
Šaltalankio sultys
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | šaltalankis |
200 mililitrų | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Šviežias uogas nuplauti, susmulkinti, supilti į emaliuotą indą, užpilti šiltu vandeniu (0,2 litro 1 kg uogų), pašildyti ir nuspausti. Gautas sultis nukošti, pašildyti iki virimo, išpilstyti į stiklainius (0,5 L), sterilizuoti 10 minučių, hermetiškai uždaryti ir ataušinti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ievos uogienė
-
Marinuoti agrastai
-
Aštrūs rauginti agurkai
-
Juodųjų serbentų uogienė
-
Agrastinis kompotas
-
Mišrainė su ryžiais
-
Rabarbarai žiemai
-
Konservuoti pomidorai
-
Padažas "Uncle Ben's"
-
Braškių uogienė
-
Konservuoti žirneliai
-
Agrastų uogienė
-
Šparaginės pupelės žiemai su pomidorų tyre
-
Aviečių marmeladas
-
Šparaginės pupelės žiemai
-
Raudonųjų serbentų kompotas
-
Juodųjų serbentų drebučiai
-
Aviečių ir baltųjų serbentų uogienė
-
Marinuoti pomidorai
-
Mėlynių kompotas
Šaltalankio sultys
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Šaltalankis,
1 kilogramas -
Vanduo,
200 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šviežias uogas nuplauti, susmulkinti, supilti į emaliuotą indą, užpilti šiltu vandeniu (0,2 litro 1 kg uogų), pašildyti ir nuspausti. Gautas sultis nukošti, pašildyti iki virimo, išpilstyti į stiklainius (0,5 L), sterilizuoti 10 minučių, hermetiškai uždaryti ir ataušinti.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...