50 gramų | sviestas |
šiek tiek | uogienė |
šiek tiek | druska |
250 gramų | kvietiniai miltai |
3 vienetai | kiaušiniai |
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
400 mililitrų | pienas |
Vienus blynus kepkite mažesnius, bus ausytės, o kitus didesnius, nes bus galva. Sudėliokite iš blynelių meškučio galvą. Akytes ir burną nupieškite su uogiene, ausis taip pat paryškinkite su uogiene. :)
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Lietiniai su varškės ir razinų įdaru
- Bajoriški lietiniai blynai su migdolais
- Dideli blynai
- Lavašo lietiniai
- Lietiniai blynai su rūkytu kumpiu
- Lietiniai su žuvies įdaru
- Lietinių blynų ryšulėliai su daržovėmis
- Lietiniai su kumpiu
- Paliepsniai
- Špinatinis blynų tortas su varške
- Lietiniai su vištienos įdaru
- Šokoladiniai lietiniai su persikais ir braškėmis
- Blyneliai
- Varškės blyneliai
- Desertiniai lietiniai blynai
- Lietiniai su įvairiais įdarais
- Saldūs blynai
- Šalto ryto pusrytiniai lietiniai su sūriu
- Lietiniai blynai su vištiena
- Lietiniai su špinatais ir lašišos įdaru
Blyneliai „Peliukas Mikis“
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
50 gramų - Uogienė
- Druska
-
Kvietiniai miltai,
250 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Pienas,
400 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kiaušinius išplakame su pienu, cukrumi, druska ir ištirpintu sviestu. Suberiame miltus ir gerai išmaišome tešlą. Kepame blynus. Į keptuvę aliejaus pilti nereikia, nes į tešlą dėjome sviesto. Jei keptuvė gera, nesubraižytu paviršiumi, blynai tikrai nelips. :)
Vienus blynus kepkite mažesnius, bus ausytės, o kitus didesnius, nes bus galva. Sudėliokite iš blynelių meškučio galvą. Akytes ir burną nupieškite su uogiene, ausis taip pat paryškinkite su uogiene. :)
Skanaus!
Komentarai (2)
-
Grantas
2012-10-18 17:56
Kaip skanu :-) :-)