Aviečių marmeladas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 2 litrai | aviečių (tyrė) |
| 1.5 kilogramo | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Perrinktas ir nuplautas uogas sumaigome, sumaišome su cukrumi ir paliekame 3 val. stovėti. Tyrę kartais pamaišome.
2.
Tuomet verdame , kol marmeladas ima tirštėti. Karštą marmeladą supilame į iškaitintus stiklainius ir uždarome dezinfekuotais metaliniais dangteliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pomidorai savo sultyse
-
Slyvų - aronijų kompotas
-
Rabarbarų uogienė
-
Saldžiai rūgštūs marinuoti agurkai
-
Konservuoti aguročiai
-
Svarainiai cukruje
-
Gudobelių uogienė
-
Vyšnių kompotas
-
Braškinė uogienė
-
Konservuoti pomidorai
-
Slyvų kompotas
-
Saldžiarūgštis padažas žiemai
-
Obuolienė
-
Šaltalankio sultys
-
Vynuogių lapuose marinuoti kornišonai
-
Marinuoti agurkai su čili ir svogūnais
-
Konservuotos rūgštynės
-
Marinuoti burokėliai
-
Rabarbarų tyrė
-
Juodujų serbentų kompotas
Aviečių marmeladas
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Avietės, tyrė,
2 litrai -
Cukrus,
1.5 kilogramo - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Perrinktas ir nuplautas uogas sumaigome, sumaišome su cukrumi ir paliekame 3 val. stovėti. Tyrę kartais pamaišome.
Tuomet verdame , kol marmeladas ima tirštėti. Karštą marmeladą supilame į iškaitintus stiklainius ir uždarome dezinfekuotais metaliniais dangteliais.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...

Komentarai