Aviečių marmeladas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 2 litrai | aviečių (tyrė) |
| 1.5 kilogramo | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Perrinktas ir nuplautas uogas sumaigome, sumaišome su cukrumi ir paliekame 3 val. stovėti. Tyrę kartais pamaišome.
2.
Tuomet verdame , kol marmeladas ima tirštėti. Karštą marmeladą supilame į iškaitintus stiklainius ir uždarome dezinfekuotais metaliniais dangteliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Obuolių ir moliūgų uogienė
-
Agrastinis kompotas
-
Marinuoti žiediniai kopūstai
-
Džemas iš juodųjų serbentų
-
Aštrūs marinuoti moliūgai
-
Aviečių uogienė- džemas
-
Šaldyti grybai
-
Aviečių marmeladas
-
Svarainių kompotas
-
Baklažanų salotos
-
Konservuoti baravykai
-
Marinuoti burokėliai
-
Aviečių ir baltųjų serbentų uogienė
-
Vynuogių lapuose marinuoti kornišonai
-
Marinuoti agurkai su čili ir svogūnais
-
Lietuviška obuolienė
-
Braškių kompotas
-
Apelsininė cukinija
-
Raudonųjų serbentų uogienė
-
Žemuogės cukruje
Aviečių marmeladas
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Avietės, tyrė,
2 litrai -
Cukrus,
1.5 kilogramo - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Perrinktas ir nuplautas uogas sumaigome, sumaišome su cukrumi ir paliekame 3 val. stovėti. Tyrę kartais pamaišome.
Tuomet verdame , kol marmeladas ima tirštėti. Karštą marmeladą supilame į iškaitintus stiklainius ir uždarome dezinfekuotais metaliniais dangteliais.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...

Komentarai