
Bajoriški lietiniai blynai su migdolais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
šiek tiek | kvietiniai miltai | |
šiek tiek | pienas | |
šiek tiek | kiaušiniai | |
šiek tiek | vanduo | |
šiek tiek | cukrus | |
šiek tiek | aliejaus | |
Įdarui: | ||
100 | migdolai | |
4 vienetai | kiaušiniai | |
šiek tiek | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Iškepkite lietinius. Kiaušinių trynius gerai išplakite, įberkite šiek tiek cukraus.
2.
Migdolus nuplikykite karštu vandeniu ir nuimkite luobeles. Į paruoštus migdolus įberkite cukraus, sumalkite, įpilkite kiaušinių trynius ir viską išmaišykite. Išplakite kiaušinių baltymus, supilkite į migdolų mišinį ir gerai išmaišykite.
3.
Paruošta mase įdarykite lietinius ir kepkite gerai įkaitintoje keptuvėje, kol gražiai apskrus.
Lietiniams naudokite rapsų ar kitą kepimui tinkamą aliejų, turintį aukštą degimo temperatūrą.
Lietiniams naudokite rapsų ar kitą kepimui tinkamą aliejų, turintį aukštą degimo temperatūrą.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Blynai su dešrelėmis ir sūriu
-
Lietiniai su dešrele ir sūriu
-
Saldūs blynai
-
Lietiniai su obuolais
-
Blyneliai
-
Lietiniai su špinatų ir pelėsinio sūrio padažu
-
Šventiniams pusryčiams lietiniai su krabų lazdelėmis
-
Blyneliai su įdaru
-
Krabų lazdelių griežinėliai lietiniuose
-
Ruginiai blynai
-
Šokoladiniai lietiniai
-
Maroko blynai
-
Lietiniai su varške
-
Lietiniai blynai su vištiena
-
Lietiniai su špinatais ir lašišos įdaru
-
Blynai su kepenų įdaru
-
Lietiniai su vištienos įdaru
-
Blynai su mėsos ir daržovių įdaru
-
Lietiniai su grybais
-
Bananų blynai
Bajoriški lietiniai blynai su migdolais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
- Kvietiniai miltai
- Pienas
- Kiaušiniai
- Vanduo
- Cukrus
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Migdolai,
100 -
Kiaušiniai,
4 vienetai - Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iškepkite lietinius. Kiaušinių trynius gerai išplakite, įberkite šiek tiek cukraus.
Migdolus nuplikykite karštu vandeniu ir nuimkite luobeles. Į paruoštus migdolus įberkite cukraus, sumalkite, įpilkite kiaušinių trynius ir viską išmaišykite. Išplakite kiaušinių baltymus, supilkite į migdolų mišinį ir gerai išmaišykite.
Paruošta mase įdarykite lietinius ir kepkite gerai įkaitintoje keptuvėje, kol gražiai apskrus.
Lietiniams naudokite rapsų ar kitą kepimui tinkamą aliejų, turintį aukštą degimo temperatūrą.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...