Marinuoti baravykai
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | krapai |
| šiek tiek | lauro lapų |
| šiek tiek | petražolės |
| 0.5 kilogramo | baravykai |
| šiek tiek | druska |
| 0.5 stiklinės | aliejaus |
| šiek tiek | citrinos rūgštis |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuvalyti grybai supjaustomi ir užpilti aliejumi, troškinami, kol suminkštės. Tada pasūdomi, pridedama prieskonių, užpilama verdančiu vandeniu tiek, kad būtų apsemti, ir verdama dar 20 min. Grybams išvirus, įpilama pagal skonį rūgšties ir įberiama supjaustytų žalumynų. Grybai tiekiami ataušę.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptos krevetės
-
Sūrio suktinukai
-
Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
-
Farširuota lydeka
-
Vyniotinis iš ausų ir liežuvių
-
ZIGMO silkė su daržovių salsa
-
Omletas su daržovėmis
-
Sluoksniuotos tešlos suktinukai/bandelės "Gardumėlis"
-
Kaimiškas sumuštinis
-
Užtepėlė su krabais
-
Agurkų užkandis su varškės mase
-
Mėsos ir daržovių vėrinukai
-
Kepenelių vyniotinis
-
Apkeptas sūris
-
Duonos riekutės tešloje
-
Kumpio ir sūrio bandelės
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Įdaryta paprika
-
Suktinukai su sūriu ir kumpiu
Marinuoti baravykai
Komentarai:
14
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Juodieji pipirai
- Krapai
- Lauro lapai
- Petražolės
-
Baravykai,
0.5 kilogramo - Druska
-
Aliejus,
0.5 stiklinės - Citrinos rūgštis
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalyti grybai supjaustomi ir užpilti aliejumi, troškinami, kol suminkštės. Tada pasūdomi, pridedama prieskonių, užpilama verdančiu vandeniu tiek, kad būtų apsemti, ir verdama dar 20 min. Grybams išvirus, įpilama pagal skonį rūgšties ir įberiama supjaustytų žalumynų. Grybai tiekiami ataušę.
Reklama:
Komentarai (14)
-
Tekle
2010-08-27 19:36
nesipratau, kodel receptas vadinasi 'marinuoti baravykai', o recepto pabaigoje sakinys "Grybai tiekiami ataušę." %-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
