
Marinuoti baravykai
INGREDIENTAI:
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | lauro lapų |
šiek tiek | petražolės |
0.5 kilogramo | baravykai |
šiek tiek | druska |
0.5 stiklinės | aliejaus |
šiek tiek | citrinos rūgštis |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuvalyti grybai supjaustomi ir užpilti aliejumi, troškinami, kol suminkštės. Tada pasūdomi, pridedama prieskonių, užpilama verdančiu vandeniu tiek, kad būtų apsemti, ir verdama dar 20 min. Grybams išvirus, įpilama pagal skonį rūgšties ir įberiama supjaustytų žalumynų. Grybai tiekiami ataušę.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Brusketa
-
Kiaušinių ir sausų makaronų užtepas su majonezu
-
Vegetariškas sumuštinis
-
Įdaryti piepagrybiai
-
Vištienos sandvičiai
-
Velykinės morkytės
-
Pica su pomidorais ir dešra
-
Silkė su daržovėmis ir padažu
-
Silkės užkandėlė su pupelėmis ir daigintais kviečiais
-
ZIGMO silkė su daržovių salsa
-
Silkė su svogūniukais
-
Aluje virti vėžiai
-
Lašiša įdaryti kiaušiniai
-
Antienos filė užkandėlės (ant iešmelių)
-
Cukinijos lazdeles
-
Plikyti pyragaičiai su lašiša
-
Labai skanūs sumuštiniai
-
Baklažanų užkepėlė su sūriu
-
Autentiška meksikietiška "Guacamole"
-
Pomidorų mėsainis
Marinuoti baravykai
Komentarai:
14
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Juodieji pipirai
- Krapai
- Lauro lapai
- Petražolės
-
Baravykai,
0.5 kilogramo - Druska
-
Aliejus,
0.5 stiklinės - Citrinos rūgštis
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalyti grybai supjaustomi ir užpilti aliejumi, troškinami, kol suminkštės. Tada pasūdomi, pridedama prieskonių, užpilama verdančiu vandeniu tiek, kad būtų apsemti, ir verdama dar 20 min. Grybams išvirus, įpilama pagal skonį rūgšties ir įberiama supjaustytų žalumynų. Grybai tiekiami ataušę.
Reklama:
Komentarai (14)
-
Tekle
2010-08-27 19:36
nesipratau, kodel receptas vadinasi 'marinuoti baravykai', o recepto pabaigoje sakinys "Grybai tiekiami ataušę." %-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...