Darome lietinius iš pieno, miltų, kiaušinio ir žiupsnelio druskos.
Žiūrėkite pagal situaciją, masė turi būti skysta. Jei reikia pilkite dar pieno.

Lietiniai su dešrele ir sūriu
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
10 vienetų | dešrelės (pieniškos ) | |
100 gramų | sūris (fermentinis ) | |
5 valgomieji šaukštai | padažas (pomidorų) | |
5 valgomieji šaukštai | majonezas | |
Blyneliams: | ||
2 stiklinės | pienas | |
1 stiklinė | miltai | |
1 vienetas | kiaušiniai | |
1 žiupsnelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
2.
Iškepame lietinius ir kiekvieną blyną patepame majonezu ir pomidorų padažu, užtarkuojame sūrio ir dedame perpjautą per pusę dešrelę.
3.
Suvyniojame ir apkepiname aliejuje iš abiejų pusių.
Valgome su pikantišku padažu.
Valgome su pikantišku padažu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šokoladiniai lietiniai blynai
-
Paprasti miltiniai blyneliai su vaniliniu padažu
-
Blynai kitaip
-
Šokoladiniai lietiniai
-
Lietiniai su vaniliniu kremu
-
Lietiniai su špinatais ir lašišos įdaru
-
Ruginiai blynai
-
Špinatinis blynų tortas su varške
-
Lietiniai su obuolais
-
Desertiniai lietiniai blynai
-
Lietiniai su silkės įdaru
-
Paliepsniai
-
Lietiniai blynai su rūkytu kumpiu
-
Lietiniai su padažu
-
Blyneliai „Peliukas Mikis“
-
Alaus lietiniai
-
Ploni ir minkšti blynai
-
Lietiniai su varške
-
Blynų tortas mažiesiems
-
Varškės blyneliai
Lietiniai su dešrele ir sūriu
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Dešrelės, pieniškos ,
10 vienetų -
Sūris, fermentinis ,
100 gramų -
Padažas, pomidorų,
5 valgomieji šaukštai -
Majonezas,
5 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Pienas,
2 stiklinės -
Miltai,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Darome lietinius iš pieno, miltų, kiaušinio ir žiupsnelio druskos.
Žiūrėkite pagal situaciją, masė turi būti skysta. Jei reikia pilkite dar pieno.Iškepame lietinius ir kiekvieną blyną patepame majonezu ir pomidorų padažu, užtarkuojame sūrio ir dedame perpjautą per pusę dešrelę.
Suvyniojame ir apkepiname aliejuje iš abiejų pusių.
Valgome su pikantišku padažu.
Reklama:
Komentarai (5)
-
rokas
2016-02-16 11:06
Prasau dar nuotrauku
-
rokas
2016-02-16 11:06
Prasau dar nuotrauku
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...