Aviečių marmeladas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 litrai | aviečių (tyrė) |
1.5 kilogramo | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Perrinktas ir nuplautas uogas sumaigome, sumaišome su cukrumi ir paliekame 3 val. stovėti. Tyrę kartais pamaišome.
2.
Tuomet verdame , kol marmeladas ima tirštėti. Karštą marmeladą supilame į iškaitintus stiklainius ir uždarome dezinfekuotais metaliniais dangteliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Padažas "Uncle Ben's"
- Juodųjų serbentų uogienė
- Kaukazinių slyvaičių tyrė
- Aviečių džemas
- Konservuotos cukinijos su pomidorais
- Konservuota agurkų mišrainė
- Marinuoti burokėliai
- Cukinijos žiemai
- Gervuogių kompotas su obuoliais
- Kiauliena drebučiuose
- Uogienė iš uogų arba vaisių
- Konservuoti pomidorai
- Marinuoti kiaušiniai
- Aštrūs marinuoti moliūgai
- Spanguolių ir morkų marmeladas
- Pikantiški pomidorai su cinamonu
- Cukinijų- ananasų konservai
- Cukinijų desertas 'dovana iš virtuvės'
- Lietuviška obuolienė
- Žemuogės cukruje
Aviečių marmeladas
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Avietės, tyrė,
2 litrai -
Cukrus,
1.5 kilogramo - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Perrinktas ir nuplautas uogas sumaigome, sumaišome su cukrumi ir paliekame 3 val. stovėti. Tyrę kartais pamaišome.
Tuomet verdame , kol marmeladas ima tirštėti. Karštą marmeladą supilame į iškaitintus stiklainius ir uždarome dezinfekuotais metaliniais dangteliais.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai