Šaltalankio sultys
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | šaltalankis |
200 mililitrų | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Šviežias uogas nuplauti, susmulkinti, supilti į emaliuotą indą, užpilti šiltu vandeniu (0,2 litro 1 kg uogų), pašildyti ir nuspausti. Gautas sultis nukošti, pašildyti iki virimo, išpilstyti į stiklainius (0,5 L), sterilizuoti 10 minučių, hermetiškai uždaryti ir ataušinti.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Saldžiai rūgštūs marinuoti agurkai
- Marinuoti žiediniai kopūstai
- Konservuoti pomidorai
- Aviečių marmeladas
- Braškių uogienė
- Šokoladinis slyvų džemas
- Pikantiški pomidorai su cinamonu
- Spanguolių ir morkų marmeladas
- Kriaušių kompotas
- Pomidorai savo sultyse
- Konservuotas kiaulienos troškinys
- Mėlynių kompotas
- Slyvų - aronijų kompotas
- Kaukazinių slyvaičių tyrė
- Marinuoti pomidorai
- Lietuviška obuolienė
- Džemas iš juodųjų serbentų
- Agrastų uogienė
- Saldžiarūgščiai marinuoti pomidorai
- Konservuotas vyšnių kompotas
Šaltalankio sultys
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Šaltalankis,
1 kilogramas -
Vanduo,
200 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šviežias uogas nuplauti, susmulkinti, supilti į emaliuotą indą, užpilti šiltu vandeniu (0,2 litro 1 kg uogų), pašildyti ir nuspausti. Gautas sultis nukošti, pašildyti iki virimo, išpilstyti į stiklainius (0,5 L), sterilizuoti 10 minučių, hermetiškai uždaryti ir ataušinti.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...