Darome lietinius iš pieno, miltų, kiaušinio ir žiupsnelio druskos.
Žiūrėkite pagal situaciją, masė turi būti skysta. Jei reikia pilkite dar pieno.

Lietiniai su dešrele ir sūriu
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
10 vienetų | dešrelės (pieniškos ) | |
100 gramų | sūris (fermentinis ) | |
5 valgomieji šaukštai | padažas (pomidorų) | |
5 valgomieji šaukštai | majonezas | |
Blyneliams: | ||
2 stiklinės | pienas | |
1 stiklinė | miltai | |
1 vienetas | kiaušiniai | |
1 žiupsnelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
2.
Iškepame lietinius ir kiekvieną blyną patepame majonezu ir pomidorų padažu, užtarkuojame sūrio ir dedame perpjautą per pusę dešrelę.
3.
Suvyniojame ir apkepiname aliejuje iš abiejų pusių.
Valgome su pikantišku padažu.
Valgome su pikantišku padažu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Alaus lietiniai
-
Lietiniai su maskarponės sūriu
-
Šokoladiniai lietiniai
-
Lietiniai su špinatais ir lašišos įdaru
-
Pasninko blyneliai
-
Orkaitėje keptas blynas
-
Šokoladiniai lietiniai su persikais ir braškėmis
-
Paliepsniai
-
Maroko blynai
-
Bananų blynai
-
Blyneliai su varške
-
Lietiniai su įvairiais įdarais
-
Varškės blyneliai
-
Ruginiai blynai
-
Lavašo lietiniai
-
Ploni ir minkšti blynai
-
Lietiniai su obuolais
-
Paprasti miltiniai blyneliai su vaniliniu padažu
-
Lietiniai su grybais
-
Blynai su kepenų įdaru
Lietiniai su dešrele ir sūriu
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Dešrelės, pieniškos ,
10 vienetų -
Sūris, fermentinis ,
100 gramų -
Padažas, pomidorų,
5 valgomieji šaukštai -
Majonezas,
5 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Pienas,
2 stiklinės -
Miltai,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Darome lietinius iš pieno, miltų, kiaušinio ir žiupsnelio druskos.
Žiūrėkite pagal situaciją, masė turi būti skysta. Jei reikia pilkite dar pieno.Iškepame lietinius ir kiekvieną blyną patepame majonezu ir pomidorų padažu, užtarkuojame sūrio ir dedame perpjautą per pusę dešrelę.
Suvyniojame ir apkepiname aliejuje iš abiejų pusių.
Valgome su pikantišku padažu.
Reklama:
Komentarai (5)
-
rokas
2016-02-16 11:06
Prasau dar nuotrauku
-
rokas
2016-02-16 11:06
Prasau dar nuotrauku
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...