
Silkių bokšteliai
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
2 vienetai | silkė |
2 vienetai | morkos (virtos) |
1 stiklinė | bulvių (virtos) |
2 vienetai | obuoliai |
2 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | burokėliai (nedidelis) |
1 stiklinė | majonezas |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Silkes išvalome, išimame ašakas ir supjaustome keturkampiais gabaliukais.
2.
Taip pat supjaustome virtas morkas, bulves, burokėlį, bei žalius obuoliius, o svogūnus griežinėliais. Labai svarbu produktus supjaustyti vienodo dydžio gabalėliais.
3.
Paskui bulvės, silkės, svogūno, obuolio, morkos, burokėlio gabaliukus sluoksniuojame iki norimo aukščio. paruoštus silkių bokšteklius persmeigiame specialiu smeigtuku, užpilame majonezu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tortilijos su krabų lazdelėmis
-
Pyragėliai su daržovėmis, vištiena ir sūriu
-
Persikai įdarytį triušiena
-
Įdaryti agurkai
-
Skani užkandėlė
-
Aštrūs ridikėliai žiemai (nevirti ir netroškinti)
-
Aštrus pomidorų kokteilis
-
Pusryčiai "Dopingas"
-
Farširuota lydeka
-
Įdaryti pomidorai šventiniam stalui
-
Virtas vyniotinis
-
Kepenėlių tortas
-
Užkandis su aitriosiomis paprikomis CHIPOTLE
-
Japoniški suktinukai
-
Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
-
Avokadai su krevetėmis
-
Šaltiena "Gerulis"
-
Vištienos vyniotinis "Marmuras"
-
Blynelių suktinukai su lašiša ir žirnelių kremu
-
Naminiai čipsai su avokado padažu
Silkių bokšteliai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Silkė,
2 vienetai -
Morkos, virtos,
2 vienetai -
Bulvės, virtos,
1 stiklinė -
Obuoliai,
2 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Burokėliai, nedidelis,
1 vienetas -
Majonezas,
1 stiklinė - Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Silkes išvalome, išimame ašakas ir supjaustome keturkampiais gabaliukais.
Taip pat supjaustome virtas morkas, bulves, burokėlį, bei žalius obuoliius, o svogūnus griežinėliais. Labai svarbu produktus supjaustyti vienodo dydžio gabalėliais.
Paskui bulvės, silkės, svogūno, obuolio, morkos, burokėlio gabaliukus sluoksniuojame iki norimo aukščio. paruoštus silkių bokšteklius persmeigiame specialiu smeigtuku, užpilame majonezu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...