Marinuoti baravykai
INGREDIENTAI:
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | lauro lapų |
šiek tiek | petražolės |
0.5 kilogramo | baravykai |
šiek tiek | druska |
0.5 stiklinės | aliejaus |
šiek tiek | citrinos rūgštis |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuvalyti grybai supjaustomi ir užpilti aliejumi, troškinami, kol suminkštės. Tada pasūdomi, pridedama prieskonių, užpilama verdančiu vandeniu tiek, kad būtų apsemti, ir verdama dar 20 min. Grybams išvirus, įpilama pagal skonį rūgšties ir įberiama supjaustytų žalumynų. Grybai tiekiami ataušę.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Maki suši
- Vyšninių pomidorų užkandėlė
- Brinza su jogurtu ir ridikėliais
- Jūros ešerio filė šulinėliai
- Silkė su svogunais marinate
- Pyragėliai su vištienos įdaru
- Rūkyta lašiša su grūdėta varške
- Vaisių desertas su brendžiu
- Pyragėliai su vištiena ir grybais
- Kepti kiaušiniai
- Grilintas camembertas
- Helovyno voriukai
- Kepti pomidorai su įdaru
- Obuolių, ridikėlių ir salierų salotos
- Mini sumuštinukai
- SPELTOS pica
- Keptos krevetės
- Gaspadoriaus užkanda
- Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su kalakutiena
- Tradicinė silkė
Marinuoti baravykai
Komentarai:
14
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Juodieji pipirai
- Krapai
- Lauro lapai
- Petražolės
-
Baravykai,
0.5 kilogramo - Druska
-
Aliejus,
0.5 stiklinės - Citrinos rūgštis
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalyti grybai supjaustomi ir užpilti aliejumi, troškinami, kol suminkštės. Tada pasūdomi, pridedama prieskonių, užpilama verdančiu vandeniu tiek, kad būtų apsemti, ir verdama dar 20 min. Grybams išvirus, įpilama pagal skonį rūgšties ir įberiama supjaustytų žalumynų. Grybai tiekiami ataušę.
Reklama:
Komentarai (14)
-
Tekle
2010-08-27 19:36
nesipratau, kodel receptas vadinasi 'marinuoti baravykai', o recepto pabaigoje sakinys "Grybai tiekiami ataušę." %-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...