
Šaltalankio sultys
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | šaltalankis |
200 mililitrų | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Šviežias uogas nuplauti, susmulkinti, supilti į emaliuotą indą, užpilti šiltu vandeniu (0,2 litro 1 kg uogų), pašildyti ir nuspausti. Gautas sultis nukošti, pašildyti iki virimo, išpilstyti į stiklainius (0,5 L), sterilizuoti 10 minučių, hermetiškai uždaryti ir ataušinti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mišrainė su ryžiais
-
Konservuoti pomidorai
-
Juodieji serbentai savo sultyse
-
Kaukazinių slyvaičių uogienė
-
Konservuotos paprikos
-
Cukinijos žiemai
-
Spanguolių ir morkų marmeladas
-
Saldžiai rūgštūs marinuoti agurkai
-
Kriaušienė
-
Moliūgų ir persikų uogienė
-
Pomidorai savo sultyse be odelių
-
Marinuoti agrastai
-
Sūdyti lašinukai cepelinų spirgučiams ar kiaušinienei
-
Obuolių sultys
-
Rabarbarai žiemai
-
Konservuoti žirneliai
-
Saldžiarūgščiai marinuoti agurkai
-
Rabarbarų tyrė
-
Sedulos vaisių drebučiai
-
Marinuoti kiaušiniai
Šaltalankio sultys
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Šaltalankis,
1 kilogramas -
Vanduo,
200 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šviežias uogas nuplauti, susmulkinti, supilti į emaliuotą indą, užpilti šiltu vandeniu (0,2 litro 1 kg uogų), pašildyti ir nuspausti. Gautas sultis nukošti, pašildyti iki virimo, išpilstyti į stiklainius (0,5 L), sterilizuoti 10 minučių, hermetiškai uždaryti ir ataušinti.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...