
Marinuoti baravykai
INGREDIENTAI:
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | lauro lapų |
šiek tiek | petražolės |
0.5 kilogramo | baravykai |
šiek tiek | druska |
0.5 stiklinės | aliejaus |
šiek tiek | citrinos rūgštis |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuvalyti grybai supjaustomi ir užpilti aliejumi, troškinami, kol suminkštės. Tada pasūdomi, pridedama prieskonių, užpilama verdančiu vandeniu tiek, kad būtų apsemti, ir verdama dar 20 min. Grybams išvirus, įpilama pagal skonį rūgšties ir įberiama supjaustytų žalumynų. Grybai tiekiami ataušę.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Naminė pica
-
Rūkyti kumpio gabalai
-
Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
-
Pusryčių užkandėlė
-
Kiaušiniai su arbata
-
Įdaryti obuoliai
-
Cukinija su feta sūriu
-
Silkės užtepėlė
-
Užtepėlės su duonelėmis
-
Įdaryti kiaušiniai "Musmirės"
-
Skrudintos alyvuogės
-
Persikai įdarytį triušiena
-
Rūkyta lašiša su grūdėta varške
-
Cukinijos pusžiedžiai tešloje
-
Naminis varškės sūris
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Karaimų kibinai
-
Gruziniškas chačapuri
-
Dešriukai
-
Sūrio ir krabų lazdelių sumuštiniai
Marinuoti baravykai
Komentarai:
14
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Juodieji pipirai
- Krapai
- Lauro lapai
- Petražolės
-
Baravykai,
0.5 kilogramo - Druska
-
Aliejus,
0.5 stiklinės - Citrinos rūgštis
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalyti grybai supjaustomi ir užpilti aliejumi, troškinami, kol suminkštės. Tada pasūdomi, pridedama prieskonių, užpilama verdančiu vandeniu tiek, kad būtų apsemti, ir verdama dar 20 min. Grybams išvirus, įpilama pagal skonį rūgšties ir įberiama supjaustytų žalumynų. Grybai tiekiami ataušę.
Reklama:
Komentarai (14)
-
Tekle
2010-08-27 19:36
nesipratau, kodel receptas vadinasi 'marinuoti baravykai', o recepto pabaigoje sakinys "Grybai tiekiami ataušę." %-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...