
Šaltalankio sultys
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | šaltalankis |
200 mililitrų | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Šviežias uogas nuplauti, susmulkinti, supilti į emaliuotą indą, užpilti šiltu vandeniu (0,2 litro 1 kg uogų), pašildyti ir nuspausti. Gautas sultis nukošti, pašildyti iki virimo, išpilstyti į stiklainius (0,5 L), sterilizuoti 10 minučių, hermetiškai uždaryti ir ataušinti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Konservuoti špinatai
-
Obuolienė
-
Raudonųjų serbentų uogienė
-
Svarainiai cukruje
-
Rabarbarų kompotas
-
Grybų sultys
-
Vyšnių kompotas
-
Cukinijų kompotas su svarainiais
-
Juodų serbentų uogienė
-
Konservuotos cukinijos su pomidorais
-
Svarainių kompotas
-
šparaginės pupelės - marinate
-
Braškių kompotas
-
Vyšnių ir juodųjų serbentų kompotas
-
Troškinti kopūstai su pomidorų padažu
-
Marinuoti burokėliai
-
Konservuotos paprikos
-
Juodųjų serbentų drebučiai
-
Apelsininė cukinija
-
Saldžiai rūgštūs marinuoti agurkai
Šaltalankio sultys
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Šaltalankis,
1 kilogramas -
Vanduo,
200 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šviežias uogas nuplauti, susmulkinti, supilti į emaliuotą indą, užpilti šiltu vandeniu (0,2 litro 1 kg uogų), pašildyti ir nuspausti. Gautas sultis nukošti, pašildyti iki virimo, išpilstyti į stiklainius (0,5 L), sterilizuoti 10 minučių, hermetiškai uždaryti ir ataušinti.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...