Šalto ryto pusrytiniai lietiniai su sūriu
AUTORIUS:
Milda
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
Tešlai:
150 gramų miltai
100 mililitrų pienas
1 vienetas kiaušiniai
1 žiupsnelis druska
Įdarui:
50 gramų sūris
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Išplakti kiaušinį su druska, ant šio plakinio, po truputį maišant, supilti pieną, suberti miltus ir viską maišyti, kol neliks gumuliukų. Tešla turi būti skystoka, kad lietiniai būtų ploni. Jeigu reikia, kad būtų skystesnė , įpilti vandens ir vėl gerai išmaišyti.
2.
Iškepti lietinius.
3.
Ant lietinių uždėti po kelis pailgus šiaudelius sūrio, suvynioti ir kepti, kol apskrus. Patiekti su uogiene, grietine. Galima valgyti vienus. Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Šalto ryto pusrytiniai lietiniai su sūriu

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Tešlai: Įdarui:
Gaminimo eiga:
  1. Išplakti kiaušinį su druska, ant šio plakinio, po truputį maišant, supilti pieną, suberti miltus ir viską maišyti, kol neliks gumuliukų. Tešla turi būti skystoka, kad lietiniai būtų ploni. Jeigu reikia, kad būtų skystesnė , įpilti vandens ir vėl gerai išmaišyti.

  2. Iškepti lietinius.

  3. Ant lietinių uždėti po kelis pailgus šiaudelius sūrio, suvynioti ir kepti, kol apskrus. Patiekti su uogiene, grietine. Galima valgyti vienus. Skanaus!

Receptą atsiuntė Milda
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų