
Aviečių marmeladas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 litrai | aviečių (tyrė) |
1.5 kilogramo | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Perrinktas ir nuplautas uogas sumaigome, sumaišome su cukrumi ir paliekame 3 val. stovėti. Tyrę kartais pamaišome.
2.
Tuomet verdame , kol marmeladas ima tirštėti. Karštą marmeladą supilame į iškaitintus stiklainius ir uždarome dezinfekuotais metaliniais dangteliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Slyvų uogienė
-
Konservuoti žiediniai kopūstai
-
Braškių uogienė
-
Juodųjų serbentų drebučiai
-
Šaltalankio sultys
-
Šaltalankio uogienė
-
Svarainių kompotas
-
Marinuoti burokėliai
-
Marinuoti agurkai su čili ir svogūnais
-
Rabarbarų kompotas
-
Sūdyti lašinukai cepelinų spirgučiams ar kiaušinienei
-
Aštrūs marinuoti moliūgai
-
Aštrūs rauginti agurkai
-
Agrastų uogienė
-
Braškinė uogienė
-
Konservuotos rūgštynės
-
Žemuogių uogienė
-
Raudonųjų serbentų drebučiai su vanile
-
Rauginti agurkai
-
Aguročių ir juodųjų serbentų uogienė
Aviečių marmeladas
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Avietės, tyrė,
2 litrai -
Cukrus,
1.5 kilogramo - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Perrinktas ir nuplautas uogas sumaigome, sumaišome su cukrumi ir paliekame 3 val. stovėti. Tyrę kartais pamaišome.
Tuomet verdame , kol marmeladas ima tirštėti. Karštą marmeladą supilame į iškaitintus stiklainius ir uždarome dezinfekuotais metaliniais dangteliais.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai