Aviečių marmeladas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 litrai | aviečių (tyrė) |
1.5 kilogramo | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Perrinktas ir nuplautas uogas sumaigome, sumaišome su cukrumi ir paliekame 3 val. stovėti. Tyrę kartais pamaišome.
2.
Tuomet verdame , kol marmeladas ima tirštėti. Karštą marmeladą supilame į iškaitintus stiklainius ir uždarome dezinfekuotais metaliniais dangteliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Figų džemas
- Juodųjų serbentų drebučiai
- Pipirmėtės sultys
- Apelsininė cukinija
- Raugerškio uogos, trintos su cukrumi
- Saldžiarūgštis padažas žiemai
- Aviečių ir baltųjų serbentų uogienė
- Raudonųjų serbentų kompotas
- Kaukazinių slyvaičių kompotas
- Apelsininė cukinija
- Vyšnių uogienė 2
- Konservuoti aštrūs baklažanai
- Šaldyti grybai
- Rabarbarų uogienė
- Aguročių ir juodųjų serbentų uogienė
- Žemuogės cukruje
- Rabarbarų tyrė
- Gervuogių kompotas su obuoliais
- Braškių kompotas
- Mišrainė su ryžiais
Aviečių marmeladas
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Avietės, tyrė,
2 litrai -
Cukrus,
1.5 kilogramo - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Perrinktas ir nuplautas uogas sumaigome, sumaišome su cukrumi ir paliekame 3 val. stovėti. Tyrę kartais pamaišome.
Tuomet verdame , kol marmeladas ima tirštėti. Karštą marmeladą supilame į iškaitintus stiklainius ir uždarome dezinfekuotais metaliniais dangteliais.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai