Bajoriški lietiniai blynai su migdolais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| šiek tiek | kvietiniai miltai | |
| šiek tiek | pienas | |
| šiek tiek | kiaušiniai | |
| šiek tiek | vanduo | |
| šiek tiek | cukrus | |
| šiek tiek | aliejaus | |
| Įdarui: | ||
| 100 | migdolai | |
| 4 vienetai | kiaušiniai | |
| šiek tiek | cukrus | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Iškepkite lietinius. Kiaušinių trynius gerai išplakite, įberkite šiek tiek cukraus.
2.
Migdolus nuplikykite karštu vandeniu ir nuimkite luobeles. Į paruoštus migdolus įberkite cukraus, sumalkite, įpilkite kiaušinių trynius ir viską išmaišykite. Išplakite kiaušinių baltymus, supilkite į migdolų mišinį ir gerai išmaišykite.
3.
Paruošta mase įdarykite lietinius ir kepkite gerai įkaitintoje keptuvėje, kol gražiai apskrus.
Lietiniams naudokite rapsų ar kitą kepimui tinkamą aliejų, turintį aukštą degimo temperatūrą.
Lietiniams naudokite rapsų ar kitą kepimui tinkamą aliejų, turintį aukštą degimo temperatūrą.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šokoladiniai lietiniai su persikais ir braškėmis
-
Pasninko blyneliai
-
Lietiniai blynai su rūkytu kumpiu
-
Lietiniai su silkės įdaru
-
Blynai su mėsos ir daržovių įdaru
-
Varškės blyneliai
-
Šokoladiniai lietiniai blynai
-
Šventiniams pusryčiams lietiniai su krabų lazdelėmis
-
Krabų lazdelių griežinėliai lietiniuose
-
Lietiniai su grybais
-
Lietiniai su vištienos įdaru
-
Rusiški lietiniai su morkų ir razinų įdaru
-
Lavašo lietiniai
-
Lietiniai su vaniliniu kremu
-
Lietiniai su įvairiais įdarais
-
Blynai su dešrelėmis ir sūriu
-
Lietiniai su žuvies įdaru
-
Šokoladiniai lietiniai
-
Alaus lietiniai
-
Blyneliai „Peliukas Mikis“
Bajoriški lietiniai blynai su migdolais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
- Kvietiniai miltai
- Pienas
- Kiaušiniai
- Vanduo
- Cukrus
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Migdolai,
100 -
Kiaušiniai,
4 vienetai - Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iškepkite lietinius. Kiaušinių trynius gerai išplakite, įberkite šiek tiek cukraus.
Migdolus nuplikykite karštu vandeniu ir nuimkite luobeles. Į paruoštus migdolus įberkite cukraus, sumalkite, įpilkite kiaušinių trynius ir viską išmaišykite. Išplakite kiaušinių baltymus, supilkite į migdolų mišinį ir gerai išmaišykite.
Paruošta mase įdarykite lietinius ir kepkite gerai įkaitintoje keptuvėje, kol gražiai apskrus.
Lietiniams naudokite rapsų ar kitą kepimui tinkamą aliejų, turintį aukštą degimo temperatūrą.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
