100 gramų | sviestas |
7 valgomieji šaukštai | medus |
800 mililitrų | vanduo (šiltas) |
300 gramų | kvietiniai miltai |
100 gramų | manų kruopos |
2 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | alyvuogių aliejaus |
šiek tiek | druska |
0.5 arbatinio šaukštelio | kepimo milteliai |
Išplakite kiaušinių trynius su cukrumi, druskos žiupsneliu.
Įmaišykite manų kruopas, alyvuogių aliejų, kepimo miltelius, miltus ir vandenį.
Užmaišytą tešlą laikykite šiltai 1 valandą.
Kepti kaip įprasta blynus, įkaitintoje keptuvėje iš abiejų pusių.
Patiekti su sviesto ir medaus padažu.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Lietiniai su lašiša
- Mieliniai greitučiai
- Plikyti blynai
- Alaus blynai su medumi ir šonine
- Purūs blynai
- Blynai su obuoliais
- Blynai „Širdelės“
- Beliašas
- Jogurtiniai blynai
- Blynai
- Mielinės tešlos blynai
- Mieliniai blyneliai
- Blyneliai
- Blynai be aliejaus
- Blynai
- Mieliniai užgavėnių blynai
- Mieliniai blynai
- Kefyriniai sklinžiai
- Kukurūzų miltų blynai
- Blynai "Obuoliukas"
Maroko blynai
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
100 gramų -
Medus,
7 valgomieji šaukštai -
Vanduo, šiltas,
800 mililitrų -
Kvietiniai miltai,
300 gramų -
Manų kruopos,
100 gramų -
Kiaušiniai, tryniai,
2 vienetai -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Alyvuogių aliejus,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
-
Kepimo milteliai,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Užmaišykite tešlą.
Išplakite kiaušinių trynius su cukrumi, druskos žiupsneliu.
Įmaišykite manų kruopas, alyvuogių aliejų, kepimo miltelius, miltus ir vandenį.
Užmaišytą tešlą laikykite šiltai 1 valandą.
Kepti kaip įprasta blynus, įkaitintoje keptuvėje iš abiejų pusių.
Patiekti su sviesto ir medaus padažu.
Komentarai (5)
-
m
2017-12-14 19:49
nesigavo tokie kaip nuotraukoje visiskai, nors daryta tiksliai pagal recepta.
-
Oma
2015-03-15 20:42
Medus nurodytas ingredientruose,gaminimo aprašyme neminimas.Kaip turėtų būti?
-
goduxe525
2012-02-19 18:56
atrodo skanei bet gal ira skanesnu blinu gal jie ir skanus nezinau :-)