Pasninko blyneliai
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
4 stiklinės kvietiniai miltai
2 stiklinės vanduo
1 valgomasis šaukštas druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Visus produktus išmaišome. Iš gautos masės padarome kočiojamą tešlą. Ja iškočiojame ir dedame ant krosnies rinkių. Iškepus blynus galima valgyti su ištirpintu sviestu.

Populiariausi receptai šią savaitę

Pasninko blyneliai

Komentarai: 7
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Visus produktus išmaišome. Iš gautos masės padarome kočiojamą tešlą. Ja iškočiojame ir dedame ant krosnies rinkių. Iškepus blynus galima valgyti su ištirpintu sviestu.

Reklama:

Komentarai (7)


  • Ina 2015-05-12 23:06

    Ooo...pats skaniausias vaikystes prisiminimas..su uogiene ir pienu.Daug ka atiduociau dabar uz juos :-).Bandziau orkaitej kept-ne tas...Beje, zemaitijoj juos plunsiais vadino..


  • recepto savininke 2011-05-04 20:33

    labai aciu kad patiko... :-) o del krosnes tai jo pas mama i kaima nuvaziuokit tikrai rasite ;-)


  • Lina 2011-04-20 19:09

    tik krosnį reik turėt :D


  • lin 2011-01-11 22:10

    gerai :super: paprasta ir skanu


  • Mamyte 2011-01-09 15:08

    labai skanu :super: :super: :super: :super: :super: :super: :-p :-p :-p :-p :-p


  • n 2011-01-07 01:31

    :super: :-) :super:


Daugiau receptų