Silkių bokšteliai
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
| 2 vienetai | silkė |
| 2 vienetai | morkos (virtos) |
| 1 stiklinė | bulvių (virtos) |
| 2 vienetai | obuoliai |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 1 vienetas | burokėliai (nedidelis) |
| 1 stiklinė | majonezas |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Silkes išvalome, išimame ašakas ir supjaustome keturkampiais gabaliukais.
2.
Taip pat supjaustome virtas morkas, bulves, burokėlį, bei žalius obuoliius, o svogūnus griežinėliais. Labai svarbu produktus supjaustyti vienodo dydžio gabalėliais.
3.
Paskui bulvės, silkės, svogūno, obuolio, morkos, burokėlio gabaliukus sluoksniuojame iki norimo aukščio. paruoštus silkių bokšteklius persmeigiame specialiu smeigtuku, užpilame majonezu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pitos su grybais
-
Su sūriu ir pomidorais kepti baklažanai
-
Farširuoti kiaušiniai
-
Užkandėlė su rūkyta žuvimi
-
Virtas vyniotinis
-
Blynelių suktinukai su lašiša ir žirnelių kremu
-
Vaisių ir uogų krepšelis su bananiniais paukščiais
-
Brinza su jogurtu ir ridikėliais
-
Kiaušinių ir sausų makaronų užtepas su majonezu
-
Sumuštiniai su silke ir obuoliais
-
Šaltiena
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Užkandėlė su sausais makaronais
-
Pusryčių užkandėlė
-
Suši
-
Lavašo suktinukai su rūkyta vištiena ir majonezu
-
Pikantiškos morkytės
-
Baklažanų suktinukai
-
Sūrio rutuliukai
-
Vieno kąsnio sumuštinukai su silke
Silkių bokšteliai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Silkė,
2 vienetai -
Morkos, virtos,
2 vienetai -
Bulvės, virtos,
1 stiklinė -
Obuoliai,
2 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Burokėliai, nedidelis,
1 vienetas -
Majonezas,
1 stiklinė - Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Silkes išvalome, išimame ašakas ir supjaustome keturkampiais gabaliukais.
Taip pat supjaustome virtas morkas, bulves, burokėlį, bei žalius obuoliius, o svogūnus griežinėliais. Labai svarbu produktus supjaustyti vienodo dydžio gabalėliais.
Paskui bulvės, silkės, svogūno, obuolio, morkos, burokėlio gabaliukus sluoksniuojame iki norimo aukščio. paruoštus silkių bokšteklius persmeigiame specialiu smeigtuku, užpilame majonezu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
