Silkės suktiniai su džiovintais baravykais ir kelmučiais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 400 gramų | silkė (ZIGMO Klasikinė silkių filė ) | |
| 100 gramų | baravykai ( džiovinti) | |
| šiek tiek | druska | |
| šiek tiek | pipirai | |
| 200 gramų | kelmučiai (marinuoti) | |
| Padažui: | ||
| 50 gramų | petražolės | |
| 50 gramų | laiškiniai česnakai | |
| 100 | alyvuogių aliejaus | |
| šiek tiek | druska | |
| šiek tiek | pipirai | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Smulkiai sukapojami laiškiniai česnakai bei petražolių lapeliai, užpilami aliejumi ir pagal skonį sudedami prieskoniai. Pasūdytame vandenyje išverdami baravykai, po to susmulkinami ir sudedama dalis silkės papilvės. Paruoštas įdaras dedamas į silkės vidinę dalį, ant jos viršaus užklojama kita silkės filė, toks suktinukas įsukamas į maistinę plėvelę, ir palaikomas šaltai apie 2 val., po to išimamas ir supjaustomas griežinėliais. Lėkštėje išdėliojami griežinėliai, šalia serviruojami kelmučiai ir pašlakstoma padažu. Prie šio patiekalo tinka ruginė lietuviška juoda duona.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sūrių užkandelė
-
Vištienos sandvičiai
-
Baltoji trobelė
-
Užkanda "Braškės"
-
Žuvies vyniotinis drebučiuose
-
Vištienos šaltiena su daržovėmis „Velykų sala“
-
Silkių bokšteliai
-
Galva
-
Brinza su jogurtu ir ridikėliais
-
Terrine kalakutienos ir vištienos
-
Užkandis su unguriu
-
Kiaušiniai įdaryti džiovintais grybais
-
Duonos "suši"
-
Silkė pataluose su granato sėklomis
-
Užkandis su avokadų kremu ir ZIGMO Italian Style silke
-
Žėlė apelsino žievėje
-
Kamuoliukai su slyvomis
-
Grybų užtepelė
-
Kepintų daržovių mišrainė su naminiu majonezu ir žolelėmis ant juodos duonos skrebučio
-
Vytinta kiaulienos nugarinė
Silkės suktiniai su džiovintais baravykais ir kelmučiais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Silkė, ZIGMO Klasikinė silkių filė ,
400 gramų -
Baravykai, džiovinti,
100 gramų - Druska
- Pipirai
-
Kelmučiai, marinuoti,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Petražolės,
50 gramų -
Laiškiniai česnakai,
50 gramų -
Alyvuogių aliejus,
100 - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Smulkiai sukapojami laiškiniai česnakai bei petražolių lapeliai, užpilami aliejumi ir pagal skonį sudedami prieskoniai. Pasūdytame vandenyje išverdami baravykai, po to susmulkinami ir sudedama dalis silkės papilvės. Paruoštas įdaras dedamas į silkės vidinę dalį, ant jos viršaus užklojama kita silkės filė, toks suktinukas įsukamas į maistinę plėvelę, ir palaikomas šaltai apie 2 val., po to išimamas ir supjaustomas griežinėliais. Lėkštėje išdėliojami griežinėliai, šalia serviruojami kelmučiai ir pašlakstoma padažu. Prie šio patiekalo tinka ruginė lietuviška juoda duona.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
