
Aviečių marmeladas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 litrai | aviečių (tyrė) |
1.5 kilogramo | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Perrinktas ir nuplautas uogas sumaigome, sumaišome su cukrumi ir paliekame 3 val. stovėti. Tyrę kartais pamaišome.
2.
Tuomet verdame , kol marmeladas ima tirštėti. Karštą marmeladą supilame į iškaitintus stiklainius ir uždarome dezinfekuotais metaliniais dangteliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Figų džemas
-
Džemas iš juodųjų serbentų
-
Konservuota agurkų mišrainė
-
Slyvos bruknėse
-
Aguročių ikra "Uošvės liežuvis"
-
Mišrainė su ryžiais
-
Saldžiarūgštis padažas žiemai
-
Kiauliena drebučiuose
-
Konservuotos rūgštynės
-
Aviečių ir baltųjų serbentų uogienė
-
Mėlynių kompotas
-
Rabarbarų kompotas
-
Moliūgų ir persikų uogienė
-
Rabarbarų uogienė
-
Pikantiški pomidorai su cinamonu
-
Grybų sultys
-
šparaginės pupelės - marinate
-
Aguročių ir juodųjų serbentų uogienė
-
Troškinti kopūstai su pomidorų padažu
-
Konservuoti kopūstai
Aviečių marmeladas
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Avietės, tyrė,
2 litrai -
Cukrus,
1.5 kilogramo - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Perrinktas ir nuplautas uogas sumaigome, sumaišome su cukrumi ir paliekame 3 val. stovėti. Tyrę kartais pamaišome.
Tuomet verdame , kol marmeladas ima tirštėti. Karštą marmeladą supilame į iškaitintus stiklainius ir uždarome dezinfekuotais metaliniais dangteliais.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai