Marinuoti baravykai
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | krapai |
| šiek tiek | lauro lapų |
| šiek tiek | petražolės |
| 0.5 kilogramo | baravykai |
| šiek tiek | druska |
| 0.5 stiklinės | aliejaus |
| šiek tiek | citrinos rūgštis |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuvalyti grybai supjaustomi ir užpilti aliejumi, troškinami, kol suminkštės. Tada pasūdomi, pridedama prieskonių, užpilama verdančiu vandeniu tiek, kad būtų apsemti, ir verdama dar 20 min. Grybams išvirus, įpilama pagal skonį rūgšties ir įberiama supjaustytų žalumynų. Grybai tiekiami ataušę.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šventinė silkė su razinomis
-
Orkaitėje keptas omletas su daržovėmis
-
Ant grotelių keptos daržovės
-
Varškės sūris su kmynais
-
Grybų užkandis
-
Sumuštinukai
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Marinuota skumbrė
-
Patroškintos didžiosios tigrinės krevetės
-
Avokadai su krevetėmis
-
Silkė su raudonu grybų padažu
-
Vieno kąsnio užkandėlė su antiena
-
Skrudintos duonos sumuštiniai
-
Vieno kąsnio silkės sumuštiniai
-
Aštriai saldi kalakutienos užtepelė
-
Čeburekai su grybais
-
Skanios "Bačkutės"
-
Pupelių ir duonos mišrainė
-
Uždara pica
-
Naminiai traskuciai
Marinuoti baravykai
Komentarai:
14
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Juodieji pipirai
- Krapai
- Lauro lapai
- Petražolės
-
Baravykai,
0.5 kilogramo - Druska
-
Aliejus,
0.5 stiklinės - Citrinos rūgštis
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalyti grybai supjaustomi ir užpilti aliejumi, troškinami, kol suminkštės. Tada pasūdomi, pridedama prieskonių, užpilama verdančiu vandeniu tiek, kad būtų apsemti, ir verdama dar 20 min. Grybams išvirus, įpilama pagal skonį rūgšties ir įberiama supjaustytų žalumynų. Grybai tiekiami ataušę.
Reklama:
Komentarai (14)
-
Tekle
2010-08-27 19:36
nesipratau, kodel receptas vadinasi 'marinuoti baravykai', o recepto pabaigoje sakinys "Grybai tiekiami ataušę." %-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
