
Šaltalankio sultys
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | šaltalankis |
200 mililitrų | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Šviežias uogas nuplauti, susmulkinti, supilti į emaliuotą indą, užpilti šiltu vandeniu (0,2 litro 1 kg uogų), pašildyti ir nuspausti. Gautas sultis nukošti, pašildyti iki virimo, išpilstyti į stiklainius (0,5 L), sterilizuoti 10 minučių, hermetiškai uždaryti ir ataušinti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Konservuotas vyšnių kompotas
-
Pomidorai savo sultyse
-
Uogienė iš uogų arba vaisių
-
Slyvų kompotas
-
Marinuoti pomidorai
-
Baklažanų salotos
-
Pomidorai savo sultyse be odelių
-
Aštrūs rauginti agurkai
-
Agrastinis kompotas
-
Juodųjų serbentų džemas
-
Svarainiai cukruje
-
Cukinijų užkandis
-
Moliūgų ir persikų uogienė
-
Pipirmėtės sultys
-
Pikantiški pomidorai su cinamonu
-
Apelsininė cukinija
-
Slyvų ir moliūgų uogienė
-
Vyšnių uogienė
-
Šparaginės pupelės žiemai
-
Konservuoti aštrūs baklažanai
Šaltalankio sultys
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Šaltalankis,
1 kilogramas -
Vanduo,
200 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šviežias uogas nuplauti, susmulkinti, supilti į emaliuotą indą, užpilti šiltu vandeniu (0,2 litro 1 kg uogų), pašildyti ir nuspausti. Gautas sultis nukošti, pašildyti iki virimo, išpilstyti į stiklainius (0,5 L), sterilizuoti 10 minučių, hermetiškai uždaryti ir ataušinti.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...