
Bajoriški lietiniai blynai su migdolais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
šiek tiek | kvietiniai miltai | |
šiek tiek | pienas | |
šiek tiek | kiaušiniai | |
šiek tiek | vanduo | |
šiek tiek | cukrus | |
šiek tiek | aliejaus | |
Įdarui: | ||
100 | migdolai | |
4 vienetai | kiaušiniai | |
šiek tiek | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Iškepkite lietinius. Kiaušinių trynius gerai išplakite, įberkite šiek tiek cukraus.
2.
Migdolus nuplikykite karštu vandeniu ir nuimkite luobeles. Į paruoštus migdolus įberkite cukraus, sumalkite, įpilkite kiaušinių trynius ir viską išmaišykite. Išplakite kiaušinių baltymus, supilkite į migdolų mišinį ir gerai išmaišykite.
3.
Paruošta mase įdarykite lietinius ir kepkite gerai įkaitintoje keptuvėje, kol gražiai apskrus.
Lietiniams naudokite rapsų ar kitą kepimui tinkamą aliejų, turintį aukštą degimo temperatūrą.
Lietiniams naudokite rapsų ar kitą kepimui tinkamą aliejų, turintį aukštą degimo temperatūrą.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Blynai su kepenų įdaru
-
Lietiniai su maskarponės sūriu
-
Alaus lietiniai
-
Lietiniai blynai su vištiena
-
Orkaitėje keptas blynas
-
Krabų lazdelių griežinėliai lietiniuose
-
Lietiniai su kumpiu
-
Lietiniai su obuolais
-
Bajoriški lietiniai blynai su migdolais
-
Ploni ir minkšti blynai
-
Lietiniai su varškės ir razinų įdaru
-
Blyneliai su varške
-
Desertiniai lietiniai blynai
-
Lietiniai su špinatais ir lašišos įdaru
-
Blynai su mėsos ir daržovių įdaru
-
Lietiniai blynai su krabų lazdelėmis
-
Lietiniai su žuvies įdaru
-
Blyneliai su mėsa
-
Šokoladiniai blynai
-
Lietiniai blynai su aguonomis
Bajoriški lietiniai blynai su migdolais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
- Kvietiniai miltai
- Pienas
- Kiaušiniai
- Vanduo
- Cukrus
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Migdolai,
100 -
Kiaušiniai,
4 vienetai - Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iškepkite lietinius. Kiaušinių trynius gerai išplakite, įberkite šiek tiek cukraus.
Migdolus nuplikykite karštu vandeniu ir nuimkite luobeles. Į paruoštus migdolus įberkite cukraus, sumalkite, įpilkite kiaušinių trynius ir viską išmaišykite. Išplakite kiaušinių baltymus, supilkite į migdolų mišinį ir gerai išmaišykite.
Paruošta mase įdarykite lietinius ir kepkite gerai įkaitintoje keptuvėje, kol gražiai apskrus.
Lietiniams naudokite rapsų ar kitą kepimui tinkamą aliejų, turintį aukštą degimo temperatūrą.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...