Šaltalankio sultys
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
| 1 kilogramas | šaltalankis |
| 200 mililitrų | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Šviežias uogas nuplauti, susmulkinti, supilti į emaliuotą indą, užpilti šiltu vandeniu (0,2 litro 1 kg uogų), pašildyti ir nuspausti. Gautas sultis nukošti, pašildyti iki virimo, išpilstyti į stiklainius (0,5 L), sterilizuoti 10 minučių, hermetiškai uždaryti ir ataušinti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vyšnių uogienė 2
-
Konservuotos rūgštynės
-
Paprasta vyšnių uogienė
-
Marinuoti kiaušiniai
-
Kiauliena drebučiuose
-
Vyšnių kompotas
-
Aštrūs rauginti agurkai
-
Juodujų serbentų kompotas
-
Kriaušių kompotas
-
Vyšnių ir juodųjų serbentų kompotas
-
Marinuoti pomidorai
-
Apelsininė cukinija
-
Juodieji serbentai savo sultyse
-
Šaltalankio uogienė
-
Cukinijų pagardas žiemai
-
Paprikia su medum
-
Konservuoti žiediniai kopūstai
-
Pomidorai savo sultyse
-
Obuolienė
-
Aguročių ikra "Uošvės liežuvis"
Šaltalankio sultys
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Šaltalankis,
1 kilogramas -
Vanduo,
200 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šviežias uogas nuplauti, susmulkinti, supilti į emaliuotą indą, užpilti šiltu vandeniu (0,2 litro 1 kg uogų), pašildyti ir nuspausti. Gautas sultis nukošti, pašildyti iki virimo, išpilstyti į stiklainius (0,5 L), sterilizuoti 10 minučių, hermetiškai uždaryti ir ataušinti.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
