
Šaltalankio sultys
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | šaltalankis |
200 mililitrų | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Šviežias uogas nuplauti, susmulkinti, supilti į emaliuotą indą, užpilti šiltu vandeniu (0,2 litro 1 kg uogų), pašildyti ir nuspausti. Gautas sultis nukošti, pašildyti iki virimo, išpilstyti į stiklainius (0,5 L), sterilizuoti 10 minučių, hermetiškai uždaryti ir ataušinti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Braškinė uogienė
-
Vynuogių lapuose marinuoti kornišonai
-
Juodieji serbentai savo sultyse
-
Konservuoti grybai
-
Konservuoti pomidorai
-
Grybai svieste
-
Kaukazinių slyvaičių uogienė
-
Aštrūs marinuoti moliūgai
-
Konservuoti kopūstai
-
Konservuoti baravykai
-
Rauginti agurkai
-
Konservuota žuvis greitpuodyje
-
Marinuotas geltonų slyvų saldžiarūgštis padažas
-
Cukinijų pagardas žiemai
-
Mėlynių kompotas
-
Apelsininė cukinija
-
Konservuoti žirneliai
-
Konservuoti špinatai
-
Obuolių sultys
-
Slyvų - aronijų kompotas
Šaltalankio sultys
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Šaltalankis,
1 kilogramas -
Vanduo,
200 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šviežias uogas nuplauti, susmulkinti, supilti į emaliuotą indą, užpilti šiltu vandeniu (0,2 litro 1 kg uogų), pašildyti ir nuspausti. Gautas sultis nukošti, pašildyti iki virimo, išpilstyti į stiklainius (0,5 L), sterilizuoti 10 minučių, hermetiškai uždaryti ir ataušinti.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...