Konservuoti žirneliai
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
3 vienetai juodieji pipirai
2 valgomieji šaukštai druska
2 valgomieji šaukštai acto
500 gramų žirniai (išlukštenti)
1 litras vanduo
2 valgomieji šaukštai cukrus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Išvirkite marinatą iš nurodytų prieskonių. Išgliaudykite žirnelius, nuplaukite ir sudėkite į verdantį, pasūdytą vandenį, pavirkite 15 min. Tada išgriebtus žirnelius sudėkite į stiklainius ir užpilkite marinatu. Tuomet uždėkite dangtelius (bet neužsukite). Stiklainius sustatykite į verdančio vandens puodą ir taip pakaitinkite 15 minučių. Tuomet užsukite dangtelius, apverskite, leiskite ataušti.

Populiariausi receptai šią savaitę

Konservuoti žirneliai

Komentarai: 16
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Išvirkite marinatą iš nurodytų prieskonių. Išgliaudykite žirnelius, nuplaukite ir sudėkite į verdantį, pasūdytą vandenį, pavirkite 15 min. Tada išgriebtus žirnelius sudėkite į stiklainius ir užpilkite marinatu. Tuomet uždėkite dangtelius (bet neužsukite). Stiklainius sustatykite į verdančio vandens puodą ir taip pakaitinkite 15 minučių. Tuomet užsukite dangtelius, apverskite, leiskite ataušti.

Reklama:

Komentarai (16)


  • Mama 2017-07-23 15:41

    tikrai išbandysiu


  • Mama 2017-07-23 15:41

    tikrai išbandysiu


  • toma 2016-08-01 20:06

    Dariau ant 3 kg. Zirniu bet liko man daug rasalo ar taip ir turetu buti?


  • kristina 2016-07-12 00:35

    Cia ant kokio kiekiaus yra??


  • inga 2016-07-06 13:04

    Super gavosi


  • aida 2015-07-01 13:05

    kaitinti tai cia kaip uzverda 15min pavirti?


  • vaida 2014-07-30 19:07

    Aisku nesutruks,nes nekarta esu kaitinus


  • Lolita 2012-07-13 18:02

    O as zirnelius maisau su morkytem :-)


  • sofija 2012-06-25 13:05

    reikes pabandyti:) tikiuosi pavyks, nes pirma karta marinuosiu kazka:D


  • vika to miglei 2010-07-20 09:18

    kad tikrai nesutrugtu kaitinami stiklainiai, galima i puodo dugna patiesti kad ir virtuvini ranksluosteli ir ant jo deti stiklainius ir kaitinti. :super: arba tureti specialu kaitinimo puoda, nors pirkt tokiu nemaciau, tik kas nuo senu laiku turi tai turi, :-) :super2:


Daugiau receptų