![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Skrebučiai su sūriu
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
0.5 arbatinio šaukštelio | aitriosios paprikos |
125 gramai | alaus |
3 valgomieji šaukštai | sviestas |
6 vienetai | batonas (riekės) |
240 gramų | sūris (kietas, tarkuotas) |
1 arbatinis šaukštelis | garstyčios (padažas) |
2 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Batono riekelės iš abiejų pusių apkepinamos. Ant mažos ugnies ištirpinamas sviestas. Nuolat maišant į jį suberiamas sūris, supilamas alus, raudonieji pipirai ir garstyčios. Tryniai išplakami ir maišant taip pat supilami į keptuvę. Viskas dar pakaitinama, bet neužvirinama. Skrebučiai aptepami gauta mase ir truputį palaikomi orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Krevečių sumuštiniai
-
Karši sumuštiniai su pelėsiniu sūriu
-
Karšti sumuštiniai su šprotais
-
Sumuštiniai su kiaušiniu
-
Šeštadienio sumuštiniai
-
Skrudintos duonos sumuštiniai
-
Karšti sumuštiniai su krevetėmis
-
Vegetariški sumuštiniai pusryčiams
-
Sumuštiniai
-
Keptos batono riekelės su medumi
-
Tobulas burgeris
-
Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
-
Roterdamo riekelės
-
Sumuštiniai su sūriu
-
Tobulas mėsainis su jautienos maltiniu
-
Kepti sumuštiniai su varške ir bazilikais
-
Pusryčių skrebučiai
-
Prancūziškas skrebutis
-
Vegetariški sumuštiniai
-
Saldūs sumuštinukai prie arbatos
Skrebučiai su sūriu
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Aitrioji paprika,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Alus,
125 gramai -
Sviestas,
3 valgomieji šaukštai -
Batonas, riekės,
6 vienetai -
Sūris, kietas, tarkuotas,
240 gramų -
Garstyčios, padažas,
1 arbatinis šaukštelis -
Kiaušiniai, tryniai,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Batono riekelės iš abiejų pusių apkepinamos. Ant mažos ugnies ištirpinamas sviestas. Nuolat maišant į jį suberiamas sūris, supilamas alus, raudonieji pipirai ir garstyčios. Tryniai išplakami ir maišant taip pat supilami į keptuvę. Viskas dar pakaitinama, bet neužvirinama. Skrebučiai aptepami gauta mase ir truputį palaikomi orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (8)
-
raminta
2013-10-09 12:36
labai skanu pabandikite
-
:)
2011-08-22 14:30
Geras receptas :super:
-
mukis
2011-06-17 15:19
sitie geri %-) .verta paragauti
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...