
Marinuoti baravykai
INGREDIENTAI:
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | lauro lapų |
šiek tiek | petražolės |
0.5 kilogramo | baravykai |
šiek tiek | druska |
0.5 stiklinės | aliejaus |
šiek tiek | citrinos rūgštis |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuvalyti grybai supjaustomi ir užpilti aliejumi, troškinami, kol suminkštės. Tada pasūdomi, pridedama prieskonių, užpilama verdančiu vandeniu tiek, kad būtų apsemti, ir verdama dar 20 min. Grybams išvirus, įpilama pagal skonį rūgšties ir įberiama supjaustytų žalumynų. Grybai tiekiami ataušę.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Užkandėlė „Fantazija“
-
Omletas
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Aštrūs ridikėliai žiemai (nevirti ir netroškinti)
-
Silkė su obuoliais ar pomidorais
-
Keptas kiaušinis sūrių patale
-
Šventinis kelmas
-
Vaisių vėrinukai
-
Kiaušinienė su batonu
-
Vištienos vyniotinis
-
Silkė su obuolių ir garstyčių pagardu
-
Pyragėliai su vištienos įdaru
-
Duona įdaryti pomidorai
-
Sluoksniuotos tešlos užkandėlė su pikantiškomis salotomis
-
Sočioji užkandėlė su silke
-
Pusryčiai puodelyje
-
Kalmarų žiedai alaus tešloje
-
Roksės užkandėlė
-
Gaivi sūrio užkandėlė
-
Įdaryti kiaušiniai
Marinuoti baravykai
Komentarai:
14
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Juodieji pipirai
- Krapai
- Lauro lapai
- Petražolės
-
Baravykai,
0.5 kilogramo - Druska
-
Aliejus,
0.5 stiklinės - Citrinos rūgštis
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalyti grybai supjaustomi ir užpilti aliejumi, troškinami, kol suminkštės. Tada pasūdomi, pridedama prieskonių, užpilama verdančiu vandeniu tiek, kad būtų apsemti, ir verdama dar 20 min. Grybams išvirus, įpilama pagal skonį rūgšties ir įberiama supjaustytų žalumynų. Grybai tiekiami ataušę.
Reklama:
Komentarai (14)
-
Tekle
2010-08-27 19:36
nesipratau, kodel receptas vadinasi 'marinuoti baravykai', o recepto pabaigoje sakinys "Grybai tiekiami ataušę." %-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...