
Šaltalankio sultys
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | šaltalankis |
200 mililitrų | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Šviežias uogas nuplauti, susmulkinti, supilti į emaliuotą indą, užpilti šiltu vandeniu (0,2 litro 1 kg uogų), pašildyti ir nuspausti. Gautas sultis nukošti, pašildyti iki virimo, išpilstyti į stiklainius (0,5 L), sterilizuoti 10 minučių, hermetiškai uždaryti ir ataušinti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aguročių ikra "Uošvės liežuvis"
-
Rauginti agurkai žiemai
-
Braškių uogienė
-
Grybai svieste
-
Aviečių uogienė- džemas
-
Juodų serbentų uogienė
-
Marinuoti grybai
-
Konservuoti žirneliai
-
Gervuogių kompotas su obuoliais
-
Aviečių džemas
-
Cukinijų kompotas su svarainiais
-
Apelsininė cukinija
-
Konservuotas kiaulienos troškinys
-
Žemuogių uogienė
-
Konservuotos paprikos
-
Uogienė iš uogų arba vaisių
-
Rauginti agurkai
-
Cukinija iš uogienės ir slyvų
-
Juodųjų serbentų džemas
-
Šaldyti grybai
Šaltalankio sultys
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Šaltalankis,
1 kilogramas -
Vanduo,
200 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šviežias uogas nuplauti, susmulkinti, supilti į emaliuotą indą, užpilti šiltu vandeniu (0,2 litro 1 kg uogų), pašildyti ir nuspausti. Gautas sultis nukošti, pašildyti iki virimo, išpilstyti į stiklainius (0,5 L), sterilizuoti 10 minučių, hermetiškai uždaryti ir ataušinti.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...