
Marinuoti baravykai
INGREDIENTAI:
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | lauro lapų |
šiek tiek | petražolės |
0.5 kilogramo | baravykai |
šiek tiek | druska |
0.5 stiklinės | aliejaus |
šiek tiek | citrinos rūgštis |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuvalyti grybai supjaustomi ir užpilti aliejumi, troškinami, kol suminkštės. Tada pasūdomi, pridedama prieskonių, užpilama verdančiu vandeniu tiek, kad būtų apsemti, ir verdama dar 20 min. Grybams išvirus, įpilama pagal skonį rūgšties ir įberiama supjaustytų žalumynų. Grybai tiekiami ataušę.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žaliųjų citrinų ir guaca mole užkandis su fetos sūriu
-
Kiaušinienė su pomidorais ir paprikomis
-
Paprikų valtelės
-
Sūrio rutuliukai
-
Užkandukai
-
Suktinukai su sūriu ir kumpiu
-
Pica studentiška
-
Pikantiški sumuštiniai
-
Suvyniotos dešrelės
-
Vegetariškos picutės
-
Antienos filė su vyšnių padažu
-
Duonos riekutės tešloje
-
Žirnių užkandėlė prie alaus
-
Krepšelis su ZIGMO sūdyta lašišos file
-
Brinza su jogurtu ir ridikėliais
-
Pikantiški migdolai
-
Bulvių košės kroketai
-
Žemaičių blynai su grybais
-
Keksiukiniai pusryčiai
-
Įdaryti kiaušiniai
Marinuoti baravykai
Komentarai:
14
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Juodieji pipirai
- Krapai
- Lauro lapai
- Petražolės
-
Baravykai,
0.5 kilogramo - Druska
-
Aliejus,
0.5 stiklinės - Citrinos rūgštis
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalyti grybai supjaustomi ir užpilti aliejumi, troškinami, kol suminkštės. Tada pasūdomi, pridedama prieskonių, užpilama verdančiu vandeniu tiek, kad būtų apsemti, ir verdama dar 20 min. Grybams išvirus, įpilama pagal skonį rūgšties ir įberiama supjaustytų žalumynų. Grybai tiekiami ataušę.
Reklama:
Komentarai (14)
-
Tekle
2010-08-27 19:36
nesipratau, kodel receptas vadinasi 'marinuoti baravykai', o recepto pabaigoje sakinys "Grybai tiekiami ataušę." %-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...