataušę.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Silkė su svogūniukais
-
Tortilijų suktinukai
-
Krekeriai su avokadų piure
-
Traškios vištienos juostelės
-
Sumuštinukai "Sweat dreams"
-
Vištos spurgos
-
Burokėliai su silke ir karštomis bulvėmis
-
Žemaičių blynai su grybais
-
Vieno kąsnio užkandėlė su antiena
-
Kiaušinių ir sūrio vyniotinis su faršu
-
Grybų užtepelė
-
Antiena drebučiuose (šaltiena)
-
Sumuštinis "Ara"
-
Skanios "Bačkutės"
-
Sūdytos lašišos receptas
-
Vaisių užkandėlė "Havajai"
-
Bulviniai traškučiai
-
Gardieji sumuštiniai "Arbūzinukai"
-
Sūdytos lašišos užkandėlė su grūdėtų garstyčių padažu ir pomidorais
-
Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
Marinuoti baravykai
Komentarai:
14
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Juodieji pipirai
- Krapai
- Lauro lapai
- Petražolės
-
Baravykai,
0.5 kilogramo - Druska
-
Aliejus,
0.5 stiklinės - Citrinos rūgštis
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalyti grybai supjaustomi ir užpilti aliejumi, troškinami, kol suminkštės. Tada pasūdomi, pridedama prieskonių, užpilama verdančiu vandeniu tiek, kad būtų apsemti, ir verdama dar 20 min. Grybams išvirus, įpilama pagal skonį rūgšties ir įberiama supjaustytų žalumynų. Grybai tiekiami ataušę.
Reklama:
Komentarai (14)
-
Tekle
2010-08-27 19:36
nesipratau, kodel receptas vadinasi 'marinuoti baravykai', o recepto pabaigoje sakinys "Grybai tiekiami ataušę." %-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
